| Start GV | |
|
+5mmracing element666 baciluss david104 dodis6 9 posters |
Autor | Správa |
---|
dodis6 Autoškolák
Vek : 44 Registrácia : 30.01.2008 Počet príspevkov : 61 Auto : WV Golf V tdi 66kw Bydlisko : Prešov-okolie
| Predmet: Start GV 18/2/2008, 17:44 | |
| Ako vam štartuje Golf V ked motor zohriaty na prevadzkovu teplotu? ja som kvoly tomu aby to bolo lepšie tak som vymenil bateriu 72ah za 61ah (myslim) a sa to trochu zlepšilo,ale ešte to nie je ono..Vie niekto poradit? | |
|
| |
david104 Začiatočník
Registrácia : 05.11.2008 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: Start GV 5/11/2008, 18:50 | |
| Cau ja mam to iste akonahle je voda na 90ke treba dlhsie startovat!!!! Aj ja som vymenil kvoli tomu baterku ale aj tak bolo treba. Asi to nebude nejaka vada ak to mas aj ty nie? | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Start GV 5/11/2008, 18:54 | |
| Kua tak ked uz to robi aj na GV tak to som trochu sklamany. Kolko mate nabehane KM??? Na GIV je to bezna vec ked uz ma motor nieco za sebov tak teple starty su horsie. Obcas pomoze zvysit startovaciu davku. Ale neviem ci tato moznost je aj na GV.
Naposledy upravil baciluss dňa 5/11/2008, 19:21, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
element666 Pretekár
Vek : 36 Registrácia : 15.09.2008 Počet príspevkov : 452 Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW Bydlisko : KA
| Predmet: Re: Start GV 5/11/2008, 19:08 | |
| u mna je to zatial okej:o) | |
|
| |
mmracing Začiatočník
Registrácia : 17.11.2008 Počet príspevkov : 8 Auto : VW GOLF 1.4 TSI 212k
| Predmet: start 17/11/2008, 20:31 | |
| cau, auto ma inu davku startu za tepla a za studena standard je po cca 50 tis km na PD sa zhosruje start za tepla najlacnejsie je riesenie upravit startovaciu davku za tepla ak by mal niekto zaujem viem to urobit... kontakt: 0905 611 421 | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Start GV 17/11/2008, 21:22 | |
| - mmracing napísal:
- cau, auto ma inu davku startu za tepla a za studena
sandard je po cca 50 tis km na PD sa zhosruje start za tepla najlacnejsie je riesenie upravit startovaciu davku za tepla bezna cena XXXX,-Sk bez DPH - www.xxxxxxxx.sk - 0905 611 421 To co je Cena za zdvihnutie startovacej davky??? | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Start GV 17/11/2008, 22:17 | |
| to je fakt dobre.... kto chceee?? urobim mu zlavu ... ale teraz vazne....toto vyznelo ako lobing a reklama pre danu firmu!!??...vratme sa do reality a povedzme ze na zvysenie startovacej davky na G5 staci Canovy kabel a VAG
Naposledy upravil ivco85 dňa 18/11/2008, 09:56, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Start GV 18/11/2008, 09:03 | |
| | |
|
| |
mmracing Začiatočník
| Predmet: start 18/11/2008, 10:59 | |
| - ivco85 napísal:
- to je fakt dobre....
kto chceee?? urobim mu zlavu ... ale teraz vazne....toto vyznelo ako lobing a reklama pre danu firmu!!??...vratme sa do reality a povedzme ze na zvysenie startovacej davky na G5 staci Canovy kabel a VAG IVCO, tak skus a potom prid... ked budes vediet ako to cele naozaj funguje, nebudes pisat taketo bludy:-) je mi to na smiech, lebo vsetky fora su o tom, ako kopec - neuraz sa - "liakov" pise o veciak o ktorych vie prd. preto ja sa venujem iba riadiacim systemom a nerobim pritom lepenie obkladov a opravu televizorov a cistenie kominov.... :-) | |
|
| |
mmracing Začiatočník
| Predmet: start 18/11/2008, 11:00 | |
| Apropo, smaozrejme mas v niecom trosku pravdu, ide to aj s VAGom, ale korekcia je velmi minimalna, preto predosly prispevok.... | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Start GV 18/11/2008, 11:19 | |
| - mmracing napísal:
- Apropo, smaozrejme mas v niecom trosku pravdu, ide to aj s VAGom, ale korekcia je velmi minimalna, preto predosly prispevok....
Takze predpokladam upravu mapy v RJ. Akoze za tu cenu keby si aspon musel vybrat tu jednotku ale uz je to robene tak ze to vsetko ide spravit cez OBD konektor. A co sa tyka ceny tak myslim ze si tu kazdy necha spravit tu minimalnu cez VAG(ktora je podla mna pri tak novom aute uplne dostacujuca) alebo rovno prihodi par tisic a ma to iste co ponukas ty ale aj s chip tuningom dokopy. Pocuj ked si tu aby si zarobil tak tu radsej nebud...ked chces pomoz za symbolicku cenu ale zarabaj niekde inde. Ja ti to nezazlievam ze chces za to tolko ale sem chodia chlapci hladat co najlepsie riesenie za co nejmenej financii. Aj ked sam viem ze malo muziky za malo penazi sa tazko zhana ale nie je to nemozne. | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Start GV 18/11/2008, 11:57 | |
| - mmracing napísal:
- ivco85 napísal:
- to je fakt dobre....
kto chceee?? urobim mu zlavu ... ale teraz vazne....toto vyznelo ako lobing a reklama pre danu firmu!!??...vratme sa do reality a povedzme ze na zvysenie startovacej davky na G5 staci Canovy kabel a VAG IVCO, tak skus a potom prid... ked budes vediet ako to cele naozaj funguje, nebudes pisat taketo bludy:-) je mi to na smiech, lebo vsetky fora su o tom, ako kopec - neuraz sa - "liakov" pise o veciak o ktorych vie prd.
preto ja sa venujem iba riadiacim systemom a nerobim pritom lepenie obkladov a opravu televizorov a cistenie kominov.... :-) ja som ta nechcel nijakym sposobom urazit ani nic podobne..ja si vazim a cenim ludi ktori sa v niecom vyznaju a su v tom fakt dobri..co je asi urcite tvoj pripad...Moj postreh bol mysleny priamo na konkretny problem..teda zvysenie startovacej davky....i ked mi ja jasne ze ty dokazes urcite omnoho omnoho viac a patri ti moj obdiv.....ale samotne zvysenie davky je ciste softwareova zalezitost ktora sa da fakt vyriesit vagom ak to nie je neaky extremny problem...povedzme si pravdu...robil som to uz parkrat....a vzdy bol problem vyrieseny na 100%... Mna natom celom irituje iba jedna skutocnost..ze je XY ludi ktori sa v autach velmi nevyznaju a s dovervou pridu do servisu aby im nieco opravili....ako napr zvysenie startovacej davky....clovek ktory sa v tom nevyzna si mysli ze fiiiha to je neviem aka veda a ochotne zato vycaluje X tisic Sk,-...a pritom je to zalezitost 15 minut a 10 kliknuti mysou... a o tomto je presne toto forum..ludom ktori su vo svojej podstate laici..ako aj ja napr. pomoct a nasmerovat ich cestou ktora ich problem vyriesi efektivne no za realne financne naklady....teda ze poradi niekto nezistne so zamerom pomoct druhemu a mat z toho maximalne tak dobry pocit..samozrejme vsetko nieco stoji...a predavat v dnesnej dobe skusenosti a vedomosti za darmo je hlupost..no o tomto su presne tieto fora....rady..skusenosti..postrehy....pretoze clovek nemoze nikdy vediet ci on sam nebude potrebovat radu od niekoho ineho | |
|
| |
mmracing Začiatočník
| Predmet: Re: Start GV 18/11/2008, 12:19 | |
| chalani :-) vysvetlim vam to trosku podrobnejsie a dufam ze vase utoky vezmete spat... nenapisal som to pre to aby som niekoho obtiahol o peniaze ale preto, lebo keby ste prisli kamkolvek do servisu, nielen znackoveho tak vam povedia to spravit nejde, lebo vagom to naozaj nepojde. mam to odtestovane. a buduch chciet vymenit cerpadlo, trysky a neviem co este... tak cca 50 tisic prinajlepsom vstreky
podme k veci: vag upravuje davku len v eeprom kde su adaptacie motora, korekcia je vo velmi malom rozsahu davky vstreku uprava mapy davky vstreku v eprom, o ktorej hovorim, je neobmedzena do hranice tlaku paliva dosiahnuteho pri startovacich otackach motora
v tomto je poriadny rozdiel a ten rozdiel vie subjektivne posudit aj laik, ktory nozaj do auta len tankuje. preto aj zo znackovych servisov posielaju auta k nam lebo s vagom alebo vasom to nevedia spravit v tomto rozsahu...a usetria tym klientovy dost penazi | |
|
| |
mmracing Začiatočník
| Predmet: Re: Start GV 18/11/2008, 12:19 | |
| takze ked chcete riesit nieco za rozumnu cenu tak si nechajte poradit... | |
|
| |
mmracing Začiatočník
| Predmet: Re: Start GV 18/11/2008, 12:23 | |
| 4000 korun je jednoznacne lacne riesenie a apropo kto ti urobi chip tuning za 4tisic na 5ku golfa???? ak to niekto urobi, tak je to urcite crack a vobec nevie co ti tam nahrava a co je upravene :-) ver mi robim to 11 rokov a chlapcov "lacnych tunerov" dobre poznam... | |
|
| |
nEfRy Začiatočník
Vek : 33 Registrácia : 09.04.2009 Počet príspevkov : 9 Auto : VW Golf V 1,9 tDI Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Start GV 10/4/2009, 00:31 | |
| Ako to je s chipom do GV nemam ho este nacipovaneho a preto sa pytam ze co to robi dik | |
|
| |
Myrec Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 15.11.2009 Počet príspevkov : 42 Auto : VW Golf V 1,9 TDI BKC 77 kW (2005,chip 130 HP) Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Start GV 8/7/2011, 13:22 | |
| Tento problem mam uz dlhsie aj ja. Bolo mi najprv povedane,ze treba vymenit tepelne cidlo.No dal som tam cisto nove,ale nepomohlo to. Dlho som patral v com to asi je a nakoniec to vyzera na starter. Problem je v tom,ze su dva druhy,stary a novy.No a stary za tepla nevyvinie dostatocne otacky na to,aby bezproblemovo roztocil motor. Novy druh uz pracuje vo vyssich otackach a tento problem nevznika. To je tak zhruba povedane (nie som ziadny expert mechanik),skusim zistit viac detailov (oznacenie starterov atd.) a inak v najblizsej dobe ho chcem vymenit (hned ako zistim aky tam ma ist). Takze dam vediet,ako to dopadlo a ci to odstranilo to tazke startovanie. | |
|
| |
dream7000 Autoškolák
Registrácia : 30.12.2008 Počet príspevkov : 87 Auto : GOLF 5,6 Bydlisko : Námestovo
| Predmet: Re: Start GV 8/7/2011, 17:45 | |
| nie je novy starter a opotrebovany starter/vybehane puzdra/ je to presne tak na tychto autach je startovacia davka zavisla na otackach startru, pokial nedosiahne tie potrebne ako by aj mohol ked rotor za tepla krizi v puzdrach neda potrebnu davku paliva a toci horsie ako 100 rocne uno.....aj to mi chytalo lepsie.... su dva riesenia oprava startera, alebo uprava softu v RJ...upravia sa potrebne otacky startra na nizsiu hodnotu.....najlepsie je urobit aj to aj to......a naozaj bude po probleme,,,,mam to osobne vyskusane......samozrejme toto plati iba pokial VAG neukazuje ziadnu chybu | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Start GV | |
| |
|
| |
| Start GV | |
|