VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zdochynanie motora pri volnobehu

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Golfbohy
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 40
Registrácia : 03.01.2013
Počet príspevkov : 4
Auto : WV Golf IV 1.6 SR Automat

Zdochynanie motora pri volnobehu Empty
OdoslaťPredmet: Zdochynanie motora pri volnobehu   Zdochynanie motora pri volnobehu Icon_minitime3/1/2013, 19:23

Zdravím všetkých, mám problém ktorý neviem už dlhšiu dobu vyriešiť.Mám Golf 1.6 SR automat.Auto asi pred pol rokom začalo blbnúť keď som zhasol motor a znovu som chcel naštartovať nechytil hned ,ale až po dlhšej dobe a musel som pridať, další štart bol dobry. Robilo to ako keby náhodne.Niekedy sa mi stalo že na volnobehu prosťe zdochol.Menil som sviečky,palivový filter, bol som v servise VAG ukázal zlé čidlo otáčok na motore vymenili - nepomohlo a od vtedy auto štartuje zle už stale, že vraj museli vymeniť ešte čidlo vačkoveho hriadela a stále nič. najhorší je problem zo štartom motor toči toči a ked už konečne odpali tak sa strašne pomaly dostane na otáčky volnobehu ako keby sa mu nechcelo. Dnes som sa bol previesť a za studena volnobeh ok ale ked sa motor zohrial a po par kilometroch som zastavil tak zdochol po zlom štarte otačky na volnobeh ok ale ked som zošliapol a pustil pedal otačky klesli pod otáčky volnobehu a motor zdochol, ked pridam na volnobehu a pustim plyn tak to zdochne pokial mu nepridam ked vidim ,že už sa dusi. Je to už dlhodoba zaležitosť nebol som s tym v org servise ,len u znamych, ale vysledok nula bodov. Najde sa tu niekto kto by mi s tym vedel pomôcť.
Návrat hore Goto down
pithon6
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 09.05.2009
Počet príspevkov : 169
Auto : vw golf 6 gti ed35

OdoslaťPredmet: Re: Zdochynanie motora pri volnobehu   Zdochynanie motora pri volnobehu Icon_minitime3/1/2013, 20:34

no mne pomohlo vycistit skrtiacu klapku.robilo mi to ze na volnobeh mi kolisali otacky a zdochlo to.no a este mi auto zdochynalo a stracalo vykon a vtedy to bol snimac otacok vymenil som a uz ok.
Návrat hore Goto down
Golfbohy
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Zdochynanie motora pri volnobehu   Zdochynanie motora pri volnobehu Icon_minitime3/1/2013, 22:09

No hej ked som mal zle nastavenu a špinavu škrtiacu klapku tak otáčky mi väčšinou kolisali nad 1000 ot/min po pridaní plynu ale nikdy mi to neskapalo a snimač mi vymenili tak už fakt neviem čo mam s tym robiť. Ako keby bolo oneskorené dávkovanie paliva či čo ,lebo ked zaradim rychlosť malo by si auto same pridať viac paliva mam taky pocit že to robi len ked je motor zohriaty
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Zdochynanie motora pri volnobehu   Zdochynanie motora pri volnobehu Icon_minitime5/1/2013, 20:01

vzduchovy filter si kedy menil? egr ventil je ako na tom? a čidlo teploty chladiacej kvapaliny pre RJ??
Návrat hore Goto down
Golfbohy
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Zdochynanie motora pri volnobehu   Zdochynanie motora pri volnobehu Icon_minitime6/1/2013, 12:25

Vzduchovy je ok , čidlo teploty tiež bol som na VAG a tam okrem snímačov otačok neukazalo nič, snimače su vymenene a robi to stale erg ventil som nemenil. Ak by bol ventil zly ukazalo by to na VAG ??
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Zdochynanie motora pri volnobehu   Zdochynanie motora pri volnobehu Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Zdochynanie motora pri volnobehu
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zdochynanie motora
» trasenie motora pri volnobehu - riesenie cez VAG zdvihnutim otacok
» motor zhasne na volnobehu
» Motor len na volnobehu ide na 3 valce. mot 1.6 55kw AEE rok vyr.97

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: