VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...

Goto down 
+10
dataman
remco
tdk
sk_wizard
kazatel
misobelko
marco
apophis
Lucko
ivco85
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorSpráva
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 5 Icon_minitime1/12/2008, 11:05

no sak prave ja uz tie veci neriesim kamos ma nove auto zastavili ho mal ho asi necely den a uz dostal pokutu tusim ze nevedel najst trojuholnik mal ho tam ale nejako divne ulozeny asi tak chudak bol z toho vystresovany a policajtovi sa to pacilo a co uz skratka ja mam trojku golfika a uz navonok je vidiet ze nieje seria a uz to je len dovod k zastaveniu asi tak
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 5 Icon_minitime1/12/2008, 15:12

diskusia je dobra, mna napriklad zaujima, ci ma za to doondeju rakuski a nemecki policajti, aj ked mam origo xenony, ale nemam naklapanie dorobene. takze sa nesmiem nechat zastavit, lebo ja tam H7 ziarovku uz nedam Smile
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 5 Icon_minitime1/12/2008, 21:16

ja tiez suhlasim so zuzkom....ja si svetla proste stiahnem v pripade ze ideme viaceri a niekto mi blikne a je pohoda. a ked zacnu po tom u nas ist nejak extra tvrdo aky problem......vymenim spat za halogen a je to......ale kym zacnu tu to riesit budem sa uz dufam vozit na inej kare kde taketo veci riesit nebudem .... :race: klop klop Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...
Návrat hore 
Strana 5 z 5Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Skusenosti s jazdenym G5 gti
» skusenosti s tdi 85kw pd
» skusenosti s 1.9 TDI ASZ 96kW
» Ma niekto skusenosti s alarmom Sentinel 2200M..?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: