VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

predna a zadna naprava - k.o.

Goto down 
+7
nikibad
Rastik
Daniello
Matko11
MIRECC
Tyouko
tdi_racer
11 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
poseidon1
Autoškolák
Autoškolák
poseidon1

Registrácia : 27.03.2010
Počet príspevkov : 102
Auto : Golf IV

predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime20/6/2010, 15:49

mudry nesom.len som si vsetko robil sam a bez vecsieho radenia tuto na klube lebo je tu vela muderlantov co tak vedia o autach... len natankovat a jazdit a potom placu ak sa im nieco stane a vypisuju tu kadeco.ja si viem vela veci spravit aj sam okrem elektriky a zlozitejsich chyb.
nikibad-sprav si repas prednej napravy sam a budes o tom vela vediet aj ty.
kazdy tu len setri na peniazoch a potom placete.cele forum je na nic AZ NA PAR NORMALNYCH LUDI CO TU JE,OSTATNI SU... a viac sa ku muderlantom nevyjadrujem
Návrat hore Goto down
Rastik
Začiatočník
Začiatočník
Rastik

Male
Registrácia : 22.06.2009
Počet príspevkov : 23
Auto : Golf IV TDI PD 74 KW

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime20/6/2010, 18:12

No najazdene to ma cca 201000.Na buduci vikend to dam kuknut na jame chlapikovi a dufam ze zisti co konkretne to je,lebo zatial mam trosku bordel v tom,ci mam tlmice menit alebo je to len v tych ramenach alebo v ulozeniach.Dam vediet ako co ked budem vediet.
Návrat hore Goto down
poseidon1
Autoškolák
Autoškolák
poseidon1

Registrácia : 27.03.2010
Počet príspevkov : 102
Auto : Golf IV

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime20/6/2010, 18:19

pozri do spodu co mu vlastne je a budes mudrejsi a zober si zo sebou niekoho kto sa tomu rozumie
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime2/7/2010, 01:05

cawte podobny problem s tlmicmi ze akokeby trply uz citim na aute aj ja. ked prechadzam po plataninach auto az skoro skace tak divne nie vzdy je to take premenlive. budu to fakt uz vadne tlmice ?
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime4/7/2010, 09:28

Flatronik1 napísal:
cawte podobny problem s tlmicmi ze akokeby trply uz citim na aute aj ja. ked prechadzam po plataninach auto az skoro skace tak divne nie vzdy je to take premenlive. budu to fakt uz vadne tlmice ?
ak skace a sa moc hojda tak tlmice budu zle.Ak vrzga nieco pri prechode nerovnostami tak gumičky na stabilizatore vačšinou
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime4/7/2010, 13:16

nikibad napísal:
Flatronik1 napísal:
ak skace a sa moc hojda tak tlmice budu zle.Ak vrzga nieco pri prechode nerovnostami tak gumičky na stabilizatore vačšinou
cawko zistil som si nove skutocnosti ohladom tohto tematu. v tlmicoch su priepustne ventily ktore ked pri pruzeni blbnu tak sa to prejavuje tim trpnutim stvrdnutim a vysledok je takyto.gumicky mam pomenene skripali jak dive stoja par ecok.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime4/7/2010, 23:43

Flatronik1 napísal:
nikibad napísal:
Flatronik1 napísal:
cawko zistil som si nove skutocnosti ohladom tohto tematu. v tlmicoch su priepustne ventily ktore ked pri pruzeni blbnu tak sa to prejavuje tim trpnutim stvrdnutim a vysledok je takyto.gumicky mam pomenene skripali jak dive stoja par ecok.
cize tlmice to budu uz mat za sebou. predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_bounce
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime8/7/2010, 22:38

nikibad napísal:
Flatronik1 napísal:
nikibad napísal:
Flatronik1 napísal:
cize tlmice to budu uz mat za sebou. predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_bounce
no hej asi tak ale je to premenlive nieje to vzdy tak strpnute nejaky cas to este vydrzia
Návrat hore Goto down
jeffo87
Začiatočník
Začiatočník
jeffo87

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2009
Počet príspevkov : 10
Auto : VW GOLF IV 1.9tdi 81kw

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime21/11/2010, 22:25

chalani tlmice mam dobre aj capy a v prednej naprave to na jamach len tak trepoce co s tym moze byt?
Návrat hore Goto down
http://stefankajano@gmail.com
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime22/11/2010, 14:03

Gumičky na stabilizátoroch....??? scratch
Návrat hore Goto down
jeffo87
Začiatočník
Začiatočník
jeffo87

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime22/11/2010, 16:52

no tie som nepozeral ale myslis tie dve zadne gumicky co drzia stabilizator o napravnicu alebo tie styri na tyckach ktore su na stabilizatore?
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime22/11/2010, 22:19

No, veľmi sa v tom nevyznám, ale pred mesiacom mi riešili podobný problém a na vine boli gumičky na stabilizátore - ale že ktoré, to Ti presne neviem povedať Sad
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime25/11/2010, 21:19

tie gumičky co je tyc prikrutena o napravu,tie vrzgaju casto,ak klepoce tak tie ramienka ,,kosti",to len v celku kupis
Návrat hore Goto down
jeffo87
Začiatočník
Začiatočník
jeffo87

Male

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime25/11/2010, 22:19

dakujem za rady este to hodim na zdvihak a kuknem ulozenie tlmicov lebo aj tieto "kosti" su ok.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: predna a zadna naprava - k.o.   predna a zadna naprava - k.o. - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

predna a zadna naprava - k.o.
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Zadna naprava
» zadna naprava
» Zadna Naprava po havarke
» zadna kotucova naprava

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: