VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

ohnute panty na dverach

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
majkl.11
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 43
Registrácia : 10.07.2008
Počet príspevkov : 11
Auto : golf IV 1,6 74kW, 98

ohnute panty na dverach Empty
OdoslaťPredmet: ohnute panty na dverach   ohnute panty na dverach Icon_minitime9/2/2009, 13:59

cavte vwckari, vcera fukal mocny vietor a ked som otvoril dvere tak mi ich vyrval z ruky a dvere sa otvorili na doraz Sad a asi mi tam nieco ohlo lebo teraz su nizsie cca 1cm pri stredovom stlpiku... chcem sa opytat ci sa to da nejako dostelovat alebo sa to musi nejak mechanicky ohnut spat?...vsimol som si aj ze v istej polohe tam nieco praska/preskakuje ked s nimi hybem...dik za rady...
Návrat hore Goto down
akinw
Vodič
Vodič
akinw

Male
Vek : 39
Registrácia : 03.05.2009
Počet príspevkov : 169
Auto : Passat Variant B6, Golf 1,4 16V

ohnute panty na dverach Empty
OdoslaťPredmet: Re: ohnute panty na dverach   ohnute panty na dverach Icon_minitime13/5/2009, 11:23

toto iste sa stalo aj mne zobral som to mechanikovi ten tam vopchal ručku od kladiva zopár krát ponadvihoval potom iba dotiahol šroby  a konec. Predpokladam že budu iba padnuté s pántov ako som to mal ja. Ja mam trojdverák a tam su dvere o dosť väčšie ako u 5dverového takže tam to bola pekná šupa.....
Návrat hore Goto down

ohnute panty na dverach
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» led v prednych dverach
» Zaverene klucky na dverach
» Demontaz oterovych list na dverach

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: