VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon

Goto down 
+2
Lajovw+
viloaj
6 posters
AutorSpráva
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Empty
OdoslaťPredmet: ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon   ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Icon_minitime21/11/2011, 23:05

cawte, chcem sa opytat , vodne cerpadlo som menil tak akurat na favorite a par strsich autach, chystam sa menit rozovody, a viem ze k cerpadlu je aj tesnenie, staci len to tesnenie dat alebo pouzit aj cerveny silikon, tak ako som to robil aj u favorita? dajte vediet, v sobotu sa chcem pustit do toho. dik
Návrat hore Goto down
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

OdoslaťPredmet: Re: ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon   ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Icon_minitime21/11/2011, 23:14

ja som menil už dvakrát rozvody a dávali sme len tesnenie bez silikónu a no problem
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

OdoslaťPredmet: Re: ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon   ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Icon_minitime21/11/2011, 23:20

dakujem,,, dufam ze sa este niekto ozve,,,
zatial som ani ja nepocul zeby to niekto tesnil silikonom ale niekedy sa to takto robilo, nechce sa mi to robit dva krat, tak sa radsej opytam
Návrat hore Goto down
RUNDA
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 20.05.2008
Počet príspevkov : 56
Auto : vw

OdoslaťPredmet: Re: ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon   ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Icon_minitime22/11/2011, 19:41

tiez som pri vymene vodnej pumpy pouzil len papierove tesnenie... Smile a drzi to.
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

OdoslaťPredmet: Re: ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon   ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Icon_minitime22/11/2011, 19:52

na starých motoroch som tesnil len silikónom..ale inak novšie keď mením rozvody tak tesnenie stačí Smile
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
wl4do
Pretekár
Pretekár
wl4do

Male
Vek : 38
Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 539
Auto : MK IV 1999, 1.9 TDI, 66 kW, ALH

OdoslaťPredmet: Re: ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon   ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Icon_minitime3/12/2011, 14:15

Čaute, nechcel som zakladať novú tému, ale mám otázku ku tesneniu veka ventilov na 1.9 TDI ALH, 66kW.... Bol by som vďačný za obrázok tohto motora z ETKY, ďakujem)
To tesnenie na tomto veku je na pevno, a po jeho demontáži stačí dať potom len červený silikón alebo dá sa kúpiť aj toto tesnenie, lebo ževraj sa dá kúpiť len veko na ktorom je toto tesnenie už nacapené.. ale to sa mi akosi nepozdáva scratch
Bol som v jednej mototechne a tam mi to nedokázali nájsť ani v databáze, akoby také tesnenie ani nebolo... Upravte ma, ak toto nie je ono: http://www.autopartoo.com/oem/176176.html
lebo som našiel aj toto, a píše sa tam, že je to okrem tesnenia veka ventilov, ktoré je integrované! http://www.partsplaceinc.com/products/product-detail.aspx?keyword=VW+New+Beetle+head+gasket+set+38-198-12&s=174&&sku=19893
Vopred ďakujem za usmernenie a radu. Wink
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon   ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Icon_minitime7/12/2011, 19:58

nazdar samotne tesnenie nekupiš. kupiš len cele vyko pital som sa v GALIMEXE no a cena odpadneš 120.48 € treba vyko zhodiť dole poriadne odmasniť naniesť z mierou červeni silikon na vysoke teploty takto naneseni silikon na tesnenie nahodiť naspeť a pritiahnuť skrutky ale len velmi s citom (rukou) po cca 3-4 hodinach pritiahnuť na moment 10Nm. :g4b:
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon   ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Icon_minitime7/12/2011, 20:14

ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Jaknatog4pdfadobereader
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon   ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon Icon_minitime

Návrat hore Goto down

ako utesnit vodne cerpadlo, len tesnenie alebo aj cerveny silikon
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» tesnenie pod vekom ventilov
» Tesnenie pod zvody vyfuku
» Tesnenie pod podtlakovou pumpou
» Moze to byt prasknute tesnenie pod hlavou??
» tesnenie EGR o katalogove cislo

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: