VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Dusan535
Vodič
Vodič

Registrácia : 05.01.2011
Počet príspevkov : 211

otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori Empty
OdoslaťPredmet: otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori   otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori Icon_minitime6/3/2011, 13:33

asi pred tyzdnom som isiel otvorit auto a zadne dvere my neotvorilo tak som ich musel otvorit z dnu co s tym moze byt
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori   otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori Icon_minitime6/3/2011, 18:37

hod to na vag. zrejme mikrospinače vo dverach
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori   otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori Icon_minitime6/3/2011, 18:38

diky
Návrat hore Goto down
Milan002500
Autoškolák
Autoškolák
Milan002500

Male
Vek : 42
Registrácia : 01.03.2009
Počet príspevkov : 51
Auto : W-GOLF IV 1,9 TDI 2002 74kw čipnutý

OdoslaťPredmet: Re: otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori   otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori Icon_minitime14/3/2011, 20:40

a zbytočnych 10 e vyhodených Laughing AK máš uši čo predpokladam že máš Very Happy tak počúvaj čo ten zamok robí.Normalne sadni do auta do zadu a zamkni a odomkni.Ak nebudeš počut pohyb zamku tak to bude v elektrike..,a ak sa bude hýbat tak to bude v tiahlach.Mal som podobny problem a mal som len prasknuty jeden plastovy klbik.Ale ak sa vtom nevyznáš tak sám to nerozoberaj.Nieje to prdel tu plechu zhadzovat scratch
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori   otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori Icon_minitime14/3/2011, 21:10

ja ked to otvorim tak ten klobucik neviskoci von som rozmyslal ci to ten motercek nebude alebo nieco ale skusim pozret a pocut ale to len niekedy my urobi
Návrat hore Goto down
Milan002500
Autoškolák
Autoškolák
Milan002500

Male
Vek : 42
Registrácia : 01.03.2009
Počet príspevkov : 51
Auto : W-GOLF IV 1,9 TDI 2002 74kw čipnutý

OdoslaťPredmet: Re: otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori   otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori Icon_minitime15/3/2011, 13:20

bolo by dobré to zhodit a pozret sa nato.Ale sám to neskušaj ked sa do toho nevyznáš.Newieš poriadne ako je tapacír uchytený,kde su všade šrobiky a ztých tiahel by si bol asi aj tak neštastny.Ak máš známeho tak to zkuste spolu radšej alebo si naštuduj na nete ako to spravne bez poškodenia zhodit.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori   otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori Icon_minitime

Návrat hore Goto down

otvorim auto centralom a zadne dvere za vodicom neotvori
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Zadne 5 dvere na G5
» muzika , zadne dvere
» Automaticke stahovanie okien pri otvoreni centralom
» Nejde otvorit zadne piate dvere
» Golf IV 1.9 tdi 2002 - locknute zadne dvere

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: