VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vyskusal uz niekto powerbox???

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
frogg
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 06.11.2008
Počet príspevkov : 3
Auto : VW golf III 1.9 tdi 66kw

vyskusal uz niekto powerbox??? Empty
OdoslaťPredmet: vyskusal uz niekto powerbox???   vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_minitime6/10/2009, 21:50

nema niekto osobnu skusenost s powerboxom?
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: vyskusal uz niekto powerbox???   vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_minitime6/10/2009, 21:51

frogg napísal:
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: vyskusal uz niekto powerbox???   vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_minitime6/10/2009, 21:51

frogg napísal:

...pi.ovina... Mad
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: vyskusal uz niekto powerbox???   vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_minitime6/10/2009, 22:50

Powerbox klame riadiacu jednotku,ktora si to časom zapamäta a vsetko sa postupne vrati spät..
Kamarat to ma na Passate a ma ktomu aj vypínač,aby to nepoužíval stale...prečo? aby si to nestihla zapamätat vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_biggrin
Nič v tej krabičke nieje,len neaka jedna súčiastka a kopec silikonu... vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_mad
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: vyskusal uz niekto powerbox???   vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_minitime6/10/2009, 23:49

JOJO 7312 napísal:
Powerbox klame riadiacu jednotku,ktora si to časom zapamäta a vsetko sa postupne vrati spät..
Kamarat to ma na Passate a ma ktomu aj vypínač,aby to nepoužíval stale...prečo? aby si to nestihla zapamätat vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_biggrin
Nič v tej krabičke nieje,len neaka jedna súčiastka a kopec silikonu... vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_mad

taaak, rozpravku na dobru noc by sme mali, mozem ist spokojne spat vyskusal uz niekto powerbox??? Sleep
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: vyskusal uz niekto powerbox???   vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_minitime6/10/2009, 23:53

yurik napísal:
JOJO 7312 napísal:

taaak, rozpravku na dobru noc by sme mali, mozem ist spokojne spat vyskusal uz niekto powerbox??? Sleep

Ako to myslíš? že trepem p....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vyskusal uz niekto powerbox???   vyskusal uz niekto powerbox??? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vyskusal uz niekto powerbox???
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: