VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
macco
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 20.01.2009
Počet príspevkov : 1

pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo Empty
OdoslaťPredmet: pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo   pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo Icon_minitime20/1/2009, 12:18

zdar hosi, mam problen s turbom , ked ho tlacim v 6 tak mi vypne turbo a je sneho hladky,musim zastavi zahasit motor a znova nastartovat, potom to znova fici, v inych rychlostiach mi to este nespravil a pritom ine problemi s turbom niesu, taha az do maxima{je to TDI} ...dik
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo   pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo Icon_minitime20/1/2009, 14:31

takže ti hádže do núdzaku ,treba ísť na VAG a uvidíš čo vyhodí

ale je mi to čúdné že len na 6-ke síce vtedy je asi najväčší talk na motor a turbo musí dlhšie a vic tlačiť .

Skús pozrieť EGR asi bude už dobre upchatý
Návrat hore Goto down
DTech
Začiatočník
Začiatočník
DTech

Registrácia : 14.01.2009
Počet príspevkov : 31

OdoslaťPredmet: Re: pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo   pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo Icon_minitime20/1/2009, 17:06

už som sa s tým stretol na octavii, pridreté lopatky turba alebo vadna regulacia
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo   pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo Icon_minitime24/1/2009, 02:41

DTech napísal:
už som sa s tým stretol na octavii, pridreté lopatky turba alebo vadna regulacia
No neviem mozno mas pravdu ale potom by to robilo aj v inych rezimoch ni elen na 6-ke.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo   pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pri 6tom prevodovom stupni odchadza turbo
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Turbo
» turbo
» turbo do mk3 2.0 16v???
» turbo
» turbo???

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: