VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

moj cerveny sip

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
robertto
Začiatočník
Začiatočník
robertto

Male
Registrácia : 04.06.2012
Počet príspevkov : 36
Auto : VW Golf IV 1.9 TDi 2000 66kW/AGR 4motion

moj cerveny sip Empty
OdoslaťPredmet: moj cerveny sip   moj cerveny sip Icon_minitime11/6/2012, 14:56

Caute vsetci, chcem vam predstavit moje nove vozitko. Mam ho cca 3 mesiace, je to rocnik 2000, 1,9 tdi 66 kw, nalietanych cca 215 000 km, co sa tyka vybavy, tak ma el. zrkadla, el. okna, vyhrievane sedacky, siber a to je asi vsetko heh. Na aute su drobne kozmeticke zavady /korozia na pravych dverach a vzadu na kufri/ a niekedy sa mi neda otvorit kufor ale inak slape vyborne. Do buducna planujem zvysit podvozok lebo sa mi to zda dost nizke a kupa 15“ kolies aj na leto, lebo na 16“ to skace na nasich „kvalitnych“ cestach ako koza Very Happy

moj cerveny sip G1zj
By chajdzas at 2012-06-04
moj cerveny sip G22zm

aktualny vzhlad:
moj cerveny sip G3zg
moj cerveny sip G4z
moj cerveny sip Snmka0025
By chajdzas at 2012-06-06
moj cerveny sip Snmka0026
By chajdzas at 2012-06-06
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

moj cerveny sip Empty
OdoslaťPredmet: Re: moj cerveny sip   moj cerveny sip Icon_minitime30/6/2012, 12:22

vitaj
to ako na tom volante maš čo??? Shocked Mad to hned dole!!
hmm --- R16 sa ti zda vela?? ak ti to skače problem bude inde a nie v kolesach prvom rade v tlmičoch ak si este nemenil tak podla km su tvoje uz davno za vodou Very Happy ,potom silenbloky atd.
vačšina znižuje no najdu sa aj vynimky čo to chcu zvišit, len počitaj s horšimi vlastnostami čo sa tyka stability na cestach.
Návrat hore Goto down
selc
Pretekár
Pretekár
selc

Male
Vek : 31
Registrácia : 03.02.2012
Počet príspevkov : 305
Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V

moj cerveny sip Empty
OdoslaťPredmet: Re: moj cerveny sip   moj cerveny sip Icon_minitime30/6/2012, 17:51

Vitaj, ja som tiez relativne nedavno (v zime) kupoval G IV, na leto som menil z R14 na R17 a rozdiel co sa tyka komfortu jazdy malinky, zato stabilita na ceste citelne lepsia... Takze urcite by som sa nebal aj 16tok... A ako poznamenal moj predrecnik - budu to tie tlmice, menil som este ked som mal tie 14ky a fakt rozdiel hlavne pri vyssich rychlostiach...
Návrat hore Goto down
http://firmicky.sk/
robertto
Začiatočník
Začiatočník
robertto

Male
Registrácia : 04.06.2012
Počet príspevkov : 36
Auto : VW Golf IV 1.9 TDi 2000 66kW/AGR 4motion

moj cerveny sip Empty
OdoslaťPredmet: Re: moj cerveny sip   moj cerveny sip Icon_minitime30/6/2012, 21:42

Heh to na volante mam gulu, celkom som si nato zvykol z predosleho auta, kde to bolo zamontovane. Celkom dobra vec ked drzis volant jednou rukou alebo pri parkovani Very Happy . Co sa tyka kolies, ked som prehodil zimne 15" za letne 16" uplne sa mi zdalo, ze sa znizil komfort pri prejazde nerovnosti. Tlmice a pruziny som este nemenil, skusim zistit u predosleho majitela. Ak su unavene a dam tam nove mozno sa aj kusok zdvihne, lebo dost jazdim po nekvalitnych cestach a vkuse chytam spodok. Akurat zistujem info ohladom zdvihnutia, existuje nejaky paket pre zle cesty alebo sa to da urobit podlozenim tlmicov a pruzin podlozkami len neviem ci je rozdiel pre predohraby a stvrokolky. Co som si vsimol tak 4kolka ma trochu inak ulozenu zadnu napravu. Ak o tom mate nejake info budem vam vdacny.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

moj cerveny sip Empty
OdoslaťPredmet: Re: moj cerveny sip   moj cerveny sip Icon_minitime

Návrat hore Goto down

moj cerveny sip
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Moj cerveny drak
» Rozlucenie sa s prazdninami 01.09.2008 (smolenicky zamok & cerveny kamen)
» ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: