patqo_he Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 11.03.2009 Počet príspevkov : 51 Auto : VW Golf II 1.6 Bydlisko : Humenné
| Predmet: kolisave otacky zdochyna 17/8/2011, 16:41 | |
| pekny den .. mam taky mensi problem asi pred dvoma dnami mi zacali kolisat otacky pri nastartovani a hned to zdochlo a tak to to robilo stale musel som mat nohu na plyne aby mi motor nezdochol .. stale ked ho natocim pojde to na nejakych 1000 otacok potom 900 a hned klesa az zdochne niekedy to vybehne aj na 1200 a potom dole a zdochne nechapem .. mam 1,6 karburator skusal som nastavovat otacky pomocou tej sruby co tam je je to kus lepsie ale stale otacky klesaju a kolisu sa.. uz mi to robilo asi pred pol rokom a nejak sa to nepravilo a islo to doteraz.. nevie niekto co s tym moze byt? na co mam pozerat ako prve? co mam skontrolovat? vopred dakujem | |
|
pozno Autoškolák
Vek : 44 Registrácia : 10.12.2007 Počet príspevkov : 136 Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL Bydlisko : povazska bystrica
| Predmet: Re: kolisave otacky zdochyna 24/8/2011, 23:02 | |
| skrtiacu klapku, a tesnost saniaa potom dalsie veci.... | |
|
patqo_he Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 11.03.2009 Počet príspevkov : 51 Auto : VW Golf II 1.6 Bydlisko : Humenné
| Predmet: Re: kolisave otacky zdochyna 6/9/2011, 15:28 | |
| kde presne najdem tu skrtiacu klapku? ak by sa dalo aj foto prosim | |
|
pozno Autoškolák
Vek : 44 Registrácia : 10.12.2007 Počet príspevkov : 136 Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL Bydlisko : povazska bystrica
| Predmet: Re: kolisave otacky zdochyna 6/9/2011, 18:11 | |
| ak nevies kde je skrtiaca klapka, nic s tym nespravis, najdi nikoho kto ma stym skusenosti, nech ti to spravi. kolisanie otacok je nejaka zavada a moze tam byt od typu motora vela pricin od elektriky az po jemne chyby v mechanike.... vsetci sa tu na to pytaju, a kedze to boli prve motory s takymto fajnovym riadenim, a uz to dosahuje 25 rokou..... mato svoje dane. zacina to pri malych netesnost az po zanesenu a volnu skrtiacu klapku, tlak paliva, zapchate trysky uplne hocico... | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: kolisave otacky zdochyna | |
| |
|