VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku...

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
mlsko
Začiatočník
Začiatočník
mlsko

Male
Vek : 39
Registrácia : 20.10.2011
Počet príspevkov : 15
Auto : VW Golf IV TDI 81/110

Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... Empty
OdoslaťPredmet: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku...   Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... Icon_minitime5/11/2011, 10:13

Cauko moj problem spociva: Stretavacie svetla mi svietia,ale na palubaku mi nesignalizuje ze su zapnute,ked prepnem na dialkove to mi zasvieti a ukaze na modro ,ale stretavacie nic. Neviem ci je tam neaka ledka alebo ci to treba napichnut ?mal uz niekto takyto problem??? DAKUJEM
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku...   Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... Icon_minitime5/11/2011, 12:25

mlsko napísal:
Cauko moj problem spociva: Stretavacie svetla mi svietia,ale na palubaku mi nesignalizuje ze su zapnute,ked prepnem na dialkove to mi zasvieti a ukaze na modro ,ale stretavacie nic. Neviem ci je tam neaka ledka alebo ci to treba napichnut ?mal uz niekto takyto problem??? DAKUJEM
stretavacie ani nema signalizovat Razz
Návrat hore Goto down
mlsko
Začiatočník
Začiatočník
mlsko

Male
Vek : 39
Registrácia : 20.10.2011
Počet príspevkov : 15
Auto : VW Golf IV TDI 81/110

OdoslaťPredmet: Re: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku...   Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... Icon_minitime5/11/2011, 12:47

gabesz0102 napísal:
mlsko napísal:
stretavacie ani nema signalizovat Razz
Akoze nema svietit ked mas zapnute svetla na palubovke na zeleno?
Návrat hore Goto down
pithon6
Vodič
Vodič

Male
Vek : 40
Registrácia : 09.05.2009
Počet príspevkov : 169
Auto : vw golf 6 gti ed35

OdoslaťPredmet: Re: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku...   Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... Icon_minitime5/11/2011, 12:57

nema svietit.svieti len dialkove a hmlovka
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku...   Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... Icon_minitime5/11/2011, 22:13

Zapnutie svetiel signalizuje len ze sa ti rozsvietia budiky co ale cez den moc nie je vidiet.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku...   Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Stretávacie svetlá svietia,ale nesignalizuje,ze su zapnute na palubaku...
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Preblikavajuce predne stretavacie svetla
» Kontrolky svietia
» ako nastavit svetla? (hella svetla)

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: