VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem s imobilizerom?

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
tirili
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 29.10.2011
Počet príspevkov : 2

Problem s imobilizerom? Empty
OdoslaťPredmet: Problem s imobilizerom?   Problem s imobilizerom? Icon_minitime29/10/2011, 16:32

Zdravim, som tu novy a mam problem s golf4, 66kw,ALH, 2001. Naštartuje a po sekunde zhasne. Stale blika kontrolka imobilizeru. Robi mi to aj na druhom kluči, na diagnostike som s tym zatial nebol, lebo auto je uplne nepojazdne a stoji doma na dvore. Rozmýšlam o kúpe niejakeho Vagu, ktori by si s tym vedel poradit, ale nevim či to zase s tým programom zvládnem ja.
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Problem s imobilizerom?   Problem s imobilizerom? Icon_minitime29/10/2011, 20:23

odkial si?
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
tirili
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 29.10.2011
Počet príspevkov : 2

OdoslaťPredmet: Re: Problem s imobilizerom?   Problem s imobilizerom? Icon_minitime29/10/2011, 20:40

ahojte, problem zatial vyriešeny, trochu som tu poštudoval, niekto tu popisoval ako nakodovat imobilizer, tak som to iste skusil aj ja ale bez počitača. Kluč som dal do polohy II, blikal imobilizer a asi po3 minutach začalo blikat aj žhavenie, a asi po hodine a pol prestal blikat imobilizer, tak som skusil naštartovat a auto pekne naštartovalo. Už je aj po skušobnej jazde, ide ok. Len neviem či mi to nespravi aj v buducnosti? neviete niekto čim sa to mohlo zablokovat?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problem s imobilizerom?   Problem s imobilizerom? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem s imobilizerom?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Problem s imobilizerom VW LT 35
» problem s ABS
» problem..
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: