VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kde kupim alcantru na precalunenie

Goto down 
5 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

kde kupim alcantru na precalunenie Empty
OdoslaťPredmet: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 18:28

Zdravicko, neviete mi poradit kde v BA sa da kupit alcantra??? potrebujem to na calunenie auta...
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 18:55

alcantra je veeelmo draha a drahsia nez koza kup si nahradu alcantry aj ja idem calunit a pouzijem nahradu ale musim zohnat
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 19:23

tak dobre dakujem ale kde zozeniem tu napodobeninu alcantry? ja som sa bol pytat aj v krajcirstvach a nic konkretneho mi nikto nepovedal:(
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 19:25

noo neboj ked budem vedet tak sa ti ozvem bo ja uz zacinam upenlivo zhanat
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 19:30

dobre ja asi tak podobne! uz som hladala aj po nete ale neviem neviem... vsimol som si ze sven ma tiez alcantru v aute ale ked som mu napisal tak mi nepomohol ale kaslem nan...
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 19:32

noo ja zozeniem tu nahradu a to bude dobre bo origo alcantra by bola masna tak by som dal radsej kozu heh namiesto alcantry ale tu nahradu zozeniem
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 19:36

este skusim napisat do CZ na forum ci nahodou o niecom nebudu vediet...
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:08

Ja som svojho casu zhanal. Jedna mila teta mi odporucila nieco v normalnom tom metrovom textile. Bolo to dost drahe. Bolo to v TT ale ten obchod uz neexistuje. Aj som vedel ako sa to vola, ale teraz si nespomeniem.

Ida hlavne oto, aby to bolo mechanicky a farebne stále. V aute ti nato bude svietit slnko a budes natom sedavat... ked kupis smejd za 2 roky to bude predrate a vyblednute.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:10

to ano chcem nieco kvalitnejsie akurat ze nemozem zohnam vobec ziadnu brusenu kozu ci alcantru... uz som bol aj v metrovom textile ale nic take nemali:(
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:12

Mne to ta pani tusim ukazovala zo vzorkovnika od nejakej firmy co sije aj autopotahy. Vyskusaj popozerat na nete tymto smerom
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:16

vidis tak hned sa do toho pustim... ale aj tak co ma najviac zaujimalo keby som precalunil interier auta zrejme by som to niecim lepil ale aka je zaruka ze by to drzalo?
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:42

no kamarat to lepil a drzi mu to v pohode este sa musim spytat aky lep pouzil a mame to v suchu ked budem v MA tak ho hned vyspovedam heh
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:44

dobre dohodnute! nie ze zabudnes na mna ja sa v tom veziem taktiez:D
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:44

www.attractive.sk :

Materiál:
Kvalitná automobilová koža:
Montana alebo Classik: 1.900,-Sk/ m²
- perforovaná 2.150,-
Nappa Exclusive 2.500,-
-perforovaná 2.650,-
Koženka dezén Mercedes 1.200,-Sk/bm
Alkantara 3.600,-
Autočalúnnicke látky (podľa výberu) 600,- Sk/bm

firma je v devinskej pri BA:)

Naposledy upravil remco dňa 23/5/2008, 20:48, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:47

neboj nezabudnem noo ked kukam na tie ceny hmm tak urcite zozeniem dacolacnejsie uff bo tolko by som do mojho nechcel vrazit ale tento golfik poznam je to perfisne v nutri
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:47

alkantra 3.600,- ty vole tak to som nepocital ale co uz nespravim pre... dakujem moc idem pozriet
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:48

ja sa na to este opytam na Ukrajine... co by to stalo tam
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 20:52

ono podla toho na co to chces... existuje este lacnejsia varianta alcantary, vola sa to alcatraz:)
Ale nevidel som to nazivo, ja rozmyslam ze z toho spravim stropnicu lebo sa mi tam nechce davat zbytocne alcantaru....

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=106&t=54972
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 21:02

ved ja by som chcel strop a vsetky stlpiky dat do alcantry... a keby som pozhanal aj kozene sedacky podla mojho vkusu tak by som oblozil aj dverove obklady ale to je zatial v nedohladne
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime23/5/2008, 21:57

No ja idem tiez davat strop a stĺpiky, ja este pokukam ten alcatraz a uvidim ake to je myslim ze na tento ucel to bude stacit....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: kde kupim alcantru na precalunenie   kde kupim alcantru na precalunenie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kde kupim alcantru na precalunenie
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» KUPIM TURBO

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: