VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Podsvietenie v interiéry

Goto down 
+6
remco
vwzefo
zuzko
SABREX
NR-VLADO
golfmannCL
10 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

Podsvietenie v interiéry Empty
OdoslaťPredmet: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime5/1/2009, 23:22

napadlo mi podsvietit si interiér pri pedáloch a tiez priestor pri spolujazdcovi. Teraz som to riesil tak že som tam dal po 3 LEDky. V sekcii autohifi v téme ,, chlapi co poviete na moju hudbu??´´ má zuzko okrem tej paradnej aparatúry aj nejaky neón.Povedal by som že na 99% je to neón z PC.
Tak Práve niečo takéto by som volil na podsvietenie. Kto má s tým skúsenosti ešte ozvite sa mi. Prípadne ako to je zapojené pretože sa to zapája cez invertor(transformátor) pomocou 4 pin. konektora v PC.
Návrat hore Goto down
NR-VLADO
Autoškolák
Autoškolák
NR-VLADO

Male
Registrácia : 27.06.2008
Počet príspevkov : 127
Auto : VW Golf 1.9 TDI 110k AHF

OdoslaťPredmet: podsvietenie   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime5/1/2009, 23:31

Cawko ja som to vymyslel tak, ze led pasiky na denne svietenie(modre) som napojil na pripojku do zapalovaca a ked chcem si ich pustim a ked nechcem tak nejdu. Naco mi pojdu cez den. Ta pripojka bola tusim z rozobratej autonabijacky.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime5/1/2009, 23:38

NR-VLADO napísal:
Cawko ja som to vymyslel tak, ze led pasiky na denne svietenie(modre) som napojil na pripojku do zapalovaca a ked chcem si ich pustim a ked nechcem tak nejdu. Naco mi pojdu cez den. Ta pripojka bola tusim z rozobratej autonabijacky.

Čawko.. iste si už videl také také zacvakávacie lišty plastové . Používali to hlavne telekomunikácie. No tak niečoi podobne som ja nainštaloval do golfu navrtal som do tejto lištelky 3 diery a do toho LED. Napojil som to tiez od zapalovača ale priamo pod stredovym panelom a pekne cez vypinač. Len som si nevypočítal predradný odpor tak mi ledky daktore odišli. Myslel som že to to napätie vydrží a nee, lebo napätie sa pohybuje od tých 11.5 do 14,7 V.. a toto som nedomyslel.
No ale skusim pokukat tie pasiky o tom som este nepocul to su dake samolepiace?
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime5/1/2009, 23:41

to sú riadne blbosti neóny a podobné cirkusácke svetielka ,ale ako pozerám na tvoj vek tak ešte dosť času na evolúciu.
peace.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime5/1/2009, 23:45

SABREX napísal:
to sú riadne blbosti neóny a podobné cirkusácke svetielka ,ale ako pozerám na tvoj vek tak ešte dosť času na evolúciu.
peace.

prečo cirkusácke svetielka a pod.. je to finančne nenáročné a dobre to vyzerá. A vzhľadom na moj vek je logicke že niesom asi zárobkovo činný mi tento štýl ,, tuningu´´ vyhovuje. Robím čo môžem. Pre lepší pocit na srdci ti môžem povedať že mam snahu buchnúť do golfu číru optiku angel ayes, snáď to bude lepšie zniek keď to tak zatracuješ.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime5/1/2009, 23:54

a okrem toho SABREX nepýtal som sa na tvoj názor, ale spýtam sa ťa ty si mal v 17tich už vlastné auto? to by som chcel teba vidieť ako by si buchal spoilery, IC, filtre sportove, nejake tie kity na zníženie podvozku a aspoň 18´´ elektrony nak trpia čapy a všetky veci okolo. hh len Ľudia to niektory nedomysleli čo sa týka tiež tých elektronov, a je vyhovujúce použiť predpísané veľkosti výrobcom a nanajvýš zohnať si disky s iným ET aby to vyzeralo že to maš rozšírene aspon o 1,5cm na jednej a o 1,5cm na druhej stran toto ešte pripútam.
No ale teraz k téme zistil by si velmi rýchlo že ti ani na poriadny filter nebudeš mať dostatok ,,money´´a prešiel by si na lampičky ako ja. Prajem šetko dobŕe v tvojom zlepšovaní.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime5/1/2009, 23:58

no ja som preto do kufra hodil neon mas pravdu je to z pc a ten transformator tam nechaj bo nebude ti neon svietit no ale mam ho tam preto bo je to v kufri pekne a lepsie to svieti ako normal ziarovka a na image to moze byt dobre hlavne sa to pekne odraza od zosiku ked je teraz novy
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 00:06

zuzko napísal:
no ja som preto do kufra hodil neon mas pravdu je to z pc a ten transformator tam nechaj bo nebude ti neon svietit no ale mam ho tam preto bo je to v kufri pekne a lepsie to svieti ako normal ziarovka a na image to moze byt dobre hlavne sa to pekne odraza od zosiku ked je teraz novy

ale musim ťa pochvaliť už teraz to dobre vyzerá a keď to ešte domakáš oujee. to budee. ceheceh..
takže stačí zapojiť + a - zo zdroja do toho invertora nejakým spôsobom? Lebo ten 4 pin konektor ma 4 žili čierny je (-) a žltý je (+) 12V a ten červeny má 5V .. tak bude to stačiť zapojiť od zdroja (+) na žltý a (-) na čierny?
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 00:08

nie to ta kde ucili klasika cerveny je plus a cierny minus ale ja som ten stvorpinovy konektor odstrihol a nechal si len dva kabliky co sli do startera Cool
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 00:11

zuzko napísal:
nie to ta kde ucili klasika cerveny je plus a cierny minus ale ja som ten stvorpinovy konektor odstrihol a nechal si len dva kabliky co sli do startera Cool

akoto veď červený vodič je napájaný v tom 4 pin MOLEX konetore napätím 5V.. tak akoto že červený môžem zapoji´t v aute na 12V. Nepomýlil si sa náhodou alebo ťa nerozumiem?

Naposledy upravil golfmannCL dňa 6/1/2009, 00:26, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 00:12

no ja to pojdem kupiť a pohrať sa s tým.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 00:35

ten stvorpinovy konektor nech ta netrapi aj tak pouzijes len tie kabliky co idu do tej krabicky a mal by to byt cerveny a cierny
Návrat hore Goto down
vwzefo
Vodič
Vodič
vwzefo

Male
Registrácia : 01.09.2008
Počet príspevkov : 273
Auto : GIII Variant, 1,9TDi GT Special

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 08:43

bejvalo aj u mna toto Embarassed ...

ja som to zapojil cez vypinac a poistku do zapalovaca zozadu. pripojil som 2 kable co idu zo startera - cerveny plus, cierny minus ....

a daj bachc aby ti ten neon spolujazdec neukopol ... stalo sa ...
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 11:13

vwzefo napísal:
bejvalo aj u mna toto Embarassed ...

ja som to zapojil cez vypinac a poistku do zapalovaca zozadu. pripojil som 2 kable co idu zo startera - cerveny plus, cierny minus ....

a daj bachc aby ti ten neon spolujazdec neukopol ... stalo sa ...

no ved to aby sa to nekoplo lebo sa to hned odpáli.. Práve preto sa pýtam lebo je to dosť citlivé. Musí to ešte vymerať no dúfam že tam bude nato dosť miesta, i tak GII to nemá take robustné ako ty v III. Preto to uvažujem vymeniť lebo tie ledky svieta bodovo myslel som že tá vzdialenosť bude dosť aby sa to rozptililo ale ako dočasné riešenie to môže v pohode ostať.
Návrat hore Goto down
vwzefo
Vodič
Vodič
vwzefo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 12:33

ja som to mal tiez v GII ...
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 12:44

ja mam tiez tie PC neony vpredu aj pod prednymi sedadlami a pohoda. Zatial drzia. Ja som si na to strasne zvykol a ked sadnem do auta ktore nema podsvietenie tak sa mi to uz zda strasne cudne. Je to o zvyku. osobne pre mna je to prijemnejsie ked mam v aute za jazdy nejaky zdroj rozptyloveho svetla. Nerusi ma to a posobi to na mna prijemne...
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 13:37

remco napísal:
ja mam tiez tie PC neony vpredu aj pod prednymi sedadlami a pohoda. Zatial drzia. Ja som si na to strasne zvykol a ked sadnem do auta ktore nema podsvietenie tak sa mi to uz zda strasne cudne. Je to o zvyku. osobne pre mna je to prijemnejsie ked mam v aute za jazdy nejaky zdroj rozptyloveho svetla. Nerusi ma to a posobi to na mna prijemne...

No jasne trosku svetla navyse neuskodí ale SABREXOVI to pripadá ako cirkusantské svetielka ze je to detské a to len preto povedal že mam 17, no tak newem co by povedal tebe ale to je teraz jedno v blizkej budúcnosti to vymením za tie neóny
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 13:39

vwzefo napísal:
ja som to mal tiez v GII ...

a v dovke si mal ty ledky či tiež neón?
Návrat hore Goto down
vwzefo
Vodič
Vodič
vwzefo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 14:52

najprv ledky - take homemade a potom ten pc neon ... ked mi ten jeden ukopli, rozobral som pristrojovku, trochu upravil a dal ho tam .... to bolo ale davno ...
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime6/1/2009, 15:17

vwzefo napísal:
najprv ledky - take homemade a potom ten pc neon ... ked mi ten jeden ukopli, rozobral som pristrojovku, trochu upravil a dal ho tam .... to bolo ale davno ...

no lae muselo to paradne vyzerať. chee ty asi vieš od čoho muchy dochnúu. haha
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie v interiéry   Podsvietenie v interiéry Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Podsvietenie v interiéry
Návrat hore 
Strana 1 z 4Choď na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» podsvietenie pristrojovky
» podsvietenie
» Podsvietenie
» podsvietenie budikov

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: