VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Potrebujem poradiť !

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
viskas
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 20.10.2011
Počet príspevkov : 4

Potrebujem poradiť ! Empty
OdoslaťPredmet: Potrebujem poradiť !   Potrebujem poradiť ! Icon_minitime20/10/2011, 13:32

Cavte, potrebujem poradiť. Mám VW Golf III, r.v. 94.
Pod stieračmi, medzi čelným sklom a kapotou je dvojdielny plast, na ktorom je aj tesniene na spodok čelného skla. Toto tesnenie mám potrhané, za okno mi tečie voda a chcel by som ten plast kúpiť nový. Lenže neviem ani orig. číslo a ani ako sa to volá.
A ešte mám jeden problém, z nádržky ostrekovača mi vyteká voda, keď používam ostrekovače a obsah nádržky mi vytečie za 3 dni. V čom je problém. Nemal som to ešte rozobraté.
ďakujem
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradiť !   Potrebujem poradiť ! Icon_minitime20/10/2011, 17:03

zbehni do VW na diely,tam to kupis,myslim za par eur,ved je to len tesnenie,a na tej nadrzke tak isto,motorcek je naspodku nadobky a cez dierku taha zmes a tam je tiez take male tesnenie,kup aj to a vymen to,popripade kukni ci nadobka nie je prasknuta,to lahko zalejes tekutym plastom
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
viskas
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradiť !   Potrebujem poradiť ! Icon_minitime20/10/2011, 17:15

Nádobka určite nie je prsknutá, lebo tečie to len keď zapnem ostrekovač a ten motorček je utečený.
Ale ten plast pod tými stieračmi je vcelku aj s tým tesnením, takže to je asi celý kus a nie len tesnenie. Inak dik, popýtam sa vo VW.
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradiť !   Potrebujem poradiť ! Icon_minitime20/10/2011, 18:15

viskas napísal:
Nádobka určite nie je prsknutá, lebo tečie to len keď zapnem ostrekovač a ten motorček je utečený.
Ale ten plast pod tými stieračmi je vcelku aj s tým tesnením, takže to je asi celý kus a nie len tesnenie. Inak dik, popýtam sa vo VW.

myslim ze motorcek je len nasunuty do diery a ma tusim tesnenie a to moze byt ko , alebo vystup z motorceka tie tenke plastove rurky na ktore nasuvas hadicu mozu byt tiez prasknute ani to nemusi byt videt ( oboje som uz raz menil na ibizach a to je ten isty system )
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradiť !   Potrebujem poradiť ! Icon_minitime20/10/2011, 18:17

viskas napísal:
Cavte, potrebujem poradiť. Mám VW Golf III, r.v. 94.
Pod stieračmi, medzi čelným sklom a kapotou je dvojdielny plast, na ktorom je aj tesniene na spodok čelného skla. Toto tesnenie mám potrhané, za okno mi tečie voda a chcel by som ten plast kúpiť nový. Lenže neviem ani orig. číslo a ani ako sa to volá.
A ešte mám jeden problém, z nádržky ostrekovača mi vyteká voda, keď používam ostrekovače a obsah nádržky mi vytečie za 3 dni. V čom je problém. Nemal som to ešte rozobraté.
ďakujem

v dobrej mototechne predavaci pouzivaju "etku" a tam ti vie pozriet presne co potrebujes a bude ti to snad vedet aj objednat
Návrat hore Goto down
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradiť !   Potrebujem poradiť ! Icon_minitime28/10/2011, 00:05

ten plast ma cislo 1H1 819 415B - lavy a 1H1 819 416B - pravy, cena cca 30,-€ za kus
Návrat hore Goto down
viskas
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradiť !   Potrebujem poradiť ! Icon_minitime31/10/2011, 14:29

To je drahe jak sviňa, neda sa to kupit v Polsku lacnejšie?
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradiť !   Potrebujem poradiť ! Icon_minitime31/10/2011, 18:00

zmen si nazov temy,inak mazem
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
palino59
Autoškolák
Autoškolák
palino59

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.02.2010
Počet príspevkov : 145
Auto : VW Golf III 2,0 GTi / 85kW, typ 1H16L4, kod motora 2E, KAT 5G, r.v.92

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradiť !   Potrebujem poradiť ! Icon_minitime3/11/2011, 14:19

pozri si teda to tesnenie okolo motorceka a mas alebo ak budes mat niekoho pri sebe tak nech on skusa a ty budes kukat skadial to ide a vyriesis to
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Potrebujem poradiť !   Potrebujem poradiť ! Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Potrebujem poradiť !
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» kto poradi s farbou alu diskov??
» KTO MI PORADI ?
» kto mi poradi?
» poradi mi niekto???
» led stropne osvetlenie

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: