VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

AIRBAG VODIČA-hodnota odporu pr. vysoká

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
RSQR
Začiatočník
Začiatočník
RSQR

Male
Vek : 36
Registrácia : 01.02.2012
Počet príspevkov : 22
Auto : VW Golf Variant (IV) 1.9 TDI

AIRBAG VODIČA-hodnota odporu pr. vysoká Empty
OdoslaťPredmet: AIRBAG VODIČA-hodnota odporu pr. vysoká   AIRBAG VODIČA-hodnota odporu pr. vysoká Icon_minitime4/7/2012, 17:01

Zdravím, dnes som vymenil chladič klímy a rozsvietil sa mi ABG. Po napojení na VAG vypísalo, že chyba roznetky ABG vodiča - hodnota odporu príliš vysoká. Na mazanie chyby vôbec nereaguje ! ! ! Stalo sa mi to asi pred 2 mesiacmi po ručnom umytí auta, avšak vtedy sa to vymazať dalo...čo s tým??? Prosím o pomoc...vďaka
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

AIRBAG VODIČA-hodnota odporu pr. vysoká Empty
OdoslaťPredmet: Re: AIRBAG VODIČA-hodnota odporu pr. vysoká   AIRBAG VODIČA-hodnota odporu pr. vysoká Icon_minitime5/7/2012, 01:30

Ty si snad robis kozy Exclamation Povedz mi ci si si precital pravidla ked si sa tu registroval? A ci si aj daval pozor co citas? Pouzil si funkciu hladat? Pozrel si sa do FAQ? Naco tu ludia zabijau cas pisanim navodov a rad ked sem pride clovek ako ty a zalozi uplne zbytocnu temu? A pritom ti staci len citat a pouzivat zakladne pricipy a postupy. Nie si jediny, prvy ani posledny ale toto je fakt sila. Este by si si mal k tym diagnostickym programom v podpise doplnit VIS.
Tema sa zamyka Exclamation
A aby si nepovedal, ze som debil alebo co tak tu mas odkaz a snad pochopis moj hnev: https://vwgolf-club.slovakforum.net/t126-topic
Dik za porozumenie. Ak nejake bude.
Návrat hore Goto down

AIRBAG VODIČA-hodnota odporu pr. vysoká
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» 1,4 16v, vykon velmi klesol, spotreba stupla, na emisnej hodnota HC nad normal

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: