Zdravím Vás. Chcem Vás popýtať o radu ohľadom imobilizéra. Posledné 2 mesiace sa rozhodol štrajkovať. Vysvetlím to hádam dosť jednoducho. Prišiel som na skúšku z kapelou všetko v pohode, auto si len tak pekne doklepalo až tam. Boli sme tam cca. 4-5 hodín a večer keď sme odchádzali že si idem naštartovať a zakúriť. Nažavilo, začal som štartovať chytilo na prvú šupu a zhaslo. Vedel som že je to imobilizér. Po viacerých pokusoch štartovať, zamykať odomykať a otvárať a zatvárať dvere nič nepomohlo. Tak som išiel spať ku kamarátovy s tým že ráno skočíme po náhradný kľúč tým to zvrčíme a ideme domov. Tak aj bolo. Potom asi mesiac na to mi to spravilo na chate ZASE z ničoho nič. Nezabral ani záložný kľúč. Tak som ho nehal asi 3 hodiny stáť. Prišiel som zvrčal auto šľapalo. Po asi hodine keď som bol jedného čakať to spravilo zas. Tak skúšal všetko možné zamykať alarmom odomykať kľúčami a všetky možné už zúfalé pokusy. Z ničoho nič zase začal vrčať. Dnes mi to spravilo asi po 1.5 dni čo auto stojí. Nejde do teraz naštartovať aj keď viem že ráno zase pôjde normálne. Do kedy neviem. Začína mi to liezť už na nervy, pretože niekedy mám ozaj naponáhlo a baviť sa z autom ako mačka z myšou tak na to ozaj vtedy nemám čas. Poprípadne by som bol veľmi povďačný za nejaký návod ako by sa ten immo jednoducho vyradil a bol bby s tým pokoj. Vďaka