VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

plastová mriežka na ofukovanie predného okna

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Marmarik
Začiatočník
Začiatočník
Marmarik

Male
Vek : 34
Registrácia : 16.05.2010
Počet príspevkov : 37
Auto : VW GOLF IV 1.9 TDi PD 85 kW

plastová mriežka na ofukovanie predného okna Empty
OdoslaťPredmet: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime11/12/2012, 21:01

Ahojte,
nikde na fóre som to nenašiel, mám zlomenú tú mriežku v strede a ľavá strana mi úplne chýba, čiže vľavo je diera cez ktorú teraz fučí poriadne a vpravo sa mi čelné okno zahmlieva.
Mám ale otázku, dneska som to pozeral a tam v strede je nejaký senzor a ten nevieme načo je...
Neviete niekto kde by som túto mriežku zohnal a za koľko? a čo je ten senzor v strede.
Ďakujem
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime11/12/2012, 21:51

to je slnecny senzor a patri ku climatronicu
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Marmarik
Začiatočník
Začiatočník
Marmarik

Male

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime11/12/2012, 21:55

A aká je jeho funkcia ?
Tá mriežka sa dá vymeniť tak že senzor ostane pôvodný alebo iba v celku ?
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime11/12/2012, 22:02

tu mriezku asi jedine novu
Návrat hore Goto down
Marmarik
Začiatočník
Začiatočník
Marmarik

Male

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime11/12/2012, 22:27

no ale čo pozerám na internete tak čidlo sa dá osobitne zohnať, ale tú mriežku nejdem nájsť pod žiadnym pojmom, stále mi vyhadzuje chrómové mriežky kúrenia a také veci. Môj senzor je tam a mal by byť funkčný, mne chýba menšia polovica tej mriežky, a keby sa dalo tak chcem len tú mriežku. A stále neviem na čo slúži to čidlo.
Návrat hore Goto down
TDC
Autoškolák
Autoškolák
TDC

Male
Vek : 40
Registrácia : 28.09.2010
Počet príspevkov : 147
Auto : VW Golf 4 1.9TDi

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime11/12/2012, 23:38

jasne ze sa da aj samotna mriezka, ten senzor je tam len nacvaknuty, behni do VW predajne a to stoji par eur a ak to cidlo nemas zapojene, tak ti staci aj mriezka bez toho ..
Návrat hore Goto down
Marmarik
Začiatočník
Začiatočník
Marmarik

Male

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime12/12/2012, 10:35

Čidlo tam určite mám keďže mám Climatronic a už som si konečne zistil načo je tzv. Čidlo slnečného svitu. Dúfam že tú mriežku zoženiem, pomohlo by ak by niekto vedel aké má výrobné číslo alebo niečo také...
Ďík
Návrat hore Goto down
TDC
Autoškolák
Autoškolák
TDC

Male
Vek : 40
Registrácia : 28.09.2010
Počet príspevkov : 147
Auto : VW Golf 4 1.9TDi

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime13/12/2012, 19:28

ked pojdes do VW tak ti to najdu podla technicaku alebo ti to tu mozno hodi niekto z ETKY ..
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime13/12/2012, 22:56

pripajam sa ohladom tej mriezky tiez ju mam pobabranu tie napichovacie koliky na nej mam ulomene lieta mi tam po palubovke obcas vrzga a vadi mi to tak som zasiel do VW opisal som cislo dielu a viete co mi nato povedali . . ze to co je za diel ani taky nieje tak som mu ukazal v etke kde to je im tam ukazovalo v inom prevedeni asi dvojdielny ja mam celistvy jeden kus a to cidlo v strede. . a nevedel mi poradit nic
Návrat hore Goto down
Marmarik
Začiatočník
Začiatočník
Marmarik

Male

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime20/12/2012, 13:10

Ahojte, mechanik mi povedal že túto mriežku nevedel zohnať v žiadnych náhradných dieloch, iba originál vo VW. Tam sa nebol pýtať, takže neviem ešte stále koľko stojí. Neviete niekto či by sa nedala objednať niekde z internetu ?
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime20/12/2012, 21:58

stoji par korun v original dieloch,netreba riesit nejake kktiny
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: plastová mriežka na ofukovanie predného okna   plastová mriežka na ofukovanie predného okna Icon_minitime

Návrat hore Goto down

plastová mriežka na ofukovanie predného okna
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» plastova zapatka do gumy 5te dvere
» Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit?
» demontaz predneho svetla
» naboj predneho kolesa

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: