VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Podsvietenie v interiéry

Goto down 
+6
remco
vwzefo
zuzko
SABREX
NR-VLADO
golfmannCL
10 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 20:18

remco napísal:
ja mam tiez tie PC neony vpredu aj pod prednymi sedadlami a pohoda. Zatial drzia. Ja som si na to strasne zvykol a ked sadnem do auta ktore nema podsvietenie tak sa mi to uz zda strasne cudne. Je to o zvyku. osobne pre mna je to prijemnejsie ked mam v aute za jazdy nejaky zdroj rozptyloveho svetla. Nerusi ma to a posobi to na mna prijemne...

Remco ako si to uchytil pod tie sedáky ,, pripadne pohol by si to pofotit?.. a v predu ich mas ako uchytene. Ak sa ti to bude dat pofotit tak skus urcite to pomôze.
Návrat hore Goto down
vwzefo
Vodič
Vodič
vwzefo

Male
Registrácia : 01.09.2008
Počet príspevkov : 273
Auto : GIII Variant, 1,9TDi GT Special

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 20:30

a co tak porozmyslat hmm ??
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 20:49

vwzefo napísal:
a co tak porozmyslat hmm ??

chcel som od teba radu že ako si to mal vymakané aby som to mal dobre aj ja. Jasne že pár nápadov už mám .. napr. tie samolepiace pásky k tomu čo su predavané v sade. Myslím že by to mohlo teoreticky držať ale myslieť znamena h---o vedieť tak preto sa pytam skúsenejšieho, aby mi to neodpadlo.
Návrat hore Goto down
vwzefo
Vodič
Vodič
vwzefo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 22:23

odpadne - skusis ine Wink

ja som to zakvapol plastom z tavnej pistole ....
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 22:26

vwzefo napísal:
odpadne - skusis ine Wink

ja som to zakvapol plastom z tavnej pistole ....

aha to je taká biela tycinka asi nee?.. to mam doma s tmym som lepil tapacír na zadnom plate bo sa mi trochu latka odliepala. a drží ako svina.
Návrat hore Goto down
vwzefo
Vodič
Vodič
vwzefo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:00

uala ....
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:06

no pod sedaky to je dobre riesenie len to musis vrazit az skor zo spodu dovnutra sedaku v dvojke to ide uz som to jednemu robil bo on si to urobil zle a vzdy mu to ukopli aj pod palubku to ide krasne a vobec ti to nikto neukopne
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:09

zuzko napísal:
no pod sedaky to je dobre riesenie len to musis vrazit az skor zo spodu dovnutra sedaku v dvojke to ide uz som to jednemu robil bo on si to urobil zle a vzdy mu to ukopli aj pod palubku to ide krasne a vobec ti to nikto neukopne

pod palubku iba prilepiť a vymaľované nie?.. to je šetko naťaham droty a fičím na naeonoch.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:11

no jasne zozen si taku tenku ohybnu dvojlinu a ficis no ale upevni ich uplne co najdalej do predu pod palubku bo ked stojis pri aute a vidis na neon je to take tuzingove musis videt len dolu svetlo a neon nie
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:19

zuzko napísal:
no jasne zozen si taku tenku ohybnu dvojlinu a ficis no ale upevni ich uplne co najdalej do predu pod palubku bo ked stojis pri aute a vidis na neon je to take tuzingove musis videt len dolu svetlo a neon nie

no jasne by ho nebolo vidno, potom by to vyzeralo že to robil majster fušer. chee. dobre dako to hádam zmaknem. Laughing
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:21

heh no drzim palce ja mozno dam tiez no chcem este dako poriesit budiky chcem to nasvietit uw ckom no potrebujem benzinove cierne podklady budikov skratka origo aby som sa mohol pohrat
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:24

zuzko napísal:
heh no drzim palce ja mozno dam tiez no chcem este dako poriesit budiky chcem to nasvietit uw ckom no potrebujem benzinove cierne podklady budikov skratka origo by som sa mohol pohrat

dik. Fuu tak ty mas tiez co robiť tiež hehee. a to ceš dať ake UVčko. modré abo fialové?.. newem ine farby či sú

Naposledy upravil golfmannCL dňa 6/1/2009, 23:31, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:26

fialove uw a budiky resp ciferniky budu svietit na fosforovo
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:33

zuzko napísal:
fialove uw a budiky resp ciferniky budu svietit na fosforovo

fialove?.. a tak teplejšia farba ako modrá to bez debaty a tie ciferniky tie budu presvecovane a tak budu svietiť fosforovo?
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:38

tie ciferniky budu nasvietene spredu a ked sa pohram trochu tak ceferniky budu ziarit na fosforovo mam to vymyslene no len mi chybaju cierne podklady cifernikov
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:41

zuzko napísal:
tie ciferniky budu nasvietene spredu a ked sa pohram trochu tak ceferniky budu ziarit na fosforovo mam to vymyslene no len mi chybaju cierne podklady cifernikov

ahaa no jasne lepsei to bude vydieť s čiernym podkladom.
Teraz máš klasiku bielu predpokladam.. to ešte od vyrobcu?, no držím palce dufam ze sa podarí aj tebe

Naposledy upravil golfmannCL dňa 6/1/2009, 23:48, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:48

no biela to nieje ale je to strieborna origo co boli budiky a budem davat ciernu no musim to najskor zohnat alebo naskenujem a spravim si polep
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2009, 23:51

zuzko napísal:
no biela to nieje ale je to strieborna origo co boli budiky a budem davat ciernu no musim to najskor zohnat alebo naskenujem a spravim si polep

a teraz som akurat čítal ten polep čo si radil Sebring-ovi.. a čo nedalo by sa s nim vykšeftovať ta plechova potlač?.. on sa boji to vybrať ale vymeniť by možna aj vymenil.. ako to ideš riešiť?
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2009, 00:03

[img]Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Golf301yd7 Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 W600[/img]

ked polep tak taketo daco no musim oskusat ako bude na ten biely pasik reagovat uw bo stale by to bola lacnejsia varianta ako indiglo
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2009, 00:09

Zuzko a skade zoženieš taký polep resp. kde to robia?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Podsvietenie v interiéry
Návrat hore 
Strana 2 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» podsvietenie pristrojovky
» podsvietenie
» Podsvietenie
» podsvietenie budikov

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: