Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... | |
| | Autor | Správa |
---|
mlsko Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 20.10.2011 Počet príspevkov : 15 Auto : VW Golf IV TDI 81/110 Bydlisko : Partizánske
| Predmet: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... 5/11/2011, 10:13 | |
| Cauko moj problem spociva: Stretavacie svetla mi svietia,ale na palubaku mi nesignalizuje ze su zapnute,ked prepnem na dialkove to mi zasvieti a ukaze na modro ,ale stretavacie nic. Neviem ci je tam neaka ledka alebo ci to treba napichnut ?mal uz niekto takyto problem??? DAKUJEM | |
| | | gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... 5/11/2011, 12:25 | |
| - mlsko napísal:
- Cauko moj problem spociva: Stretavacie svetla mi svietia,ale na palubaku mi nesignalizuje ze su zapnute,ked prepnem na dialkove to mi zasvieti a ukaze na modro ,ale stretavacie nic. Neviem ci je tam neaka ledka alebo ci to treba napichnut ?mal uz niekto takyto problem??? DAKUJEM
stretavacie ani nema signalizovat | |
| | | mlsko Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 20.10.2011 Počet príspevkov : 15 Auto : VW Golf IV TDI 81/110 Bydlisko : Partizánske
| Predmet: Re: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... 5/11/2011, 12:47 | |
| - gabesz0102 napísal:
- mlsko napísal:
- Cauko moj problem spociva: Stretavacie svetla mi svietia,ale na palubaku mi nesignalizuje ze su zapnute,ked prepnem na dialkove to mi zasvieti a ukaze na modro ,ale stretavacie nic. Neviem ci je tam neaka ledka alebo ci to treba napichnut ?mal uz niekto takyto problem??? DAKUJEM
stretavacie ani nema signalizovat Akoze nema svietit ked mas zapnute svetla na palubovke na zeleno? | |
| | | pithon6 Vodič
Vek : 40 Registrácia : 09.05.2009 Počet príspevkov : 169 Auto : vw golf 6 gti ed35 Bydlisko : michalovce
| Predmet: Re: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... 5/11/2011, 12:57 | |
| nema svietit.svieti len dialkove a hmlovka | |
| | | baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... 5/11/2011, 22:13 | |
| Zapnutie svetiel signalizuje len ze sa ti rozsvietia budiky co ale cez den moc nie je vidiet. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... | |
| |
| | | | Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|