VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

podsvietenie pristrojovky

Goto down 
+7
GOMEZ
unex
peto-vw
stevocz
DOM16
SABREX
OverGo
11 posters
AutorSpráva
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Vek : 37
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

podsvietenie pristrojovky Empty
OdoslaťPredmet: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime11/11/2009, 19:03

chlapy nemate s tym niejake skusenosti co by bolo lepsie ci vymenit tu foliu alebo vymenit za ledky ??? pripadne ak by niekto mal link na navod alebo nieco podobne.za rady a odpovede vam vopred dakujem.samozrejme ze som myslel na g2 aby tu nebol potom bordel.
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime11/11/2009, 19:45

máš gII?
ja som mal neónky, ledky nakoniec som dal všetko naspať na origo stav ,len som nedal tú zelenú fóliu a spokojnosť.
podsvietenie pristrojovky 120920090042
Návrat hore Goto down
DOM16
Vodič
Vodič
DOM16

Male
Vek : 34
Registrácia : 21.07.2009
Počet príspevkov : 168
Auto : GII 1.6D r.85

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime11/11/2009, 20:33

ja to mam na ledky modre a ja som spokojny boli rozne navrhy aj s neonom ale ze vraj to moc svietilo sa musis rozhodnut navod neni to nic zlozite len sa musis rozhodnut sam podsvietenie pristrojovky Bom
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime11/11/2009, 21:28

ja mam modre ledky len musim kupit asi nejake silnejsie lebo dost malo svietia. alebo slabsie odpory dat.
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime12/11/2009, 15:35

nemam GII (budem to prerabat pre kamosa ale ak boh da tak bude aj GII) budem prerabat cele podsvietenie tak by bodla rada ci sa daju vpratat ledky do vypinacov
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male
Vek : 49
Registrácia : 18.05.2008
Počet príspevkov : 228

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime12/11/2009, 17:31

OverGo napísal:
nemam GII (budem to prerabat pre kamosa ale ak boh da tak bude aj GII) budem prerabat cele podsvietenie tak by bodla rada ci sa daju vpratat ledky do vypinacov
Daju sa prerobit ale je s tim viac roboty robil som to
Návrat hore Goto down
unex
Autoškolák
Autoškolák
unex

Male
Vek : 38
Registrácia : 07.08.2008
Počet príspevkov : 76
Auto : VW Golf MK3 TDi GT 81kW AFN ex: VW Golf CL 1990 1.6 PN (51kW 70PS)

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime26/11/2009, 18:55

na ceskom vw fore sme to uz dost riesili (http://www.vw-club.cz) Smile je tam kopec fotiek ako co vyzera
ja som dal nad budiky nakoniec zelene len s kombinacii s UV led, vypinace tiez zelene led Smile zelena je klasika, ale LED - ak kupis kvalitne - svietia pekne sytozeleno oproti origo ziarovkam Smile
pouzival som dlho aj cerveny neon nad budikom, ale to svietilo az velmi
ak chcete UV efekt - samotne led s UV urcite nie - svietia slabucko a bodovo (daju sa zbrusit ale nepomozu, pripadne najst SMD led ak uz su) odporucam UV neon do PC nad budiky - studena katoda - mal som to len som ho zlomil :X
mam teda zelene a som spokojny, svieti to krasne a netaha oci ako ine farby (modra atd)

neskor pridam foto
Návrat hore Goto down
GOMEZ
Začiatočník
Začiatočník
GOMEZ

Male
Vek : 33
Registrácia : 07.12.2009
Počet príspevkov : 43
Auto : VW GOLF II 1.6 GTD

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime25/12/2009, 16:45

peto-vw napísal:
OverGo napísal:
Daju sa prerobit ale je s tim viac roboty robil som to
to sa tom urcite zmesti, mal som to rozobrate
Návrat hore Goto down
chipez
Začiatočník
Začiatočník
chipez

Male
Registrácia : 11.02.2010
Počet príspevkov : 26
Auto : vw golf 2 TD intercooler

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime11/2/2010, 22:28

ja som navrtal modree ledky z boku
Návrat hore Goto down
pogo22
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 42
Registrácia : 30.04.2009
Počet príspevkov : 81
Auto : VW Golf 1.6TD r.v.1985

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime9/2/2011, 21:22

opýtam sa aj ja jednu otázočku, inak čawte, do panelu na ovládanie kúrenia, tam ako vymením svetielko? vyrvať staré odtiaľ a prevŕtať a dať LED? či? ako ste to menili niekto? ďakujem
Návrat hore Goto down
eMeR
Autoškolák
Autoškolák
eMeR

Registrácia : 02.07.2008
Počet príspevkov : 51
Auto : Golf II 1,6D

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime9/2/2011, 22:51

v paneli kurenia som menil takto, najprv som opatrne oddelil plast zo zadnej strany od ostatku(trochu to popraskalo ale nic vazne), a zistil som ze sa ta ziarovka bez poskodenia neda vymenit,prilepil som to spat sekundakom. Potom som odrezal paticu v ktorej je schovana stara ziarovka, vybral ju a na piny konektora napajkoval diodu a prilepil spat, ochranny rezistor som dal na kabel, ktory sa na to napaja
Návrat hore Goto down
Mestan18
Začiatočník
Začiatočník
Mestan18

Male
Vek : 36
Registrácia : 02.09.2010
Počet príspevkov : 43
Auto : VW Golf 2 1,6CL r.v:1987

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime15/3/2011, 23:15

Tu prihadzujem návod :http://passat-oldies.cz/?f=5&i=33&c=2
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: podsvietenie pristrojovky   podsvietenie pristrojovky Icon_minitime

Návrat hore Goto down

podsvietenie pristrojovky
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Blikanie pristrojovky
» Prehodenie Pristrojovky s otackomerom

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: