zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... 1/12/2008, 11:05 | |
| no sak prave ja uz tie veci neriesim kamos ma nove auto zastavili ho mal ho asi necely den a uz dostal pokutu tusim ze nevedel najst trojuholnik mal ho tam ale nejako divne ulozeny asi tak chudak bol z toho vystresovany a policajtovi sa to pacilo a co uz skratka ja mam trojku golfika a uz navonok je vidiet ze nieje seria a uz to je len dovod k zastaveniu asi tak | |
|
apophis Pilot
Vek : 42 Registrácia : 07.05.2008 Počet príspevkov : 952 Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina Bydlisko : BA
| Predmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... 1/12/2008, 15:12 | |
| diskusia je dobra, mna napriklad zaujima, ci ma za to doondeju rakuski a nemecki policajti, aj ked mam origo xenony, ale nemam naklapanie dorobene. takze sa nesmiem nechat zastavit, lebo ja tam H7 ziarovku uz nedam | |
|
tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... 1/12/2008, 21:16 | |
| ja tiez suhlasim so zuzkom....ja si svetla proste stiahnem v pripade ze ideme viaceri a niekto mi blikne a je pohoda. a ked zacnu po tom u nas ist nejak extra tvrdo aky problem......vymenim spat za halogen a je to......ale kym zacnu tu to riesit budem sa uz dufam vozit na inej kare kde taketo veci riesit nebudem .... klop klop | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... | |
| |
|