| netlaci kompresor klimy | |
|
|
Autor | Správa |
---|
69drako69 Začiatočník
Vek : 36 Registrácia : 05.11.2011 Počet príspevkov : 17 Auto : Golf IV 1.9 TDI 81kw Bydlisko : Banska Bystrica
| Predmet: netlaci kompresor klimy 4/7/2012, 19:54 | |
| zdravie kompresor klimi nevládze tlacit tym padom nejde klima chcel by som sa spitat ci sa da daco este s tym kompresorom daco urobit alebo budem musiet kupit druhi ak sa niekto s tymto stretol poradte | |
|
| |
ciiita Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 15.05.2008 Počet príspevkov : 371 Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline Bydlisko : Leibnitz/ Austria
| Predmet: Re: netlaci kompresor klimy 4/7/2012, 23:20 | |
| no bud na repas alebo vrakovisko ale ja by som volil radsej vrakovisko mozno to vyde aj na menej a treba aj pozriet preco kompresor nejde, mozno ze je len nieco s elektrikov mne nesiel tiez na 4 golfe chodil som vsade nik nevedel a nakoniec to bolo len na baterke su velke kable a poistky tak jeden s nich vedie ku klime abol zaoxidovany precistillo sa to a vsetko fungovalo dalej ako ma | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: netlaci kompresor klimy 5/7/2012, 01:15 | |
| Alebo skontrolovat napln. | |
|
| |
ciiita Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 15.05.2008 Počet príspevkov : 371 Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline Bydlisko : Leibnitz/ Austria
| Predmet: Re: netlaci kompresor klimy 5/7/2012, 12:29 | |
| ale ked je malo plynu tak kompresor by mal ist nie len to ze nebude chladit alebo? ak sa mylim opravte ma | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: netlaci kompresor klimy 5/7/2012, 12:56 | |
| No takto...pri behu motora sa kruti len remenica...ak je malo plynu tlakovy spinac neumozni pripojit kompresor prostrednictvom el.mag. spojky. Ja som bol nedavno v servise na klimy si dat vypustit napln kedze som menil kompresor. Len tak lebo som mal druhy, skoro novy. Chlap mi povedal ze zo 750g som tam mal len 200g Klima sice isla aj ked niekedy vypinala a zapinala pocas jazdy ale hlavne uplne slabucko chladila. Dalsou vecou je, ze vela ludi co sa do aut nerozumie a nevedia si veci opravit sa obracaju na clenov fora a zakladaju temy a nakoniec idu s problemom aj tak do servisu. V niektorych pripadoch lebo to nevedia spravit sami a v niektorych lebo s danym problemom jednoducho treba ist do specializovaneho servisu. Navyse tento popis problemu je uplne nejasny..."kompresor klimy nevladze tlacit" Ako mne nie je jasne o co sa jedna a vysledok je ze nechladi. A ked kompresor nevladz tak mu treba nejak pomoct aby vladal...ale ako? - Ako na to dosiel ze nevladze tlacit? Co je to za opis ze nevladze? Treba mu dat napit alebo najset aby vladal? - Ma tam vobec chladivo? ... treba si to dat naplnit v servise - zopne mu vobec spojka na remenici? - ma klimatronik? manual? - Ma poistky v poriadku??? Nie je mi z toho jasne aka je konfoguarcia pri ktorej klima nechladi
| |
|
| |
ciiita Pretekár
| Predmet: Re: netlaci kompresor klimy 5/7/2012, 16:31 | |
| tak sa teda ospravedlnujem ze som reagoval na tuto temu. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: netlaci kompresor klimy 5/7/2012, 19:12 | |
| - ciiita napísal:
- tak sa teda ospravedlnujem ze som reagoval na tuto temu.
Hej...neoduvaj sa tak klidek...to vobec nebolo na teba...to bolo vo vseobecnosti. | |
|
| |
69drako69 Začiatočník
Vek : 36 Registrácia : 05.11.2011 Počet príspevkov : 17 Auto : Golf IV 1.9 TDI 81kw Bydlisko : Banska Bystrica
| Predmet: Re: netlaci kompresor klimy 5/7/2012, 20:13 | |
| tak este raz je to automaticka klima a bol som to dat naplnit a mechanik co to plnil povedal ze po naplneni to skusil a kompresor zoplo ale nevivinie taky tlak ako ma a baciluss mas este ten kompresor co si menil dik | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: netlaci kompresor klimy 5/7/2012, 21:11 | |
| No toto uz je lepsie...Ano kompresor este mam a bezal v pohode do chvile ked som ho zmontoval. Blizsie info cez PM. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: netlaci kompresor klimy | |
| |
|
| |
| netlaci kompresor klimy | |
|