VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
bizzysk
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 10.03.2013
Počet príspevkov : 3

Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu Empty
OdoslaťPredmet: Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu   Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu Icon_minitime10/3/2013, 13:24

Zdravim, potreboval by som poradit s vyberom autobaterie k mojej hudbe. Ide mi hlavne o spolahlivost a neviem sa rozhodnut aku znacku zoberiem. Pozeral som OPTIMA YELLOW TOP baterie, KINETIK baterie, ... proste potrebujem nieco na audio zosik: 2000W a repro 800W RMS co ma nejake tie vysoke skratove prudy a tak. Proste radu, najlepsie vlastne skusenosti Smile
este by som podotkol, ze jazdim casto velmi kratke trasy, cize potrebujem nieco co zvladne vela vela nabijacich/vybijacich cyklov (nieco ako ta optima yellow top)... potrebujem poradit proste

audio:
jbl crown bpx 2200.1
jbl w15gti mkII
DIETZ 10F
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu   Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu Icon_minitime12/3/2013, 11:52

Yellow Optima je dost dobra,odskusana,ked tak kup tu
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
powerbass
Začiatočník
Začiatočník
powerbass

Male
Vek : 39
Registrácia : 08.01.2013
Počet príspevkov : 50
Auto : VW BORA 2.3V5

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu   Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu Icon_minitime12/3/2013, 13:28

ja na tvojom mieste by som urcite siel do KINETIK, uz len ked si porovnas popis pr 50 AH OPTIME a KINETIKU tak ten rozdiel je velmi velky.... urcite KINETIK
Návrat hore Goto down
http://www.hifishopbn.sk
bizzysk
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu   Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu Icon_minitime12/3/2013, 19:41

nooo ved to, ze sa neviem rozhodnut, tie KINETIKy su predsa o nieco drahsie, ale to by som prekusol este asi... ale ide mi skor o spolahlivost, no najlepsie z vlastnych skusenosti, keby mi niekto vedel poradit, co ma osvedcene, vyskusane alebo ma niekoho zanmy uz zopar rokov. proste nieco spolahlive.
Návrat hore Goto down
powerbass
Začiatočník
Začiatočník
powerbass

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu   Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu Icon_minitime30/9/2013, 10:57

ak chces mam na predaj HOLLYWOOD SPW 70, pokial to je aktualne tak mi napis
Návrat hore Goto down
bizzysk
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu   Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu Icon_minitime30/9/2013, 14:54

powerbass napísal:
ak chces mam na predaj HOLLYWOOD SPW 70, pokial to je aktualne tak mi napis
dikes ale kupil som uz davno a predsa tu KINETIC HC1800 ... je to pecka Smile ale dikes Smile
Návrat hore Goto down
powerbass
Začiatočník
Začiatočník
powerbass

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu   Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu Icon_minitime30/9/2013, 16:01

tak nech sluzi Smile 
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu   Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Pomoc s výberom batérie k výkonnému audiu
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kludovy odber z baterie
» Pomoc s ASR
» pomoc

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: INÉ :: AutoHifi-
Prejdi na: