felix28 Začiatočník
Registrácia : 22.06.2012 Počet príspevkov : 9 Auto : VW Golf 4 TDi/GTI 110kw r.v.:10/2003
| Predmet: predne svetla 23/6/2012, 12:38 | |
| zdravim, mam problem s prednymi svetlami... mam tam dorabane xenony, ale robia mi haluze.... ked zapnem svetla rozsvieti sa mi iba lavy xenon pravy je ticho, vypnem a zapnem znova rozsvieti sa mi uz aj druhy xenon... niekedy mi ten pravy xenon zhasne ajked dam dialkove svetla a potom ich vypnem, vypne sa zaroven aj xenon... mal som tam original vw xenony ale casom odisli a robili v podstate to iste, pri rozsvieteni dialkovych prestal jeden xenon svietit ale ked vypnem a zapnem svieti zas... len ma to stve hlavne v noci aby som furt vypinal a zapinal svetla... moze tam byt nejaka chyba kablovania alebo skrat ci take nieco ? mal som tam uz 4 rozne sady xenonov a stale robi to iste... za rady vopred vdaka | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: predne svetla 25/6/2012, 07:41 | |
| - felix28 napísal:
- zdravim, mam problem s prednymi svetlami... mam tam dorabane xenony, ale robia mi haluze.... ked zapnem svetla rozsvieti sa mi iba lavy xenon pravy je ticho, vypnem a zapnem znova rozsvieti sa mi uz aj druhy xenon... niekedy mi ten pravy xenon zhasne ajked dam dialkove svetla a potom ich vypnem, vypne sa zaroven aj xenon... mal som tam original vw xenony ale casom odisli a robili v podstate to iste, pri rozsvieteni dialkovych prestal jeden xenon svietit ale ked vypnem a zapnem svieti zas... len ma to stve hlavne v noci aby som furt vypinal a zapinal svetla... moze tam byt nejaka chyba kablovania alebo skrat ci take nieco ? mal som tam uz 4 rozne sady xenonov a stale robi to iste... za rady vopred vdaka
Moze to byt aj spinacom svetiel (opalene kontakty) alebo nejake zle ukostrenie v motorovom priestore. Nikto ti nepovie presne...musis sa v tom porypat a hladat a zamienat. Ak to robilo aj pred tym tak chyba je niekde v aute. | |
|
felix28 Začiatočník
Registrácia : 22.06.2012 Počet príspevkov : 9 Auto : VW Golf 4 TDi/GTI 110kw r.v.:10/2003
| Predmet: Re: predne svetla 25/6/2012, 21:19 | |
| takze v spinacke svetiel je kazda strana svetla spinana zvlast ? aha ja som myslel ze to je spinane jednym kontaktom...no okej, pustim sa do rozoberania zajtra mam doma nove svetlomety tak sa v tom hned porypem vdaka za radu | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: predne svetla | |
| |
|