VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky !

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Sinuslive
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 23.07.2011
Počet príspevkov : 9

1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky ! Empty
OdoslaťPredmet: 1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky !   1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky ! Icon_minitime22/11/2011, 15:19

Ahojte ,

Mam taky problem ako je uz jemne naznacene v nazve temy , za studena mi auto po nastartovani v momente zhasne , ako nahle startujem stylom ze hned drzim otacky zhruba na 1500 ot, cca polminuty az minutu tak je potom vsetko v pohode , a niekedy trochu kolisaju , ale to moc neriesim hlavne tie starty ma zaujimaju , robilo to aj ked bolo teplejsie ..

Presne sa jedna o : VW Golf mk2 Gti 8v , kod motora : 19E , stara elektrika ..

A este taka otazocka , ma to auto lambda sondu uz ? Very Happy

DAKUJEM !
Návrat hore Goto down
Sinuslive
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 23.07.2011

OdoslaťPredmet: Re: 1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky !   1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky ! Icon_minitime23/11/2011, 14:13

Kolisanie otacok mi robilo to ze bola hadica seknuta a brala falosny vzduch , len to startovanie stale neviem vyriesit .
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

OdoslaťPredmet: Re: 1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky !   1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky ! Icon_minitime23/11/2011, 17:54

tuším že to niekto riešil..len asi na 2,0 na saní je taký ventíl na pravo hore a to má čosi z voľnobehom...niečo ako sytič ? niesom si istý..nebudem zle vravieť ale zdá sa mi źe je to nato..a keď je to na hovno tak to nechce zapnúť ale niesom si 100% istý..iba sa mi zdá lebo ja elektrinu takúto nejak neobĺubujem
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

OdoslaťPredmet: Re: 1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky !   1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky ! Icon_minitime4/12/2011, 23:48

kod motora mas zly, tieto sa pouzivali na 3 golfoch,
lamdasondu najdes na vyfuku, idu z nej kable....
k tvojmu problemu, nieco mas zo syticom alebo ten obohacujuci okruh....
Návrat hore Goto down
Matiz
Začiatočník
Začiatočník
Matiz

Male
Registrácia : 25.10.2011
Auto : GOLF MK1 Cabrio 1.8 GTi

OdoslaťPredmet: Re: 1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky !   1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky ! Icon_minitime12/2/2012, 21:07

mne to robi teraz v zime, naskoci - zdochne asi 3x ale to bolo sice -26 Very Happy a v lete zase zohriaty motor dlho startoval, studeny hned..
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: 1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky !   1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky ! Icon_minitime

Návrat hore Goto down

1.8 GTi 8v , za studena vypne + otacky !
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Vypne mi turbo
» za jazdy vypne motor
» golf 4 1.9tdi motor sa vypne

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: