Zdravím všetkých, mám problém ktorý neviem už dlhšiu dobu vyriešiť.Mám Golf 1.6 SR automat.Auto asi pred pol rokom začalo blbnúť keď som zhasol motor a znovu som chcel naštartovať nechytil hned ,ale až po dlhšej dobe a musel som pridať, další štart bol dobry. Robilo to ako keby náhodne.Niekedy sa mi stalo že na volnobehu prosťe zdochol.Menil som sviečky,palivový filter, bol som v servise VAG ukázal zlé čidlo otáčok na motore vymenili - nepomohlo a od vtedy auto štartuje zle už stale, že vraj museli vymeniť ešte čidlo vačkoveho hriadela a stále nič. najhorší je problem zo štartom motor toči toči a ked už konečne odpali tak sa strašne pomaly dostane na otáčky volnobehu ako keby sa mu nechcelo. Dnes som sa bol previesť a za studena volnobeh ok ale ked sa motor zohrial a po par kilometroch som zastavil tak zdochol po zlom štarte otačky na volnobeh ok ale ked som zošliapol a pustil pedal otačky klesli pod otáčky volnobehu a motor zdochol, ked pridam na volnobehu a pustim plyn tak to zdochne pokial mu nepridam ked vidim ,že už sa dusi. Je to už dlhodoba zaležitosť nebol som s tym v org servise ,len u znamych, ale vysledok nula bodov. Najde sa tu niekto kto by mi s tym vedel pomôcť.