VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vystrazne svetla

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
visior
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 28.04.2009
Počet príspevkov : 30
Auto : VW Golf IV 1.9TDI 74kW r.v.2001

Vystrazne svetla Empty
OdoslaťPredmet: Vystrazne svetla   Vystrazne svetla Icon_minitime19/9/2011, 11:02

Dobry den. Chcem sa opytat na moj problem ktory spociva v obcasnom cvakani toho prerusovaca respektive tlacidla pre vystrazne svetla.Ked ich normalne zapnem blikaju obe bez problemov, ked zapnem bud lavu alebo pravu smerovku nieje ziaden problem, len pri jazde zacne ten prerusovac resp. relatku (neviem ako sa to vola) svakat sam od seba kolkokrat chce Smile ale co je zvlastne smerovky neblikaju....je to dost zvlasny problem ale vidim, ze su tu skuseny ludia.Dufam, ze mi poradite a za vsetky prispevky dakujem.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Vystrazne svetla Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vystrazne svetla   Vystrazne svetla Icon_minitime19/9/2011, 19:41

visior napísal:
Dobry den. Chcem sa opytat na moj problem ktory spociva v obcasnom cvakani toho prerusovaca respektive tlacidla pre vystrazne svetla.Ked ich normalne zapnem blikaju obe bez problemov, ked zapnem bud lavu alebo pravu smerovku nieje ziaden problem, len pri jazde zacne ten prerusovac resp. relatku (neviem ako sa to vola) svakat sam od seba kolkokrat chce Smile ale co je zvlastne smerovky neblikaju....je to dost zvlasny problem ale vidim, ze su tu skuseny ludia.Dufam, ze mi poradite a za vsetky prispevky dakujem.
mat tak tvoje problemy... Laughing to jazdis furt s vystraznymi,ze ta to tak ser.e??? Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

Vystrazne svetla Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vystrazne svetla   Vystrazne svetla Icon_minitime19/9/2011, 20:14

toto som mal na Passate B5 v práci, ale nevyriešili sme nič.... Vymenil som vypínač v ktorom máš aj ten cvakajúci prerušovač a bolo ticho...
Návrat hore Goto down
visior
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 28.04.2009
Počet príspevkov : 30
Auto : VW Golf IV 1.9TDI 74kW r.v.2001

Vystrazne svetla Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vystrazne svetla   Vystrazne svetla Icon_minitime19/9/2011, 22:21

ten prerusovac som uz vymenil a to iste mi robi, tak isto svaka...hmm asi to bude ta packa.... ci?
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

Vystrazne svetla Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vystrazne svetla   Vystrazne svetla Icon_minitime22/9/2011, 22:12

neprenaša sa to to cvakenie od klapiek klímy ?? ked su klapky v prdeli cvakaju
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Vystrazne svetla Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vystrazne svetla   Vystrazne svetla Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vystrazne svetla
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Svieti vystrazne svetlo vyfukovych plynov
» Stale ale nepravidelne mi vydava zvuky zopnutia z vypinaca na vystrazne
» ako nastavit svetla? (hella svetla)
» Zdravim poradte mi prosim niekto kde by zohnal cely gombik na vystrazne smerovky
» SVETLA

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: