VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zly teply start

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Daniel6
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 25.08.2011
Počet príspevkov : 4

Zly teply start Empty
OdoslaťPredmet: Zly teply start   Zly teply start Icon_minitime25/8/2011, 20:53

Potrebujem pomoc mam golfa 3 1,8 66kw ked je motor studeny motor strartuje hned na supu ale jakmile sa motor zohreje tak motor strasne slabo toci a neodpali az ked sa trocha motor ochladi tak potom chyty baterka je v poriadku aj alternator je ok a este je tam menene aj hallove cidlo mam taky pocit ze by to mohol byt starter ale neviem potrebujem poradit nema niekto zvas taku skusenost stym???? PROSIM
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Zly teply start Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zly teply start   Zly teply start Icon_minitime25/8/2011, 20:59

Daniel6 napísal:
Potrebujem pomoc mam golfa 3 1,8 66kw ked je motor studeny motor strartuje hned na supu ale jakmile sa motor zohreje tak motor strasne slabo toci a neodpali az ked sa trocha motor ochladi tak potom chyty baterka je v poriadku aj alternator je ok a este je tam menene aj hallove cidlo mam taky pocit ze by to mohol byt starter ale neviem potrebujem poradit nema niekto zvas taku skusenost stym???? PROSIM
svieckove kable,sviecky su na tom ako???pripadne nastavit zapalovanie Wink
Návrat hore Goto down
Daniel6
Začiatočník
Začiatočník

Zly teply start Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zly teply start   Zly teply start Icon_minitime25/8/2011, 21:12

vies ale on preto neodpaly lebo ho toci v malych otackach jako ked mas napriklad vybytu baterku a starujes na nej strasne slabo pretaca motor len tak raz zacas pretoci motor
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Zly teply start Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zly teply start   Zly teply start Icon_minitime25/8/2011, 21:35

Daniel6 napísal:
vies ale on preto neodpaly lebo ho toci v malych otackach jako ked mas napriklad vybytu baterku a starujes na nej strasne slabo pretaca motor len tak raz zacas pretoci motor
tak moze byt aj baterka a aj starter ako si pisal...
Návrat hore Goto down
Daniel6
Začiatočník
Začiatočník

Zly teply start Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zly teply start   Zly teply start Icon_minitime25/8/2011, 21:40

asi to bude starter lebo baterku som meral ta je ok aj dobyjanie som meral to je tiez v poriadku a meral som to aj ked som to startoval vsetko ukazovalo dobre hodnoty no nic dam spravit ten starter a uvidim potom dam vediet dik za pomoc
Návrat hore Goto down
Roland
Začiatočník
Začiatočník
Roland

Male
Registrácia : 23.11.2011
Auto : Golf 3 1.9 TDI 81Kw

Zly teply start Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zly teply start   Zly teply start Icon_minitime1/12/2011, 17:08

Mož no sa to zdá byt trošku mimo, ale ja som mal taký istý problém ale na 1.9 tdi a stacilo vymenit baterku lebo uz bola 8 ročna ale namerane hodnoti na nej boli stale super tak som uz dal zmerat nabíjanie,štartér tlaki vo valcoch aj naftove čerpadlo aj trisky a všetko bolo OK a stále nič iba točií a točí Rolling Eyes ale na studeno mi to v pohode štartovalo no akonáhle bola teplota motora vyššia ako 70 stup. tak točilo aj 4-5 sekúnd kým to chitilo . Tak som kúpil novú baterku a teraz ide ako hodinky! ozaj nevie náhodou niekto ci mozem dat na moj golfik tempomat ?
Díííííky
Návrat hore Goto down
Daniel6
Začiatočník
Začiatočník

Zly teply start Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zly teply start   Zly teply start Icon_minitime29/3/2012, 20:17

Tak konecne som nazbieral odvahu a dal som starter do opravy ked som prisiel do opravovne tak my povedali ze ak je to rocnik 1997 tak to moze robyt aj riadiaca jednotka ale ja mam rocnik 1993 takze tuto moznost sme vylucili dalej my povedal nech kuknem to mosadzne puzdro co je v prevodovke ci nahodou neny vybite to bolo v poriadku nastastie takze nakoniec my starter rozobrali a zistili ze uhliky su uplne zodrate takze my vycistili cely starter od toho uhlikoveho prachu a dali nove uhliky a odteraz my auto startuje ci je teple ci studene
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Zly teply start Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zly teply start   Zly teply start Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Zly teply start
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» teply start
» zly start niekedy
» Teply vzduch pomoooc....
» Start GV

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: