VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kde kupim alcantru na precalunenie

Goto down 
5 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Icon_minitime24/5/2008, 01:04

no jasne ze bude ja mam kamosa ten to daval flogovat ale to sa mi nepaci ma aj celu palubovku tym robenu ale od slnka to vybledne a je to take divne
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Icon_minitime24/5/2008, 07:04

uuuf tak palubovku by som urcite nedaval to nie uz to je na moj vkus prehnane
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Icon_minitime24/5/2008, 07:05

ale este musim zisti co by stalo precalunenie sedaciek v attractive vsimol som si ze robia aj to ale asi to nebude lacna zalezitost:(
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Icon_minitime7/6/2008, 11:24

ak by som si mal vybrat medzi nejakou lacnou variantou alebo napodobeninou a seriou tak kaslem na to a necham to seriove. Na to naozaj pozor, ja som tiez skusal kedysi vselico ale skoncil som pri alcantare, hlavne kvalita latky na dotyk a na pohlad sa neda porovnat a tie napodobeniny idu zachvilu na slnku srat, vyblednu atd. Nehovoriac o cisteni, z alcantary som dostal uz aj krv, z tych nahraziek to mozete drhnut akurat tak tam zostane bledy flak. Za kvalitu sa ale plati...

Ja mam v alcantare komplet strop a stlpiky plus dverove vyplne zadnu dosku na repro a zalozny volant z golfu 4. Keby to vsetko zacalo blednut asi si vlasy vytrham...

flock a alcatraz by som neriesil, to su zas vynalezy nasich ceskych bratov co tiez chcu vsetko zadarmo, vyzera to uplne hnusne hlavne ten flock, to je tak do skodofky...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Icon_minitime7/6/2008, 11:30

no ja chcem original alcantru hlavne kvoli tomu aby mi to nevybledlo... tiez chcem cely strop stlpiky a mozno aj dverove obklady podla toho ci kupit kozene sedacky (co sa zatial moc nedari) akurat dost premyslam cim to lepit tu alcantru???
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Icon_minitime7/6/2008, 19:47

profesionalnym calunnickym lepidlom, cim inym? Suspect
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Icon_minitime7/6/2008, 22:25

tak ja by som kludne nudzovo pouzil aj chemopren affraid
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Icon_minitime8/6/2008, 11:05

chemopren nikdy,treba na to dvojzlozkove lepidlo,ktore sa nanesie na obidve strany a teplom sa nahrievaju,aby sa lepiace zlozky aktivovali,krasne tak vsetko ocalunis bez hrbolcov a pod
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Icon_minitime8/6/2008, 11:16

uz v tom mam jasno... vsetko mam naplanovane tak som zvedavy ked to bude realne Laughing
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kde kupim alcantru na precalunenie
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» KUPIM TURBO

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: