VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

muzika , zadne dvere

Goto down 
+5
Sladoo
Edy2006
iqlogic
Michalko615
Adamx
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

muzika , zadne dvere - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: muzika , zadne dvere   muzika , zadne dvere - Stránka 2 Icon_minitime10/12/2011, 19:19

jaaaj prepac nevsimol som si Embarassed hmmm a co takto poriesit to tak aby si si vyrobil nieco take ze cast dosky v ktorej by boli repraky by bola pevna hned za sedadlami a ten druhy kus by sa dvihal tak ako je to u kratkeho golfu presne na ten sposob ako to ma felda ci favorit
Návrat hore Goto down
Sladoo
Začiatočník
Začiatočník
Sladoo

Male
Vek : 44
Registrácia : 25.08.2011
Počet príspevkov : 47
Auto : Golf IV Variant Pacific 1.9 TDI 66kW r.v.2003

OdoslaťPredmet: Re: muzika , zadne dvere   muzika , zadne dvere - Stránka 2 Icon_minitime10/12/2011, 19:58

Ja to riesit nebudem. Dal som komponentne repro do zadnych dveri a bohate mi to zatial staci.
A ja ten kufor obcas vyuzivam aj naplno, ako napriklad aj dnes, takze si ho nechcem obmedzovat.
Moj nazor je taky, ze kto mal raz kombika a zvykol si na jeho moznosti, tak uz by kratke auto nechcel. Smile
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: muzika , zadne dvere   muzika , zadne dvere - Stránka 2 Icon_minitime10/12/2011, 20:30

Sladoo napísal:
Ja to riesit nebudem. Dal som komponentne repro do zadnych dveri a bohate mi to zatial staci.
A ja ten kufor obcas vyuzivam aj naplno, ako napriklad aj dnes, takze si ho nechcem obmedzovat.
Moj nazor je taky, ze kto mal raz kombika a zvykol si na jeho moznosti, tak uz by kratke auto nechcel. Smile
kombik "raz"bude autom kazdeho z nas Laughing [img]muzika , zadne dvere - Stránka 2 Defaultjdr [/img]
Návrat hore Goto down
Sladoo
Začiatočník
Začiatočník
Sladoo

Male

OdoslaťPredmet: Re: muzika , zadne dvere   muzika , zadne dvere - Stránka 2 Icon_minitime10/12/2011, 22:01

Laughing ale tento az tak za 50 rokov a bude dobre..
Návrat hore Goto down
Adamx
Autoškolák
Autoškolák
Adamx

Male
Vek : 31
Registrácia : 12.10.2011
Počet príspevkov : 87
Auto : golf IV AGR 66kw+chip climatronic

OdoslaťPredmet: Re: muzika , zadne dvere   muzika , zadne dvere - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2011, 09:03

takže Very Happy nakoniec som prišiel k záveru že tam dam repro zo sharana muzika , zadne dvere - Stránka 2 Imag0094oy tak už mam vybavené aj výšky + vyhybky origo muzika , zadne dvere - Stránka 2 Imag0099hp už len to tam dopasovať Smile a pozapájať Very Happy
Návrat hore Goto down
Adamx
Autoškolák
Autoškolák
Adamx

Male
Vek : 31
Registrácia : 12.10.2011
Počet príspevkov : 87
Auto : golf IV AGR 66kw+chip climatronic

OdoslaťPredmet: Re: muzika , zadne dvere   muzika , zadne dvere - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2011, 18:47

už som bol pripravený to tam namontovať na vysiacu " čokoládku " ktorá je hluchá Sad rozobral som aj druhé dvere a zistil som že zadne dvere niesu nakáblované ( iba chalan sa oto pokúšal ) neviete dat nejake podrobne info jak presne rozobrať stlpiky aby som nič neutrhol ? Very Happy potom pojdem asi popod koberec a natiahnem si kable sam k radiu teda Smile
Návrat hore Goto down
Sladoo
Začiatočník
Začiatočník
Sladoo

Male

OdoslaťPredmet: Re: muzika , zadne dvere   muzika , zadne dvere - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2011, 19:11

ja som presiel ponad tie konektory v stlpikoch kablami priamo. usetril som si robotu a este som aj usetril dalsi spoj (cim viac spojov tym vacsia sanca, ze sa to pokazi).
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: muzika , zadne dvere   muzika , zadne dvere - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

muzika , zadne dvere
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori
» Zamknute zadne dvere
» Golf IV 1.9 tdi 2002 - locknute zadne dvere
» Nejde otvorit zadne piate dvere
» CENTRAL NEOTVARA LAVE PREDNE A ZADNE DVERE

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: