VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...

Goto down 
+10
dataman
remco
tdk
sk_wizard
kazatel
misobelko
marco
apophis
Lucko
ivco85
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorSpráva
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime2/8/2008, 20:19

a chlapi...co sa tyka kelvinov...6 alebo 8 tisic??hmm? nie su tie 8 -tisicovky az napadne modre?? ne ze ma zeleni poj..bu ze mam tie kolotocarske tuning modre ziarovky za 250,-Smile
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime3/8/2008, 22:48

tak taky nejaky zlaty stred by som asi vyberal.Kamos mi ponukal za 4500 sk ale neviem aka to uz bola znacka,a ja pojdem do tich 8000K asi.
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime3/8/2008, 22:50

kazatel napísal:
caute ja mam 6000k hid-ky a mam ich asi polroka a denne ich pustam aj 10 krat a stale fachcia,jeden starter mam namontovany pri nadobke na ostrekovac a druhy pred bateriou ..je to tAM NATLACENE ALE IDE..montaz dost jednoducha

nedas sem foto ako mas tie startery ulozene? pomohlo by to. (od krytky na svetlo to starter).
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male
Registrácia : 21.07.2008
Počet príspevkov : 132
Auto : VW GOLF MK4 1.9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime4/8/2008, 07:39

ti co to davaju rovno na paraboly tych inac pozdravujem:))!!!
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime4/8/2008, 08:54

marco napísal:
ti co to davaju rovno na paraboly tych inac pozdravujem:))!!!

Very Happy pokial im to len tak nevysi dole do priestoru motora hehe
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime4/8/2008, 09:05

no nie ze visi... ide o to kam vsade to svieti a co ti oproti...treba cocky jednoznacne a poriadne nastavist...
Návrat hore Goto down
sk_wizard
Začiatočník
Začiatočník
sk_wizard

Male
Registrácia : 11.07.2008
Počet príspevkov : 30
Auto : Golf IV 1.4

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime8/8/2008, 17:13

Lucko napísal:
tak taky nejaky zlaty stred by som asi vyberal.Kamos mi ponukal za 4500 sk ale neviem aka to uz bola znacka,a ja pojdem do tich 8000K asi.

8000k neber max by som daval 6000k cim viac K tym mensia svietivost a len to drazdi policajtov 8000k svietia moc na modro na mokrom to uplne pohlcuje mal som 8000k a prehodil som si ich na 4300k a som s nimi spokojnejsi
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime8/8/2008, 23:19

mno neviem, kamos ma na tolede 8000K a nestazoval si zatial.hosi kto tu mate 8000K?
Návrat hore Goto down
kazatel
Pretekár
Pretekár
kazatel

Male
Vek : 41
Počet príspevkov : 308
Auto : vw golf IV 1.9 GTI TDI

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime8/8/2008, 23:27

LUCKO zajtra to odfotim a dam to sem okk?
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t651.htm
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime9/8/2008, 19:15

ako som pisal, aj ja mam 8000K.
vcera som s nimi isiel v lejaku a v noci a videl som dobre Shocked
ja ich mam pre to, aby som sa odlisil a v modrej mam ladene cele auto, takze som chcel svetlo trosku do modra. vobec to nieje take strasne modre, ako niekto pise.
mam nafotene este v parabolach, ked jedno svetlo bola ziarovka, druhe 8000K HID. dam ich sem, nech vidite, asi ake je to svetlo (aj ked fotak to nezachyti verne).
a kamosom odporucam 6000K, ale aj tak si vsetci dali 8000K, vraj sa im tie moje pacia Laughing
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime9/8/2008, 19:43

Takze davam tie foto. Sorry, su z mobilu, zabudol som na to.
Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Dsc00257lt6
Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Dsc00260ez1
Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Dsc00262hx6
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime10/8/2008, 21:47

kazatel napísal:
LUCKO zajtra to odfotim a dam to sem okk?

ok super
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime10/8/2008, 21:50

Apophis82 napísal:
Takze davam tie foto. Sorry, su z mobilu, zabudol som na to.
Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Dsc00257lt6
Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Dsc00260ez1
Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Dsc00262hx6

pojdem asi tiez do tich 8000K,mohol by si sem este hodit foto ako to mas od svetla potiahnute tie kable,a kde a ako mas upevnene tie blastre. fenks
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime11/8/2008, 21:47

mozem Ti to odfotit, ale este to nemam na hotovo urobene, stale zabudam na to. takze to mam len tak docasne spravene na 1 strane. a na druhej (pri baterke) je to vsetko pod plastovym krytom, takze ani kable nevidno Smile
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime12/8/2008, 07:40

ok, len nech viem kam to zhruba dat,nech potom nespekulujem zbytocne
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime13/8/2008, 18:02

caute,
ja mam 6000K a podla mna je to taka zlata stredna cesta.8000k je uz dost modre, a ako tu niekto trefne poznamenal, cim viac K tym horsia svietivost hlavne v dazdi a podobnych podmienkach. Co sa tyka umiestnenia ballastov, tak to je aspon u mna hold problem mam to len tak kde sa dalo, vela miesta tam fakt nemam...
niekto tu spominal ze to hodil na diesli pod svetlo....fakt tam je taky plac na ballast?som si nevsimol zatial:)mas na tom klimu alebo bez?
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime13/8/2008, 22:34

kto ja? ja mam klimu ano.
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime14/8/2008, 10:02

marco napísal:
Hi
to je este dobre ked mate benzin, naftak je tam tak napechovany ze ten lavy balast som musel pripevnit o plastovy kryt sacieho potrubia turba, este ze je taky lahky:) pravy pekne sadol pod svetlo, niektore svetla uz maju predpripravu na kable

tuto marca som myslel ci ma aj klimu....
marco pises ze ti pravy vosiel pod svetlo....ja mam tiez 1.9tdi s klimou, je to tam dost nrarvane....ako ti to tam voslo pod to prave svetlo???dik Smile
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime14/8/2008, 10:14

nazdar, mam climu, samozrejma naraznik a svetla boli vonku a ked som to skladal tak som balast ulozil pod svetlo ale samozrejma vosiel pekne len pod prave...potom vsetko zase zlozil, to lave uz horsi orech tam to je fakt narvane tak som to upevnil na plast sania turba, ale samozrejma daval som dobry pozor ...drzi paradne, zospodu este plastova sk-paska...balast je lahucky tak to nijak nezatazuje...mozno nejaky manik by sa s tym vedel pohrat a dat to pod to lave svetlo...ja som spokojny nebudem to menit...
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime14/8/2008, 11:23

marco napísal:
nazdar, mam climu, samozrejma naraznik a svetla boli vonku a ked som to skladal tak som balast ulozil pod svetlo ale samozrejma vosiel pekne len pod prave...potom vsetko zase zlozil, to lave uz horsi orech tam to je fakt narvane tak som to upevnil na plast sania turba, ale samozrejma daval som dobry pozor ...drzi paradne, zospodu este plastova sk-paska...balast je lahucky tak to nijak nezatazuje...mozno nejaky manik by sa s tym vedel pohrat a dat to pod to lave svetlo...ja som spokojny nebudem to menit...

heh...samozrejma chapacka....ja uz xenons mam len tie ballasty tam mam tak samozrejma......v podstate na vrchu ,poprve ich vidno (kvoli zelenym by som ich radsej niekam zasil:)....skusim pozriet, nenapadlo ma to dat pod svetlo,cez vikend sa stym asi trochu pohram Wink uvidime.....ja som to skusal napasovat medzi blatnik a vnutorny blatnik.....slo to tam paradne,len keby ten ballast bol kuuusocek tensi (taky slim ballast original), lebo to tlacilo na blatnik a nepasovali potom spary.....inac by to bolo fasa Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...   Skusenosti s prestavbovymi HID sadami... - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...
Návrat hore 
Strana 2 z 5Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Skusenosti s jazdenym G5 gti
» skusenosti s tdi 85kw pd
» skusenosti s 1.9 TDI ASZ 96kW
» Ma niekto skusenosti s alarmom Sentinel 2200M..?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: