VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

predna a zadna naprava - k.o.

Goto down 
+7
nikibad
Rastik
Daniello
Matko11
MIRECC
Tyouko
tdi_racer
11 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male
Vek : 35
Registrácia : 15.09.2009
Počet príspevkov : 139
Auto : VW Golf 4 tdi (66kw) AGR 1999 (12)

predna a zadna naprava - k.o. Empty
OdoslaťPredmet: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime10/4/2010, 12:27

zdravim , mam taky problem ze zadna naprava mi strasne bucha .. staci malicky skok a buchne to ako keby mi odpadla ... a predna naprava v tej mi pri vecsom zatazeni nieco puka ked sa pohynam a predna mi tiez nejak buchoce a ked zabrzdim tak prudsie tak mi kolesa predne behnu pomaly az dovnutra blatnika  dalej este ze mi nejak auto lieta po ceste z lava doprava ... nejake rady , co pozret , co vymenit , nejake linky stranok a tak ... vopred dakujem 
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime10/4/2010, 13:05

na zadnej naprave silenbloky k.o. na prednej naprave zadne silent. ramena k.o. a mozno aj na napravnici co drzia stabilizator budu vymlatene ked to bucha...
Návrat hore Goto down
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime10/4/2010, 15:44

Tyouko napísal:
na zadnej naprave silenbloky k.o. na prednej naprave zadne silent. ramena k.o. a mozno aj na napravnici co drzia stabilizator budu vymlatene ked to bucha...
uhm no fajn na zadne som sa pytal ... povedal ze vymena 80 euro by stala .... ale predne neviem kolko ... a tie tycky stabilizatora tiez neviem kolko stoja ...  uhm ale co moze byt to pukanie ? 
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime10/4/2010, 21:13

Na predok zadný sil ramena cca 10 eur
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime10/4/2010, 22:35

...tak tak... ako hovoria kolegovia... buchot moze robit stabilizator v predu na naprave... treba vymenit jeho gumene ulozenia... cena cca 10e za obidve.... potom zadne silenbloky na ramenach... cena nejak podobne.... v zadu neviem... to som este nemal pokazene... Smile a pukot... hmmm to by mohol byt homokyneticky klb..... 
Návrat hore Goto down
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime11/4/2010, 10:34

Matko11 napísal:
...tak tak... ako hovoria kolegovia... buchot moze robit stabilizator v predu na naprave... treba vymenit jeho gumene ulozenia... cena cca 10e za obidve.... potom zadne silenbloky na ramenach... cena nejak podobne.... v zadu neviem... to som este nemal pokazene... Smile a pukot... hmmm to by mohol byt homokyneticky klb..... 
no ved nieco budem musiet z tym robit ... a ten pukot by mohol byt radsej horne ulozenie tlmicou .. ako homokineticky klb ... Sad 
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime11/4/2010, 19:33

ani nie budú to tie klby,horne uloženie je lacnejšie tak už len preto. ked sa serie tak riadne predna a zadna naprava - k.o. Icon_lol
Návrat hore Goto down
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime11/4/2010, 19:37

MIRECC napísal:
ani nie budú to tie klby,horne uloženie je lacnejšie tak už len preto. ked sa serie tak riadne predna a zadna naprava - k.o. Icon_lol
omg ...no vidim ze to bude dokopy asi dost drahe .... neviem ci sa mi to oplati robit na 11 rocnom aute ... Smile zlata skodovka , vsetko veci nahradne som mal v garazi Very Happy len prehodit a ides Very Happy a este nejake linky na stranky poprosim ... aby som to vedel cenovo vycislit tak priblizne Very Happy a inac to pukanie je zaujmave .... kedysi mi to robili pri pohynani a brzdeni , potom to na cas prestalo ... a teraz mi to robi ked mam pasazierou v aute ... akoze ked ho zatazim ... neviem ale to pukanie je niekedy strasne neprijemne fakt len cakam ze co sa rozpadne uz sa aj bojim na tom behat ... 
Návrat hore Goto down
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime22/4/2010, 11:20

no dal som vymenit tie zadne silentbloky na zadnej naprave a pohoda uz to konecne nebucha .... tie povodne boli na total rozsypane to uz ani nebol silentblok ale stalo ma to 79 euro v servise .... coz je asi dost ... teraz zase citim predok ze bucha takze dam vymenit este asi aj tam a uvidi sa .. potom uz len vyriesit to pukanie z predu Sad
Návrat hore Goto down
Daniello
Autoškolák
Autoškolák
Daniello

Male
Registrácia : 03.11.2008
Počet príspevkov : 119
Auto : GOLF IV VARIANT TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime22/4/2010, 14:29

Hm Dolne Vestenice. Sak tam mate hafo dielov z VW Smile.
Návrat hore Goto down
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime22/4/2010, 15:38

Daniello napísal:
Hm Dolne Vestenice. Sak tam mate hafo dielov z VW Smile.
Smile) tak to ano Razz 
Návrat hore Goto down
Rastik
Začiatočník
Začiatočník
Rastik

Male
Registrácia : 22.06.2009
Počet príspevkov : 23
Auto : Golf IV TDI PD 74 KW

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime14/6/2010, 13:02

Ahojte chalani ja mam problem s prednou napravou ze strpa alebo ako to nazvat,proste citim kazdy hrbcek,jamku,kazdu nerovnost na ceste a uz som menil čapy,tyčky riadenia aj tie gumičky na stabilizatore a stale to neni to co by malo.Kolesa volu nemaju ziadnu,co to este moze byt?Geometria bola tiez robena.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime14/6/2010, 21:55

Rastik napísal:
Ahojte chalani ja mam problem s prednou napravou ze strpa alebo ako to nazvat,proste citim kazdy hrbcek,jamku,kazdu nerovnost na ceste a uz som menil čapy,tyčky riadenia aj tie gumičky na stabilizatore a stale to neni to co by malo.Kolesa volu nemaju ziadnu,co to este moze byt?Geometria bola tiez robena.
tlmice budu v haji.vtedy citit uplne kazdu dierku a nerovnost na ceste. predna a zadna naprava - k.o. Icon_neutral
Návrat hore Goto down
Rastik
Začiatočník
Začiatočník
Rastik

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime15/6/2010, 10:47

Myslis ze tlmice?Ale ked mi ich kamarat skusal tak vravel ze su este dobre ani neboli zatecene a pri stlaceni tlmicov sa pekne zdvihli bez nejakeho hojdania.Uz som pocul ze to moze byt aj to horne ulozenie tlmicov,co ty nato?
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime18/6/2010, 19:42

no moze to byt aj to ak si to nevymenil tak to vymen.Stoji to aj s loziskamy okolo 16€ ja mam doma nachystane nove.Su to bezne veci,potom treba tie drahsie a zlozitejsie.Inac tlmice mozu vykazovat ze su v pohode ale nemusia byt. predna a zadna naprava - k.o. Icon_scratchA mas tam seriovy podvozok alebo sportovi?,
Návrat hore Goto down
Rastik
Začiatočník
Začiatočník
Rastik

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime19/6/2010, 00:06

Dik za radu - tie loziska,mam seriovy podvozok.A vymena ako funguje toho horneho ulozenia tlmica musim dat vsetko tole myslim naboj a tlmic?Je to proste zlozite alebo vie to v klude spravit aj amater.
Návrat hore Goto down
poseidon1
Autoškolák
Autoškolák
poseidon1

Registrácia : 27.03.2010
Počet príspevkov : 102
Auto : Golf IV

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime19/6/2010, 20:44

predna naprava cca 1OOe podla toho ake veci tam kupujes plus robota na jeden den.
zadna naprava ti vydrzi dva krat tolko ako predna-aspon by mala.
predna naprava-silenbloky na ramenach,gumky na tyci stabilizatora,tycky stabilizatora,horne ulozenie tlmica+loziska.tlmice budes mat dobre nepocuvaj neodborne rady.ak nevies ake to su tak si pozdri co mi jeden poradil sekcia motor golf IV.
maximalne mozes mat este vytahane pruziny ale tolmice vydrzia vela ak su samozrejme dobre.
Návrat hore Goto down
Rastik
Začiatočník
Začiatočník
Rastik

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime20/6/2010, 10:03

Takze myslis ze mi bude treba vymenit urcite aj silenbloky na ramenach aj s hornym ulozenim tlmica?Ostatne veci som už menil.
Návrat hore Goto down
poseidon1
Autoškolák
Autoškolák
poseidon1

Registrácia : 27.03.2010
Počet príspevkov : 102
Auto : Golf IV

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime20/6/2010, 13:47

treba menit:silenbloky v ramenach,tycky stabilizatora ak su vybite,tie male gumky na tyci stabilizatora,urcite aj capy,horne ulozenie s loziskami.ja som menil vsetko.kolko mas najazdene km???mne horne ulozenie s loziskami netrebalo menit,este by to vydrzalo ale vymenil som.menis to mozno posledny krat za ten cas co budes mat auto.
ked si vymenil uz to ostatne vsetko tak ti to stale bucha???alebo co?ak to bucha moze to byt silenblok na prevodovke,vyfuk ti moze do niecoho narazat alebo tiahla radenia ak to mas bybite tak to skace hore dole ak ides po tom nasom slovenskom tankodrome
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime20/6/2010, 14:31

hmm poseidon1 si nejaky mudry ale dobre.
Ja som myslel ze si menil silenbloky v ramenach.Zistits to aj jednoducho ak mas jamu alebo zdvikak .Zober paiser a zapac a uvidis ako to beha v tych silenblkoch.Ak budes kupovat nove tak si kup plne,vydrzia dlhsie. Horne ulozenie vymenis sam aj doma.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. Icon_minitime

Návrat hore Goto down

predna a zadna naprava - k.o.
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Zadna naprava
» zadna naprava
» Zadna Naprava po havarke
» zadna kotucova naprava

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: