VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Nejde zaradit nic okrem 5

Goto down 
4 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

Nejde zaradit nic okrem 5 - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nejde zaradit nic okrem 5   Nejde zaradit nic okrem 5 - Stránka 2 Icon_minitime27/12/2012, 13:13

No bol som v servise zohriali sme auto, otvorili sme exp. nadrzku a ani po riadnom pridani plynu sa nevalila voda vonku. Takze sa mechanik vyjadril ze tesnenim to nebude. Ventilator sa zopol a hadice boli nomrlane mäkke. Nenapadá nás nic len to ze pocas jazdy hapruje cidlo ventilatora, nezopina a talkuje okruh vtedy, pripadne je niekde malinko puknuta exp. nadrzka. Mimo spomenuteho Vás este nieco napadá?
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Nejde zaradit nic okrem 5   Nejde zaradit nic okrem 5 - Stránka 2 Icon_minitime27/12/2012, 14:52

ako ti ma tlakovat nadobu ked ste ju otvorili???
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nejde zaradit nic okrem 5   Nejde zaradit nic okrem 5 - Stránka 2 Icon_minitime27/12/2012, 16:09

tak vtedy niako ked je otvorena ale kypela by vonku nie?.. a samozrejme sme to nehali zohriat a hadice boli mäkke vravim cize natlakovane to nebolo nad mieru, iba tak ako ma byt -samozrejme talk hadic sme skusali ked bola nadrzka zatvorena.

A môj novy obajav je ze po vychladnuti auta asi tak o 3 - 4 hodiny som siel nieco urobit, a pocuvam sssssssssssssss.. daco syci a to sycalo s nadrzky. Tak som otvoril uzaver a klud samozrejme zatvoril som to a po chvili(cca 10 min) opäť.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nejde zaradit nic okrem 5   Nejde zaradit nic okrem 5 - Stránka 2 Icon_minitime31/12/2012, 14:34

Takze po jazde (pri dlhsom stupani), sa mi motor prehrial o dost hodne za kontrolku. Urobil som si kontrolu ventilatora ze kedy sa spusta. A ventilator nic.Otvoril som kapotu a vrchna hadica horuca spodna studena. Otvoril som expanznu nadrzku tlaky sa vyrovnali a sledoval som hladinu, vsetko OK. ako nahle som pridal plyn manualne, zacala kypiet vonku tak som to rychlo zatvoril. Takze teraz to vidim naozaj na ten termostat. Neotvara sa, iba kedy tedy.
Hovorim spravne?. To vysvetluje problem presakou na nadrzke. Pokial sa neotvori termostat, kvapalina sa prehreje aj za bod varu, tym sa rozpina, narasta tlak v systeme a presakuje na zaklade pretlaku cez veko.

Môze to bytteda ten termostat?
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Nejde zaradit nic okrem 5   Nejde zaradit nic okrem 5 - Stránka 2 Icon_minitime31/12/2012, 21:00

jo
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nejde zaradit nic okrem 5   Nejde zaradit nic okrem 5 - Stránka 2 Icon_minitime31/12/2012, 21:10

OK dik
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nejde zaradit nic okrem 5   Nejde zaradit nic okrem 5 - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nejde zaradit nic okrem 5
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Nejde zaradit 2ka rychlost
» pomoooc nejde zaradit rychlost
» motor nejde
» 5 stupen nejde

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: