VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...

Goto down 
+10
dataman
remco
tdk
sk_wizard
kazatel
misobelko
marco
apophis
Lucko
ivco85
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorSpráva
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male
Registrácia : 21.07.2008
Počet príspevkov : 132
Auto : VW GOLF MK4 1.9 TDI

Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime14/8/2008, 11:28

tak treba sa s tym pohrat kusok, zasa na druhej strane ked su balasty dobre pristupne a rupnu alebo co tak sa lepsie vsetko vymeni, akonahle je vsetko zasite tak amen tma dole naraznik atd. ...tak sa bavkaj pekne:))
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime14/8/2008, 16:47

heheh...dole naraznik???to musi byt predsa pre kazdeho G4 usera malickost uz:))zalezitost par minut Wink
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime14/8/2008, 22:29

ja som nemal este prilezitost ho davat dole, klop klop
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime15/8/2008, 07:19

tak jasne neni to problem, ja len v suvislosti s tymi balastami, ale na druhej strane ak mas slusnejsiu HID sadu tak nemusis bat ze by sa ti to prihodilo...
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime16/8/2008, 16:19

heh chlapi, umiestnil som ballasty pod naraznik, v podstate do vystuhy.....trosku bavenia ale celkom v pohode, vyzera to super, kedze ich vobec nevidno....hadam to vydrzia Smile))
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime18/8/2008, 07:32

novidis, teraz ich mas stealth:)), aspon to nebude chupatuckych trapit, neboj nist vydrzia, viel spass....
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime18/8/2008, 17:41

marco napísal:
novidis, teraz ich mas stealth:)), aspon to nebude chupatuckych trapit, neboj nist vydrzia, viel spass....

heh Wink
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime13/10/2008, 16:38

chalani trosku upgrade-dnem tuto debatu..
chcem sa spytat vas co mate HID sady v klasickych parabolovych reflektoroch..nemate problemy s tym ze by ste oslnovali proti iducich?? nevyblikuju vam?? co nato flojdi??
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime13/10/2008, 20:36

samozrejme ze oslnuju. Evil or Very Mad
pozdravujem najma tych, co si potom svetla nastavia este vysoko. ale ved pockajte, dam bixenony a bude odplata Laughing
ked je to vysoko nastavene, tak HIDy v parabolach su fakt velmi neprijemne. rano stretavam par takych aut.. ale zase niektore su v pohode, je to asi vec nastavenia svetiel.

takze prosim aj za ostatnich ucastnikov cestnej premavky: ked uz to tam date, dajte si prosim Vas aj nastavit svetla
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime13/10/2008, 21:09

presne tak ked je to uz v parabolach tak to treba aspon riadne nastavit lebo je to vazne horor:(
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime13/10/2008, 21:36

ja ich tam mam nieco cez mesiac, a zatial mi neblikol nikto,polisi ma ece nezastavili tak neviem hehe
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime13/10/2008, 21:41

no ja ich mam myslim nadstavene spravne..
a takto este sa spytam ..samotna technologia HID..ma to atest?, alebo je to vlastne nepovolene??
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime13/10/2008, 21:58

atest to mozno ma aj ked neviem, akokolvek keby to malo aj TUV aj E v kruzku tak u nas je to jedno lebo to nieje schvalene na pouzivanie na nasich komunikaciach a navyse auto osadene xenonovymi svetlometmi ma mat automaticke naklapanie - samonivelacne + ostrekovanie svetlometa. A uz len za toto ti mozu cajt vziat papiere. Aj ked s tym oslnovanim je to take dvojsecne vpodstate ludske oko vnima xenonove svetlo viac ako makssi halogen preto ked je to tak zle nastavene to je fakt neprijemne. Aj ked napriklad origo halogeny vo Fabii I alebo Octavii II su podla mna horsie ako HID priamo do oka.
No ale ja si myslim ze ked uz xenon tak radsej kupit lampy so sosovkou a dat to do toho lebo fakt vela aut s parabolami a HID xenonmi oslnuje, cest vinimkam, ludom ktori si to spravne nastavia. No a s tymi policajtmi je to o stasti bud ti papiere vezmu alebo nie, Bud si to vsimnu alebo nie. Treba mat statsie a narazit na tych spravnakov....
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime13/10/2008, 22:13

no ja som myslel ze ked je to teraz taky boom tak cajti to beru ako klasicke ziarovky...
resp. toleruju to preto ze to ma osvedcenie...
to znamena ze napr na STk by to po "spravnosti" mohol byt problem ze
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime13/10/2008, 22:22

No vpodstate by si na STK nemal prejst ale vsak to uz si na tu chvilu vymenis za Halogeny, trva to 10min:)
Návrat hore Goto down
dataman
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 16.11.2008
Počet príspevkov : 6
Auto : VW GOLF IV 1.9TDI Variant Edition 66kW ALH

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime16/11/2008, 20:33

tiež som dal do mojho TDI xenony ale tiež som musel dať lavy balast len tak pri svetlo a pravy som šupol medzi baterku a ten krycí plast do vnutra... Smile
Návrat hore Goto down
dataman
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 16.11.2008
Počet príspevkov : 6
Auto : VW GOLF IV 1.9TDI Variant Edition 66kW ALH

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime16/11/2008, 20:34

a čo ti pomôžu bixenony???
inak ja som nastavil svetla ešte viac doprava aby som nikoho neoslnoval.
pre istotu...

a
apophis napísal:
samozrejme ze oslnuju. Evil or Very Mad
pozdravujem najma tych, co si potom svetla nastavia este vysoko. ale ved pockajte, dam bixenony a bude odplata Laughing
ked je to vysoko nastavene, tak HIDy v parabolach su fakt velmi neprijemne. rano stretavam par takych aut.. ale zase niektore su v pohode, je to asi vec nastavenia svetiel.

takze prosim aj za ostatnich ucastnikov cestnej premavky: ked uz to tam date, dajte si prosim Vas aj nastavit svetla
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime28/11/2008, 23:39

ja nemam sosovku a mam HID 6000K. nezvyknu mi blikat, ale to asi aj kvoli tomu, ze nie som debil a nemam ich nastavene na maximum, popripade ked som nalozeny este viac ich stiahnem dole....mam aj ostrkovace svetiel, len to automaticke nastavovanie mi chyba:)
mam ich skoro rok a zatial ani chlpati nic...klop klop:)
inac suhlasim s remcom....fabie su horsie ako vacsian hid:)
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime29/11/2008, 02:28

a ked cajti vezmu papiere co potom..? kedy ti ich vratia..? ked odstranis zavadu alebo je tam daky urceny cas na ktory ti papiere zadrzia..?
Návrat hore Goto down
adostar
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 49
Registrácia : 15.11.2008
Počet príspevkov : 17
Auto : VW GOLF IV 1,9 GT TDI AHF

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime29/11/2008, 09:20

CAO.Ja mam HID 6000K.Mam ich rok a vsetko v pohode.Presiel som STK a zatial nebol problem ani so zelenymi.Montujem ich uz rok do roznych vozidiel.Kazdemu doporucujem ist nastavit svetla po montazi.V G4 to svieti fajn.Ja mam len klasicke cire svetla.Pri nastaveni svetiel som videl,ze to robi peknu svetelnu liniu.Ale najlepsie je to fakt v cocke.Luc svetla je presny.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...
Návrat hore 
Strana 3 z 5Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Skusenosti s jazdenym G5 gti
» skusenosti s tdi 85kw pd
» skusenosti s 1.9 TDI ASZ 96kW
» Ma niekto skusenosti s alarmom Sentinel 2200M..?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: