| predna a zadna naprava - k.o. | |
|
+7nikibad Rastik Daniello Matko11 MIRECC Tyouko tdi_racer 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
poseidon1 Autoškolák
Registrácia : 27.03.2010 Počet príspevkov : 102 Auto : Golf IV
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 20/6/2010, 15:49 | |
| mudry nesom.len som si vsetko robil sam a bez vecsieho radenia tuto na klube lebo je tu vela muderlantov co tak vedia o autach... len natankovat a jazdit a potom placu ak sa im nieco stane a vypisuju tu kadeco.ja si viem vela veci spravit aj sam okrem elektriky a zlozitejsich chyb. nikibad-sprav si repas prednej napravy sam a budes o tom vela vediet aj ty. kazdy tu len setri na peniazoch a potom placete.cele forum je na nic AZ NA PAR NORMALNYCH LUDI CO TU JE,OSTATNI SU... a viac sa ku muderlantom nevyjadrujem | |
|
| |
Rastik Začiatočník
Registrácia : 22.06.2009 Počet príspevkov : 23 Auto : Golf IV TDI PD 74 KW
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 20/6/2010, 18:12 | |
| No najazdene to ma cca 201000.Na buduci vikend to dam kuknut na jame chlapikovi a dufam ze zisti co konkretne to je,lebo zatial mam trosku bordel v tom,ci mam tlmice menit alebo je to len v tych ramenach alebo v ulozeniach.Dam vediet ako co ked budem vediet. | |
|
| |
poseidon1 Autoškolák
Registrácia : 27.03.2010 Počet príspevkov : 102 Auto : Golf IV
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 20/6/2010, 18:19 | |
| pozri do spodu co mu vlastne je a budes mudrejsi a zober si zo sebou niekoho kto sa tomu rozumie | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 2/7/2010, 01:05 | |
| cawte podobny problem s tlmicmi ze akokeby trply uz citim na aute aj ja. ked prechadzam po plataninach auto az skoro skace tak divne nie vzdy je to take premenlive. budu to fakt uz vadne tlmice ? | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 4/7/2010, 09:28 | |
| - Flatronik1 napísal:
- cawte podobny problem s tlmicmi ze akokeby trply uz citim na aute aj ja. ked prechadzam po plataninach auto az skoro skace tak divne nie vzdy je to take premenlive. budu to fakt uz vadne tlmice ?
ak skace a sa moc hojda tak tlmice budu zle.Ak vrzga nieco pri prechode nerovnostami tak gumičky na stabilizatore vačšinou | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 4/7/2010, 13:16 | |
| - nikibad napísal:
- Flatronik1 napísal:
- cawte podobny problem s tlmicmi ze akokeby trply uz citim na aute aj ja. ked prechadzam po plataninach auto az skoro skace tak divne nie vzdy je to take premenlive. budu to fakt uz vadne tlmice ?
ak skace a sa moc hojda tak tlmice budu zle.Ak vrzga nieco pri prechode nerovnostami tak gumičky na stabilizatore vačšinou cawko zistil som si nove skutocnosti ohladom tohto tematu. v tlmicoch su priepustne ventily ktore ked pri pruzeni blbnu tak sa to prejavuje tim trpnutim stvrdnutim a vysledok je takyto.gumicky mam pomenene skripali jak dive stoja par ecok. | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 4/7/2010, 23:43 | |
| - Flatronik1 napísal:
- nikibad napísal:
- Flatronik1 napísal:
ak skace a sa moc hojda tak tlmice budu zle.Ak vrzga nieco pri prechode nerovnostami tak gumičky na stabilizatore vačšinou cawko zistil som si nove skutocnosti ohladom tohto tematu. v tlmicoch su priepustne ventily ktore ked pri pruzeni blbnu tak sa to prejavuje tim trpnutim stvrdnutim a vysledok je takyto.gumicky mam pomenene skripali jak dive stoja par ecok. cize tlmice to budu uz mat za sebou. | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 8/7/2010, 22:38 | |
| - nikibad napísal:
- Flatronik1 napísal:
- nikibad napísal:
- Flatronik1 napísal:
ak skace a sa moc hojda tak tlmice budu zle.Ak vrzga nieco pri prechode nerovnostami tak gumičky na stabilizatore vačšinou cawko zistil som si nove skutocnosti ohladom tohto tematu. v tlmicoch su priepustne ventily ktore ked pri pruzeni blbnu tak sa to prejavuje tim trpnutim stvrdnutim a vysledok je takyto.gumicky mam pomenene skripali jak dive stoja par ecok. cize tlmice to budu uz mat za sebou. no hej asi tak ale je to premenlive nieje to vzdy tak strpnute nejaky cas to este vydrzia | |
|
| |
jeffo87 Začiatočník
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2009 Počet príspevkov : 10 Auto : VW GOLF IV 1.9tdi 81kw Bydlisko : Banska Stiavnica
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 21/11/2010, 22:25 | |
| chalani tlmice mam dobre aj capy a v prednej naprave to na jamach len tak trepoce co s tym moze byt? | |
|
| |
455BI Pretekár
Vek : 46 Registrácia : 29.04.2008 Počet príspevkov : 437 Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw Bydlisko : KE-okolie
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 22/11/2010, 14:03 | |
| Gumičky na stabilizátoroch....??? | |
|
| |
jeffo87 Začiatočník
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2009 Počet príspevkov : 10 Auto : VW GOLF IV 1.9tdi 81kw Bydlisko : Banska Stiavnica
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 22/11/2010, 16:52 | |
| no tie som nepozeral ale myslis tie dve zadne gumicky co drzia stabilizator o napravnicu alebo tie styri na tyckach ktore su na stabilizatore? | |
|
| |
455BI Pretekár
Vek : 46 Registrácia : 29.04.2008 Počet príspevkov : 437 Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw Bydlisko : KE-okolie
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 22/11/2010, 22:19 | |
| No, veľmi sa v tom nevyznám, ale pred mesiacom mi riešili podobný problém a na vine boli gumičky na stabilizátore - ale že ktoré, to Ti presne neviem povedať | |
|
| |
nikibad Agent
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 25/11/2010, 21:19 | |
| tie gumičky co je tyc prikrutena o napravu,tie vrzgaju casto,ak klepoce tak tie ramienka ,,kosti",to len v celku kupis | |
|
| |
jeffo87 Začiatočník
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. 25/11/2010, 22:19 | |
| dakujem za rady este to hodim na zdvihak a kuknem ulozenie tlmicov lebo aj tieto "kosti" su ok. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: predna a zadna naprava - k.o. | |
| |
|
| |
| predna a zadna naprava - k.o. | |
|