VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zadná náprava, ložisko, brzdy?

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Rado7040
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 46
Registrácia : 19.06.2011
Počet príspevkov : 9
Auto : VW Golf III 1,8 66Kw ABS

zadná náprava, ložisko, brzdy? Empty
OdoslaťPredmet: zadná náprava, ložisko, brzdy?   zadná náprava, ložisko, brzdy? Icon_minitime7/4/2012, 12:19

Zdravím všetkých a prosím o pomoc. Mám problém zo zadnou nápravou, asi ľavá strana, keď sedím v aute sám je v pohode len pri veľkej diere na ceste čudne zapuká horšie je to keď som poriadne zaťažený. Keď sme v aute štyria + plný kufor ozývajú sa hrozne zvuky, pri rozjazde ako keby čuchali čeľuste o bubon hlavne v zákrute, počas jazdy aj mala nerovnosť buchot, vrzganie ako keby mi chcelo odpadnúť koleso. Ložisko malo dosť veľkú vôľu tak so dotiahol ale žiadne zlepšenie, ináč ide pekne ľahko, nehučí. Može byť problém v ložisku, myslím tým že robí problémy len keď je zaťažene?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: zadná náprava, ložisko, brzdy?   zadná náprava, ložisko, brzdy? Icon_minitime7/4/2012, 14:54

Co tak zavesenie celej napravy...myslim silentbloky a horne ulozenei tlmicov? Pozri to.
Návrat hore Goto down
Rado7040
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadná náprava, ložisko, brzdy?   zadná náprava, ložisko, brzdy? Icon_minitime7/4/2012, 15:31

tlmiče som pozeral hneď ako prvé, sú tak 2 roky staré a myslím, že aj uloženie je v poriadku ale s tím zavesením celej nápravy máš asi pravdu. bol som zvedavý či mi to niekto povie, lebo som myslel na to isté. mal som ten istý problém na prednej náprave a už sa asi ozvala aj zadná. ako si overím,že či je to isto ono?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: zadná náprava, ložisko, brzdy?   zadná náprava, ložisko, brzdy? Icon_minitime7/4/2012, 16:33

Rado7040 napísal:
tlmiče som pozeral hneď ako prvé, sú tak 2 roky staré a myslím, že aj uloženie je v poriadku ale s tím zavesením celej nápravy máš asi pravdu. bol som zvedavý či mi to niekto povie, lebo som myslel na to isté. mal som ten istý problém na prednej náprave a už sa asi ozvala aj zadná. ako si overím,že či je to isto ono?
Ja mam sice Boru ale mal som podobne problemi so zvukmi a buchotanim. Overis si to tak ze to jednoducho vymenis. Musis zobrat na vedomie, ze ten golfik uz ma nieco nabehane a predpokladam, ze tie silentbloky na ramenach su mozno este od vyroby alebo ich uz niekto raz menil. Ked to vymenis budes citit a pocut urcite velky rozdiel a ak este nieco tam bude co bude sposobovat nedobre zvuky tak to skor najdes lebo uz budes moct vylucit tieto silentbloky.
Návrat hore Goto down
Rado7040
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadná náprava, ložisko, brzdy?   zadná náprava, ložisko, brzdy? Icon_minitime7/4/2012, 16:46

No keď som na ne pozeral tak vyzerajú ako povodne. také boli aj tie vpredu a to bola zábava ich vymeniť.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zadná náprava, ložisko, brzdy?   zadná náprava, ložisko, brzdy? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zadná náprava, ložisko, brzdy?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zadna naprava
» brzdy + naprava
» zadna kotucovka
» predna a zadna naprava - k.o.

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: