VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Starter alebo silentblok

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
matlantic
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 30.07.2011
Počet príspevkov : 1

Starter alebo silentblok Empty
OdoslaťPredmet: Starter alebo silentblok   Starter alebo silentblok Icon_minitime31/7/2011, 11:59

Ahojte,poprosim o radu...mam G5,prave sa mi auto vratilo zo servisu,menil mi mechanik celu spojkovu sadu kvoli dvojhmotmemu zotrvacn....ale teraz po cca 5 dnoch pri startovani je niekedy pocut take trhnutie resp. akoby celym motorom trhlo..nerobi to stale ,ale...ten mechanik mi povedal,ze to moze robit silentblok,pred cca ale mesiacom ked som bol menit u ineho mechanika olej ten mi povedal,ked mi robil obhliadku auta,ze silentbloky su ok....tak teraz neviem,ja sa nevyznam,ale skor by som logicky isiel asi po starteri,nie?....robi sa aj nejaky repas startera,alebo co?olko to tak stoji?....dakujem za nazory
Návrat hore Goto down
666speedyyy
Autoškolák
Autoškolák
666speedyyy

Male
Vek : 49
Registrácia : 19.09.2010
Počet príspevkov : 71
Auto : Golf 5,uzGolf7

OdoslaťPredmet: Re: Starter alebo silentblok   Starter alebo silentblok Icon_minitime29/8/2011, 11:25

No mam asi podobny problem ,to iste auto a neviem co s tym
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

OdoslaťPredmet: Re: Starter alebo silentblok   Starter alebo silentblok Icon_minitime29/8/2011, 12:40

zatiahni ručnú,a skús sa pohnúť...ak roztrasie motor sú na nič silentbloky...ak nie hľadaj chybu inde ale ak to rozhádže sú na nič..to si vśimneš ak ho bude triasť
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Starter alebo silentblok   Starter alebo silentblok Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Starter alebo silentblok
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Starter
» rozne problemy - studeny start
» otazka starter
» Odpaleny starter ?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: