VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vada kompresora klimy GIV

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Horaz
Začiatočník
Začiatočník
Horaz

Male
Vek : 36
Registrácia : 24.08.2008
Počet príspevkov : 10
Auto : VW GOLF IV 1.6 HIGHLINE 74kW/100k,r.v.12/98

vada kompresora klimy GIV Empty
OdoslaťPredmet: vada kompresora klimy GIV   vada kompresora klimy GIV Icon_minitime12/4/2009, 21:55

Caute.mam problem s komresorom klimatizacie.v aute je climatronic.pri zapnuti hociakej funkcie klimy kompresor vydava cudesne zvuky take piskanie az skripanie.chladivo bolo doplnene a aj na teste bola klima v pohode.podla mna to bude lozisko kompresora.alebo to moze byt nieco ine?tym to sa chcem spytat aky kompresor ide do VW Golf IV 1.6, 74 kW,rv. 12/98,typ motora AKL.moze to byt tento SD7V16.nechcem kupovat novy lebo stoja od 380-650 eur a to je dost tucna cena.po pripade je niekto kto opravuje nieco take.nasiel som jedene servis co je specializovany na to ale je v BA a ja som s Ke.dik za radu
Návrat hore Goto down
samo_NZ
Začiatočník
Začiatočník
samo_NZ

Male
Vek : 37
Registrácia : 21.12.2008
Počet príspevkov : 24
Auto : Golf-IV, 1.9 TDi PD, 74kw

vada kompresora klimy GIV Empty
OdoslaťPredmet: Re: vada kompresora klimy GIV   vada kompresora klimy GIV Icon_minitime13/4/2009, 00:02

Mal som tento isty problem, musel sa vymenit cely kompresor pre klimu.
Dôvod: Vydrate ozubene kolecko ktore roztaca kompresor, mozno sa ti bude dat vymenit len to ozubene kolecko, ja som to dost dlho nechal tak, asi tyzden a uplne sa to tam zapieklo, takze som musel menit cely kompresor.
P.S.: Vyslo ma to 8000 Sk aj s robotou aj s vymenou freonu..
Mali by ti to vediet vymenit v hociakom servise, len ti odporucam ak to bude toto iste, zozen si kompresor z nejakeho vrakoviska, mne tam dali z buranej octavie, je to to iste..
Návrat hore Goto down

vada kompresora klimy GIV
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zadne elektricke okna vada...
» dorabka klimy
» Dezinfekcia klimy GOLF 4
» netlaci kompresor klimy

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: