ahmed Začiatočník
Registrácia : 26.09.2008 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Zdravim poradte mi prosim niekto kde by zohnal cely gombik na vystrazne smerovky 2/10/2008, 11:08 | |
| Zdravim poradte mi prosim niekto kde by zohnal cely gombik na vystrazne smerovky uz mi stoho docela dost je....e nikto to nema ani v originalnom VW v elite mipovedali ze take pic.....viny nedrzia ,auto stang a auto vKelly detto a na vrakovisku to tiez nemaju.. | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Zdravim poradte mi prosim niekto kde by zohnal cely gombik na vystrazne smerovky 2/10/2008, 17:09 | |
| - ahmed napísal:
- Zdravim poradte mi prosim niekto kde by zohnal cely gombik na vystrazne smerovky uz mi stoho docela dost je....e nikto to nema ani v originalnom VW v elite mipovedali ze take pic.....viny nedrzia ,auto stang a auto vKelly detto a na vrakovisku to tiez nemaju..
Myslis cely ten spinac na vystrazne??? | |
|
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Zdravim poradte mi prosim niekto kde by zohnal cely gombik na vystrazne smerovky 2/10/2008, 21:57 | |
| no ten by sa mal dat urcite kupit vo VW..vsetko na golfa kupis vo VW:)ak chces napisem ti aj presne cislo... a kde na vrakovisku si pozeral..poslem ti tolko linkov kde to zozenes ze sa nespamatas z toho..treba len hladat.. | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Zdravim poradte mi prosim niekto kde by zohnal cely gombik na vystrazne smerovky 13/10/2008, 01:04 | |
| - ahmed napísal:
- Zdravim poradte mi prosim niekto kde by zohnal cely gombik na vystrazne smerovky uz mi stoho docela dost je....e nikto to nema ani v originalnom VW v elite mipovedali ze take pic.....viny nedrzia ,auto stang a auto vKelly detto a na vrakovisku to tiez nemaju..
este ho potrebujes??? vedel by som o jednom | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Zdravim poradte mi prosim niekto kde by zohnal cely gombik na vystrazne smerovky | |
| |
|