VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
tapo
Autoškolák
Autoškolák
tapo

Male
Vek : 35
Registrácia : 13.09.2008
Počet príspevkov : 121
Auto : golf III 1,6 GL ABU, G2, 110 R

Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Empty
OdoslaťPredmet: Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia   Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Icon_minitime5/2/2009, 21:54

Ahojte, na prvej a druhej rýchlosti kúrenie funguje dobre ale keď dám maximum-trojku tak vypne motor kúrenia. V čom to môže byť? scratch dikes
Návrat hore Goto down
http://www.skoda110r.cz
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia   Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Icon_minitime5/2/2009, 22:17

tapo napísal:
Ahojte, na prvej a druhej rýchlosti kúrenie funguje dobre ale keď dám maximum-trojku tak vypne motor kúrenia. V čom to môže byť? scratch dikes
typoval by som na prepinac Suspect
Návrat hore Goto down
tapo
Autoškolák
Autoškolák
tapo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia   Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Icon_minitime6/2/2009, 19:40

Ejhá typol si dobre. Skúšal som , bavil som sa a nakoniec to bol ten vypínačVery Happy Diky
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia   Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Icon_minitime6/2/2009, 22:15

tapo napísal:
Ejhá typol si dobre. Skúšal som , bavil som sa a nakoniec to bol ten vypínačVery Happy Diky
No bolo to viac na isto lebo poznam schemu a nic ine by nesposobovalo tvoj problem Cool
Návrat hore Goto down
tapo
Autoškolák
Autoškolák
tapo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia   Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Icon_minitime7/2/2009, 00:57

Tak to si dobrý keď v hlave nosíš schému od kúrenia Very Happy .
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia   Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Icon_minitime9/2/2009, 00:04

schemu vypinaca Razz je to obycajny potenciometer taky ako na osvetlenie pristrojovky Smile
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia   Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Icon_minitime12/2/2009, 23:31

Kepro napísal:
schemu vypinaca Razz je to obycajny potenciometer taky ako na osvetlenie pristrojovky Smile
Ale to len z hruba povedane...inak je to viacpolohovy prepinac...odpory su inde Wink
Návrat hore Goto down
Johny
Pretekár
Pretekár

Vek : 53
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 410
Auto : Golf III 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia   Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Icon_minitime14/2/2009, 10:51

Prvý krát čítam že vypínač ale stáva sa , chlapci na 90% v takomto prípade odišiel odpor , mal som to ja ,a kopec kámošov , korej ako vymeníš a vypinač alebo ho budeš opravovať čo je zdlhavé , tak si skus z neakého G3 požičať viacpolohový odpor kúrenia je to dole pod priečkou pred spolujazdcom odpojíš svorkovnicu potlačíš poistku a vytiahneš , celá výmena cca 5 min , skus ten odpor a potom spinač ,spinač zistíš lahko ak je vybitý tak skús kolečko na ventilátor jemne porilačiť alebo potiahnu´t v tej polohe kde ti nejde ak poi tlaku začne fúkať tak daš dole krit a pod nim je taký medený kontakt ten s dá prihnuť ,
Mne nešiel na polohe 2 a kamošovi na polohe 2,3, vymenili sme odpor a v pohode , na polohe 4 to pojde stale táje bez odporu
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia   Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Icon_minitime15/2/2009, 23:26

Johny napísal:
Prvý krát čítam že vypínač ale stáva sa , chlapci na 90% v takomto prípade odišiel odpor , mal som to ja ,a kopec kámošov , korej ako vymeníš a vypinač alebo ho budeš opravovať čo je zdlhavé , tak si skus z neakého G3 požičať viacpolohový odpor kúrenia je to dole pod priečkou pred spolujazdcom odpojíš svorkovnicu potlačíš poistku a vytiahneš , celá výmena cca 5 min , skus ten odpor a potom spinač ,spinač zistíš lahko ak je vybitý tak skús kolečko na ventilátor jemne porilačiť alebo potiahnu´t v tej polohe kde ti nejde ak poi tlaku začne fúkať tak daš dole krit a pod nim je taký medený kontakt ten s dá prihnuť ,
Mne nešiel na polohe 2 a kamošovi na polohe 2,3, vymenili sme odpor a v pohode , na polohe 4 to pojde stale táje bez odporu
Ak odide priamo ktorykolvek z 3 seriovych odporov alebo poistka co je priamo za seriovim odporom tak to pojde len v polohe 4. Odist mozu aj prepojde od jednotlivych stupnov vypinaca k uzlom medzi odpormi pripadne piny na konektore serioveho odporu. Alebo vypinac Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia   Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Kúrenie - na 3-tom stupni vypne motorček kúrenia
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo
» Vypne mi turbo
» za jazdy vypne motor

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: