VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

pačka na stierace

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
DOM16
Vodič
Vodič
DOM16

Male
Vek : 34
Registrácia : 21.07.2009
Počet príspevkov : 168
Auto : GII 1.6D r.85

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime28/4/2011, 21:57

nazdar chalani potrebujem radu z nicoho nic pocas jazdy sa mi pusti ostrekovac na okno alebo len stierace cim to moze byt? da sa ta packa nejako rozobrat precistit kontakty alebo co tam je ak je chyba v tom? je to packa bez MFA

diky zatial
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime28/4/2011, 22:36

DOM16 napísal:
nazdar chalani potrebujem radu z nicoho nic pocas jazdy sa mi pusti ostrekovac na okno alebo len stierace cim to moze byt? da sa ta packa nejako rozobrat precistit kontakty alebo co tam je ak je chyba v tom? je to packa bez MFA

diky zatial
je tam pliesok medzi kontaktmi...asi ho mas ulomeny a tym padom ti zapina ako chce...rozobrat sa to da ale nie celkom,ak to rozoberies uz neposkladas,pruzinka vyleti a dovidenia...skus zohnat nejaku z vraku... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime29/4/2011, 21:50

toto isté som mal i ja-vyriešila to iná páčka od môjho nemenovaného kamaráta.
thx sagvwan
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime29/4/2011, 22:14

no ale rozobrat to moze tak ci tak aspon uvidi ako to tam je a ktovie mozno sa mu s tym podari nieco vykuzlit a ak nie tak nic tym nestrati ci?
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime29/4/2011, 22:26

Janny83 napísal:
no ale rozobrat to moze tak ci tak aspon uvidi ako to tam je a ktovie mozno sa mu s tym podari nieco vykuzlit a ak nie tak nic tym nestrati ci?
rozobrat sa da, len poskladat uz je tazsie...plasty su do seba "zvarane" Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime30/4/2011, 15:58

máś malé páčky či veľké? skúsim sa po nejakých pozrieť ...
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime30/4/2011, 19:30

Shaft napísal:
máś malé páčky či veľké? skúsim sa po nejakých pozrieť ...
pise ,ze bez MFA,cize tie uzke,ina varianta nie je Wink
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime30/4/2011, 19:34

gabesz0102 napísal:
Janny83 napísal:
rozobrat sa da, len poskladat uz je tazsie...plasty su do seba "zvarane" Rolling Eyes
ved asi mas aj pravdu ale ci to vyhodi rovno alebo najprv rozoberie a ak ozaj nezlozi uz a vyhodi potom tak to ma myslim najedno a tak sa aspon niecomu priuci ze ako nieco rozflakat Very Happy
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime30/4/2011, 19:38

Janny83 napísal:
gabesz0102 napísal:
Janny83 napísal:
ved asi mas aj pravdu ale ci to vyhodi rovno alebo najprv rozoberie a ak ozaj nezlozi uz a vyhodi potom tak to ma myslim najedno a tak sa aspon niecomu priuci ze ako nieco rozflakat Very Happy
ale ked tam ma zlomeny pliesok tak to neopravy,ja som to pajkoval a po tyzdni som nahadzoval iny z vraku,je tam pruzny pliesok Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime30/4/2011, 19:54

gabesz0102 napísal:
Janny83 napísal:
gabesz0102 napísal:
Janny83 napísal:
ale ked tam ma zlomeny pliesok tak to neopravy,ja som to pajkoval a po tyzdni som nahadzoval iny z vraku,je tam pruzny pliesok Rolling Eyes
to poznam to pajkovanie pruziniek aj ja som to uz skusal na viacerich podobnych veciach a je tio dost narocne obcas to vyslo ale no nie az tak casto ako by som chel Sad
Návrat hore Goto down
DOM16
Vodič
Vodič
DOM16

Male

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime1/5/2011, 20:42

no chlapci takze mam to hotove nebola tam az taka chyba skusim to vysvetlit snad vam to opisem spravne.stieracova packa je na strunke ktoru drzi torx srobik tu som dal dole a o nu sa opiera ta nerozoberatelna cast na ktorej su vlastne kontakty tam je take stycne miesto s packou taky plastovy stuplik ktory bol uz zodrany.riesenie = trosku som ho zbrusil vyvrtal som malu dierku a zakrutil som tam malinky srobik ktorym som vlestne doladil vzdialenost medzi packou a kontaktmi zatial to funguje .inak diky za rady Smile
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime1/5/2011, 20:49

no vidis tak skusil si to a mozno sa to aj oplatilo ved uvidis casom a ak nie tak aspon budes naisto vediet ze si nevyhodil peniaze uplne zbytocne a si nebudes mysliet ze co ak sa to stare nedalo opravit Wink
Návrat hore Goto down
DOM16
Vodič
Vodič
DOM16

Male

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime1/5/2011, 21:53

no sak uvidim kolko to vydrzi ked to nevydrzi tak to kupim a bude pokoj aspon som to skusil Very Happy
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime2/5/2011, 19:01

bingoooo cheers
Návrat hore Goto down
Sponsored content

pačka na stierace Empty
OdoslaťPredmet: Re: pačka na stierace   pačka na stierace Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pačka na stierace
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» stierace
» stierace
» stierace
» stierace
» riadiacka na stierace

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: