VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

poradi mi niekto???

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

poradi mi niekto??? Empty
OdoslaťPredmet: poradi mi niekto???   poradi mi niekto??? Icon_minitime22/6/2011, 21:43

davam to sem aj ked to tu nepa3 Very Happy

svokor ma filcku 1,6mpi asi pred rokom sa stazoval ze mu ostava visieť brzdový pedál, tak mu nejaky garaz majster vymenil hlavny brzdovy valec. Pedal stale visel tak som mu cez vikend vymenil valceky v prednych aj zadnych brzdach, a aj brzdove dosticky, no svokor sa stale stazuje ze pedal mu ostava visiet.

Aj ked som mu vravel ze v 65 tich rokoch uz skoro kazdemu visi Twisted Evil nech si z toho nic nerobi, no aj tak netusim co moze byt v prdeli, ci posilovac brzd ,absko alebo v com je problem?

diky za názory
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male
Vek : 35
Registrácia : 18.05.2011
Počet príspevkov : 316
Auto : VW Golf IV, 1.9TDI-PD, 74kW

OdoslaťPredmet: Re: poradi mi niekto???   poradi mi niekto??? Icon_minitime22/6/2011, 23:29

Možno to vyznie blbo, ale nebude to vratnou pružinou? Mne takto odvisol brzdový pedál na Punte a bolo to prasknutou pružinou Surprised
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

OdoslaťPredmet: Re: poradi mi niekto???   poradi mi niekto??? Icon_minitime23/6/2011, 09:01

je to mozne googlil som googlil a jedna moznost je prasknuta pruzina a druha nejake silikonove oblozenie, cez vikend to pozriem
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: poradi mi niekto???   poradi mi niekto??? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

poradi mi niekto???
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» kto mi poradi?
» led stropne osvetlenie

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: