VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Kludovy odber z baterie

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
robertto
Začiatočník
Začiatočník
robertto

Male
Registrácia : 04.06.2012
Počet príspevkov : 36
Auto : VW Golf IV 1.9 TDi 2000 66kW/AGR 4motion

Kludovy odber z baterie Empty
OdoslaťPredmet: Kludovy odber z baterie   Kludovy odber z baterie Icon_minitime27/3/2013, 18:44

caute, takze chcel by som si zmerat kolko prudu zere auto ked je odstavene. Mozte mi poradit ako mam nasimulovat zamknute auto stym, ze budem mat otvorene vodicove dvere? nemam ziadny alarm, iba central. Moj plan je asi takyto: najprv odpojim jeden pol baterie a do obvodu pripojim merak. potom na vodicovych dverach zatlacim zamok (do druhej polohy) a potom klucom "zamknem". je to tak spravne?

a este otazka: po akej dobe po zamknuti sa prepina auto do modu "sleep"

vdaka za rady.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: Kludovy odber z baterie   Kludovy odber z baterie Icon_minitime29/3/2013, 21:15

jaby som zapojil ten merak medzi poly, a nomrlane by som zamkol auto ako keby som siel prec. Zmerat hlavne bacha ci nesvieti spozdovac interieroveho osvetlenia a pod. Vsetko povipinat a merat. Po 5 minutach urcite bude hodnota nemenná.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Kludovy odber z baterie   Kludovy odber z baterie Icon_minitime29/3/2013, 23:23

dvere sofera "nasimulujes" tak ze zamok preklopis ako keby ti ho kolik pretocil...
Návrat hore Goto down
robertto
Začiatočník
Začiatočník
robertto

Male
Registrácia : 04.06.2012
Počet príspevkov : 36
Auto : VW Golf IV 1.9 TDi 2000 66kW/AGR 4motion

OdoslaťPredmet: Re: Kludovy odber z baterie   Kludovy odber z baterie Icon_minitime30/3/2013, 11:16

diki za rady, zamok som zamkol ako radil gabesz , a nameral som hned po zamknuti 0,33A, po cca dvoch minutach klesol prud na 0,09A ale len na chvilu, potom to zase skocilo na 0,33A. Potom som postupne zacal vytahovat poistky a zistil som, ze ked vytiahnem poistku c.15 (co je podla jak na to? zdruzeny ukazovatel/automaticka prevodovka) tak prud klesol na hodnoty medzi 0,01 a 0,02A, co je v norme. Problem je v tom, ze ked vytiahnete tuto poistku vypnu sa vam hodiny a pocitadlo kilometrov, co by nebol az tak nevadilo, ale ked som potom nastartoval, tak hodiny aj pocitadla normalne naskocili ale zacal svietit na pristrojovke taky oranzovy trojuholnik so sipkou, neviete co to je?

Neviete v com by mohol byt problem alebo to rovno dat autoelektrikarovi?

golfman: svetla v interieri mam v polohe furt vypnute, svetla vo dverach a v kufri mam odpojene konektory takze toto som hned vylucil.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kludovy odber z baterie   Kludovy odber z baterie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Kludovy odber z baterie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: