VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
death6
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 44
Registrácia : 25.07.2009
Počet príspevkov : 27
Auto : GOLF IV 1,9 tdi

Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie Empty
OdoslaťPredmet: Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie   Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie Icon_minitime14/4/2012, 11:59

Zdravím všetkých ...Mám problém so svojim golfom . Niečo mi vybíja batériu ale iba raz za čas niekedy vydrži aj mesiac bez problémov a potom príde jedna noc a batéria je úplne vybitá tak ju znova nabijem a zase fungujem niekedy dva týždne bez problémov niekedy dlhsie aj dva mesiace ale príde čas ked príde zase nepríjemné prekvapenie . už neviem čo stým može byť premeral som aj vedľajší odber ale to je v poriadku takisto meranie dobíjania bez problémov.......Nestretol sa niekto s podobným problémom?
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie   Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie Icon_minitime14/4/2012, 16:16

Zdravim, problem bude zrejme v baterii. Clanky su v skrate prave v tu noc kedy sa vybije. Aka je stara ta bateria?..Ak to ma aspon 3 roky necuduj sa. JA viem mohla by vydrzat aj dlhsie ale nemusi. Napis este znacku a hodnoty.
Návrat hore Goto down
death6
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie   Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie Icon_minitime14/4/2012, 18:29

Batéria je nová cca asi 3 mesačná a robilo to aj pred tým na tej starej tak tam asi problém nebude .....mohol by to robit alarm? niekedy sa stane že sa sám od seba zapne či to stým nejako nesúvisi a všimol som si aj to že niekedy nesvieti ikonka batérie na prístrojovej doske ked je klúčik iba v prvej polohe ked by mala svietiť kým sa nenaštartuje
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie   Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie Icon_minitime14/4/2012, 19:32

a ten alarm je tam instalovany od nova alebo kto ho tam daval?..a to zapinanie same od seba to nesmie. skus este odmerat prud na baterii ked nieje nic zapnute. Ak to bude mat väcsi odber tak je zrada. Mnohokrat byva problem s autoradiom. Skus to skontrolovat.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie   Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie Icon_minitime14/4/2012, 21:33

a ake tam mas autoradio ,myslim znacku,ak sa smiem spytat???
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie   Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie Icon_minitime15/4/2012, 02:26

death6 napísal:
Batéria je nová cca asi 3 mesačná a robilo to aj pred tým na tej starej tak tam asi problém nebude .....mohol by to robit alarm? niekedy sa stane že sa sám od seba zapne či to stým nejako nesúvisi a všimol som si aj to že niekedy nesvieti ikonka batérie na prístrojovej doske ked je klúčik iba v prvej polohe ked by mala svietiť kým sa nenaštartuje
Odsleduj ci sa ti bybije baterka vtedy ked nesvieti ta kontrolka na budikoch. Ak ano moze to potom robit aj altik. Ako casto torobi? Je mozne v tvojom pripade mat niekolko dni odpojeny alarm aby si to odsledoval? AK sa to neprejavi tak je to on. Pripadne odpoj na niekolko dni radio a uvidis. Je tazke hladat chybu ked sa objavi len obcas a aj to nemas skoro ako zistit ci zrovna ta chyba pretrvava. Vela zdaru. Daj vediet a potom na niecom este pospekulujeme.
Návrat hore Goto down
death6
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie   Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie Icon_minitime15/4/2012, 12:06

Rádio je Sony cdx gt430u ..... meral som aj vedlajší odber ked nič nebolo zapnuté a bolo to v poriadku . Tak skúsim teda odpojiť alarm a potom aj rádio a dám vedieť či nejaká zmena
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie   Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Golf VI 1,9 tdi nepravidelné vybíjanie batérie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» vybijanie baterky
» nepravidelne skakajuce otacky 1.9 Tdi
» Kludovy odber z baterie
» Stale ale nepravidelne mi vydava zvuky zopnutia z vypinaca na vystrazne

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: