VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

POWERBOX aneb co vy na to?

Goto down 
+4
golfmannCL
mato88
Flatronik1
mlsko
8 posters
AutorSpráva
mlsko
Začiatočník
Začiatočník
mlsko

Male
Vek : 39
Registrácia : 20.10.2011
Počet príspevkov : 15
Auto : VW Golf IV TDI 81/110

POWERBOX aneb co vy na to? Empty
OdoslaťPredmet: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime8/2/2012, 21:25

Zdravím viete niekto zohnať niečo takéto čím POWER BOX PRO TDI 66 / 81KW 8-POL VW, ŠKODA, AUDI, SEAT, FORD
Len neviem či mám 8 alebo 10 pinové
http://www.car-multimedia.cz/chip-tuning/134-power-box-pro-tdi-66-81kw-8-pol-vw-skoda-audi-seat-ford.html
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime8/2/2012, 22:05

tak na toto sa vykasli o power boxoch som nepocul nic dobre znici ti motor . . radcsej niekam zajdy kto je v chiptuningu fakt dobry . . .zaplatis viac ale mas to istejsie a aj so zarukou sa mi zda
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime8/2/2012, 22:22

tiez som toho nazoru,odrbavas tymto RJ a motor a akurat ho odpises
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime9/2/2012, 08:37

zapajam sa do temy ale nemam zaujem to kupovat. Co poviete na toto http://www.tuningchip.sk/tuning/eshop/35-1-VW/0/1/tab.html

Taky isty blud?
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime9/2/2012, 11:35

ja tymto boxom neverim,podla mna to dava riadiacej jednotke bludne informacie,lebo ta ostane nezmenena a ten vykon sa len tak sam odseba neobjavy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime9/2/2012, 11:36

ak ti daju zaruku 2 roky na motor,treba to skusit,ale ja to urcite nebudem,nie je nad kvalitne upravenou riadiacou jednotkou
Návrat hore Goto down
Pigi1009
Začiatočník
Začiatočník
Pigi1009

Male
Vek : 38
Registrácia : 02.03.2012
Počet príspevkov : 6
Auto : Golf IV 1.9 Tdi 66Kw

OdoslaťPredmet: Re: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime4/3/2012, 14:41

Kamarat to ma na pasate a vobec mu to nepomohlo, moj nazor je ze to zbytocne vyhodene €-ra daj to cipnut klasickym sposobom vide ta to mozno trosku drahsie ale mas to zarucene
Návrat hore Goto down
sakytu
Začiatočník
Začiatočník
sakytu

Registrácia : 07.02.2012
Počet príspevkov : 14

OdoslaťPredmet: Re: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime4/3/2012, 20:18

Heh, kamos si to volakedy kupil za tazke prachy (tusim 20tis SK) a po case to vybral a rozobral a boli tam dva potenciometre Very Happy
"Dobra kupa".

Odrbava to len signal z vahy vzduchu => riadiacka si mysli ze ma motor viac vzduchu, tak mu da viac nafty a huraaaaaa vykon sa objavil dance

Potom mu odisla vaha, teraz place ze ma turbo v riti a zacalo to hulit jak das Wink
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime16/3/2012, 04:04

Dalo by sa o tom diskutovat ale myslim uz tu bola povedana podstata.
Zmenil som nazov temy aby trochu ladil Wink
Návrat hore Goto down
MirIvi
Začiatočník
Začiatočník

Vek : 33
Registrácia : 16.10.2011
Počet príspevkov : 1
Auto : VW Golf IV, 2003, 1.9 TDi

OdoslaťPredmet: Re: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime22/4/2012, 08:14

Mam 1.9 TDi 66kW a kupil som ho uz s Powerboxom. Palubny pocitac mi ukazoval mylnu spotrebu, priemernu okolo 3.2L/100km. Od zaciatku mi bolo jasne ze to bude mat s tym suvis. Vcera som ho vybral, spotrebu ukazuje realnu ale vykon citelne klesol. Je to hlavne citi pri akceleracii. Inak na Powerboxe z boku je srubka, ktorej otacanim sa meni nastavenie a tym vykon. Hlavne ma zaujima ci sa zmeni aj spotreba. Ak neklesne, tak ho dam spat. Niesom nato odbornik, prosim berte do uvahy. Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: POWERBOX aneb co vy na to?   POWERBOX aneb co vy na to? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

POWERBOX aneb co vy na to?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» vyskusal uz niekto powerbox???

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: