VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Preblikavajuce predne stretavacie svetla

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
tomko79
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 22.06.2009
Počet príspevkov : 5
Auto : VW Golf IV

Preblikavajuce predne stretavacie svetla Empty
OdoslaťPredmet: Preblikavajuce predne stretavacie svetla   Preblikavajuce predne stretavacie svetla Icon_minitime15/12/2010, 20:54

Cafte!
Chcel by som sa s Vami podelit a zaroven poprosit o pomoc o mojom probleme. Totiz mam problem, ze ked preradujem rychlosti, tak mi preblikaju predne svetla na 1sec. V com moze byt problem? Som si myslel ze mam staru autobateriu, tak som kupil novu a silnejsiu(55AH), ale zial problem sa neodstranil..Sad Som z toho mimo, dufam ze to nebude nejaky velky problem(investicia)
Poradte prosim..DAKUJEM!!!

Oproti iduci vodici si myslia, ze im naznacujem daco.Smile
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Preblikavajuce predne stretavacie svetla Empty
OdoslaťPredmet: Re: Preblikavajuce predne stretavacie svetla   Preblikavajuce predne stretavacie svetla Icon_minitime16/12/2010, 01:16

tomko79 napísal:
Cafte!
Chcel by som sa s Vami podelit a zaroven poprosit o pomoc o mojom probleme. Totiz mam problem, ze ked preradujem rychlosti, tak mi preblikaju predne svetla na 1sec. V com moze byt problem? Som si myslel ze mam staru autobateriu, tak som kupil novu a silnejsiu(55AH), ale zial problem sa neodstranil..Sad Som z toho mimo, dufam ze to nebude nejaky velky problem(investicia)
Poradte prosim..DAKUJEM!!!

Oproti iduci vodici si myslia, ze im naznacujem daco.Smile

skontrolovat konektory na ssvetlacha hlavne ukostrenia. Pre lave svetlo je to pri baterke ked kuknes uvidis to v priestore medzi baterkou a blatnikom a na pravej strane priblizne v tych istych miestach ako na lavej strane. Alebo kukni priamo ziarovky vo svetlach ci nie su zle pripojene...
Návrat hore Goto down

Preblikavajuce predne stretavacie svetla
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» predne svetla
» predne svetla
» predne svetla
» Predne svetla s G4 na G3
» LED predne svetla

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: