VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Demontaz oterovych list na dverach

Goto down 
+2
nikibad
Janny83
6 posters
AutorSpráva
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

Demontaz oterovych list na dverach Empty
OdoslaťPredmet: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime8/5/2011, 20:03

Uz par dni sa pohravam z novou myslienkou odstranit oterove listy, takze mam otazocku ci tu Very Happy ma tu niekto skusenosti z odmontovanim oterovych list dveri ? ako je to tam uchytene a je potrebne po demontazi nieco zavarat a lakovat? za ochotne odpovedde e vopred vdaka Very Happy
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime8/5/2011, 21:31

jj j ostanu ti diery po uchyteny lišt .treba to bud zavarit alebo vytmeliť
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime9/5/2011, 17:40

aha no tak to je zle ostane to takto ako to je Crying or Very sad myslel som ze je to len nalepane scratch ale diky za odpoved
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

Registrácia : 05.01.2011
Počet príspevkov : 211

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime28/6/2011, 15:13

nechcem zakladat novu temu a ani nikde som to tu nenasiel chcel by som tie listy nastriekat stacilo by namiesat sprej a tak striekat alebo lepsie by bolo s pistolov lebo radsej by som zo sprejom je to lacnejsie ako to potom bude vyzerat ked to strieknem zo sprejom
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime28/6/2011, 18:23

tak ber to takto ze vyzerat by to nemalo az tak rozdielne ako ked to striekas pistolou , rozdiel bude vsak v kvalite farby a to ako dlho to vydrzi , v spreji mas iba jednozlozkovy aerosol ktory sa ti iba odpari , ked to stirknes kvalitnou dvoojzloskovou farbou tak tam prebieha chemicka reakcia cize vysledna farba je o hodne trvacnejsia a tvrdsia, cena ak nemusi kupovat pistol ta vyjde stejnako ak nie dokonca sprej este drahsie, kedze 1 dl farby a 1 dl laku ta spolu vyjdu na cca 10eur a pocitam ze dva spreje co obsahuju tiez po 1 dl naplni ta vyjdu aj na 12-15 eur
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

Registrácia : 05.01.2011
Počet príspevkov : 211

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime28/6/2011, 19:45

lebo chcel by som striekat aj oterove listy naraznikov klucky a podnarazniky
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime28/6/2011, 19:49

a u druheho stoji u nas 2dcl farby komplet so vsetkym,a aj lakom 18eur Wink

Naposledy upravil gabesz0102 dňa 28/6/2011, 19:52, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime28/6/2011, 19:51

Dusan535 napísal:
lebo chcel by som striekat aj oterove listy naraznikov klucky a podnarazniky
tak iba pistolou,spreje su na nic,olupuju sa skoro a ziadny efekt,aj leskle su polomatne Rolling Eyes daj si vymiesat farbu podla kodu auta ,u nas 1dcl farby vyjde 6 eur,plus tuzidlo a riedidlo:)
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime28/6/2011, 20:47

lišty na dverach by som strekol sprejom jeden by stacil.ak mas metalizu este lak v spreji. ak chces aj oterove lišty na naraznikoch tak ti je už skor na pištol,dalo by sa aj sprejom ale ako to bude vyzerať no ... Smile . a treba tam ešte plnič vybrusiť aby si to mal všetko pekne hladke,samozrejme je pri jednom aj druhom zaklad na plasty čize dalši sprej Smile
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male
Vek : 35
Registrácia : 18.05.2011
Počet príspevkov : 316
Auto : VW Golf IV, 1.9TDI-PD, 74kW

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime28/6/2011, 22:33

po skúsenostiach so sprejom na aute by som dal tieto doplnky striekať jedine pištoľou nejakému lakérnikovi ...
Návrat hore Goto down
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime28/6/2011, 23:10

iqlogic napísal:
po skúsenostiach so sprejom na aute by som dal tieto doplnky striekať jedine pištoľou nejakému lakérnikovi ...

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz oterovych list na dverach   Demontaz oterovych list na dverach Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Demontaz oterovych list na dverach
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zavarenie list naraznikov a dvery
» klucky na dverach
» led v prednych dverach
» Zaverene klucky na dverach
» Mikrospinac v 5tych dverach

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: