VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem so zadnym stieracom

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
99rba
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 23.09.2011
Počet príspevkov : 9

Problem so zadnym stieracom Empty
OdoslaťPredmet: Problem so zadnym stieracom   Problem so zadnym stieracom Icon_minitime10/10/2011, 14:06

Zdravim... Mam taky problem: Pri zapnuti svetiel mi zacne behat zadny stierac a neda sa vypnut iba vypnutim svetiel...Je to golf III 1.4 1996 combi.DAkujem
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: Problem so zadnym stieracom   Problem so zadnym stieracom Icon_minitime11/10/2011, 09:18

99rba napísal:
Zdravim... Mam taky problem: Pri zapnuti svetiel mi zacne behat zadny stierac a neda sa vypnut iba vypnutim svetiel...Je to golf III 1.4 1996 combi.DAkujem

Od kedy ti to robi?.. tazko takto poradit daj tam nove plusko ukostri to v kufrovych dverach ak to tak nieje robene a mas v pazi
Návrat hore Goto down
99rba
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 23.09.2011
Počet príspevkov : 9

OdoslaťPredmet: Re: Problem so zadnym stieracom   Problem so zadnym stieracom Icon_minitime11/10/2011, 20:49

stalo to skoro polroka a robilo sa tam take startovacie tlacitko kvoli tomu ze to neslo nastartovat lebo bola chyba v spinacej skrinke a v minulosti(rok alebo dva) to bolo burane do zadnych dveri... ale inac ide vsetko ako ma... aj zadne svetlo neslo ale chyba bola vo vypalenej poistke...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problem so zadnym stieracom   Problem so zadnym stieracom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem so zadnym stieracom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem so stieracom
» Zatekanie do kufru
» problem s ABS
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: