| Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) | |
|
|
Autor | Správa |
---|
janny Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 11.03.2008 Počet príspevkov : 25 Auto : VW GOLF III 1.9 TD 55kw rv 96 Bydlisko : Bratislava DNV
| Predmet: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 13/5/2008, 15:38 | |
| Ahojte, neviete poradit, ci sa oplati dat si dodatocne dorobit elektriku na okna? Chcel by som na G3 aspon na predne. Pocul som, ze je stym kopec roboty a v konecnom dosledku mozu zhoret motorceky kvoli zkrizeniu neakych list. Kto s tym mate aku skusenost a ake su orientacne ceny??? Vopred dakujem... | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 15/5/2008, 05:47 | |
| jedine ak si zozenies origo,nejake dorabky by som urcite nedaval | |
|
| |
nedobry Začiatočník
Vek : 47 Registrácia : 12.03.2008 Počet príspevkov : 10 Auto : VW GOLF III 1,6AEA
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 28/5/2008, 20:00 | |
| Ceny univerzálneho sťahovania máš na www.phobos-systems.sk | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 28/5/2008, 22:24 | |
| - janny napísal:
- Ahojte, neviete poradit, ci sa oplati dat si dodatocne dorobit elektriku na okna? Chcel by som na G3 aspon na predne.
Pocul som, ze je stym kopec roboty a v konecnom dosledku mozu zhoret motorceky kvoli zkrizeniu neakych list. Kto s tym mate aku skusenost a ake su orientacne ceny??? Vopred dakujem... Zozen si origo stahovacky s kablami, konektormi aj prechodkami aj spinace s madlami a ja ti to tam nakopem ked chces. | |
|
| |
janny Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 11.03.2008 Počet príspevkov : 25 Auto : VW GOLF III 1.9 TD 55kw rv 96 Bydlisko : Bratislava DNV
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 29/5/2008, 00:14 | |
| - baciluss napísal:
- janny napísal:
- Ahojte, neviete poradit, ci sa oplati dat si dodatocne dorobit elektriku na okna? Chcel by som na G3 aspon na predne.
Pocul som, ze je stym kopec roboty a v konecnom dosledku mozu zhoret motorceky kvoli zkrizeniu neakych list. Kto s tym mate aku skusenost a ake su orientacne ceny??? Vopred dakujem... Zozen si origo stahovacky s kablami, konektormi aj prechodkami aj spinace s madlami a ja ti to tam nakopem ked chces. A nevies kde bvy som to mohol zohnat???? Dakujem... | |
|
| |
Band Začiatočník
Registrácia : 05.06.2008 Počet príspevkov : 45 Auto : Golf III 1,6 Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 5/6/2008, 11:53 | |
| caf,ja som strcil do GIII elektriku na 4 okna univerzal,krasne som sa s tym vyhral a funguje to na pohlad oka ,ci ze halucko,polozim som do toho cca 4 fialove papiere, hra to krasne a chodi ticho,doporucujem ak mas alarm a aj central a aj siber na elektriku,zapojit dojaz okien,vystupis z auta zapnes alarm a okna vsetkeho druhu sa Ti zatvoria same ,je moznost aj otvorenia ked sedis v kancelarii a auto mas niekde na slnku a chces ho vyvetrat,stalcis stlacidlo a otvoria sa ti vsetky okna na aute v ratane sibera ak checs nemusi,co sa tyka elektriky na golfe da sa vyhrat , je to tam urobene pekne a cisto,pevne nervy a vychutnaj si stahovanie okienok ))) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 5/6/2008, 11:58 | |
| - Band napísal:
- caf,ja som strcil do GIII elektriku na 4 okna univerzal,krasne som sa s tym vyhral a funguje to na pohlad oka ,ci ze halucko,polozim som do toho cca 4 fialove papiere, hra to krasne a chodi ticho,doporucujem ak mas alarm a aj central a aj siber na elektriku,zapojit dojaz okien,vystupis z auta zapnes alarm a okna vsetkeho druhu sa Ti zatvoria same ,je moznost aj otvorenia ked sedis v kancelarii a auto mas niekde na slnku a chces ho vyvetrat,stalcis stlacidlo a otvoria sa ti vsetky okna na aute v ratane sibera ak checs nemusi,co sa tyka elektriky na golfe da sa vyhrat , je to tam urobene pekne a cisto,pevne nervy a vychutnaj si stahovanie okienok )))
no mne tiez sa vytahuju a stahuju okna ale nie siber... preco??? a pritom je normalne vsetko v elektrike |
|
| |
Band Začiatočník
Registrácia : 05.06.2008 Počet príspevkov : 45 Auto : Golf III 1,6 Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 5/6/2008, 13:24 | |
| lebo ho nemas elektricky ,ak by si mal staci dat signal na motorcek a budes ho moct otvarat a zatvarat dialkovo | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 5/6/2008, 13:34 | |
| - janny napísal:
- baciluss napísal:
- janny napísal:
Pocul som, ze je stym kopec roboty a v konecnom dosledku mozu zhoret motorceky kvoli zkrizeniu neakych list. Kto s tym mate aku skusenost a ake su orientacne ceny??? Vopred dakujem... Zozen si origo stahovacky s kablami, konektormi aj prechodkami aj spinace s madlami a ja ti to tam nakopem ked chces. A nevies kde bvy som to mohol zohnat???? Dakujem... Najskor na vrakaci. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 5/6/2008, 23:10 | |
| - Band napísal:
- lebo ho nemas elektricky ,ak by si mal staci dat signal na motorcek a budes ho moct otvarat a zatvarat dialkovo
mam elektricky siber... ako dam signal motorceku aby to fungovalo... treba to neako kodovat alebo co? |
|
| |
janny Začiatočník
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 6/6/2008, 01:32 | |
| - Band napísal:
- caf,ja som strcil do GIII elektriku na 4 okna univerzal,krasne som sa s tym vyhral a funguje to na pohlad oka ,ci ze halucko,polozim som do toho cca 4 fialove papiere, hra to krasne a chodi ticho,doporucujem ak mas alarm a aj central a aj siber na elektriku,zapojit dojaz okien,vystupis z auta zapnes alarm a okna vsetkeho druhu sa Ti zatvoria same ,je moznost aj otvorenia ked sedis v kancelarii a auto mas niekde na slnku a chces ho vyvetrat,stalcis stlacidlo a otvoria sa ti vsetky okna na aute v ratane sibera ak checs nemusi,co sa tyka elektriky na golfe da sa vyhrat , je to tam urobene pekne a cisto,pevne nervy a vychutnaj si stahovanie okienok )))
A aky univerzal si tam dal??? Porad neaku znacku a cenu... Vopred dakujem:-))) | |
|
| |
Band Začiatočník
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 6/6/2008, 07:02 | |
| pozri si stranku www.autoalarmy.sk mas tam doraz stahovania el.okien ja som pararelne potiahol kable z vodicoveho okna na siber,stalo ma to 4700 komplet elektrika. | |
|
| |
tufi Vodič
Registrácia : 07.08.2007 Počet príspevkov : 151 Auto : VW Golf 3 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 7/6/2008, 20:45 | |
| - latik napísal:
- Band napísal:
- lebo ho nemas elektricky ,ak by si mal staci dat signal na motorcek a budes ho moct otvarat a zatvarat dialkovo
mam elektricky siber... ako dam signal motorceku aby to fungovalo... treba to neako kodovat alebo co? Najprv si vyskusaj ci ti otvaranie a zatvaranie ide aj cez zamok dveri a az potom rozmyslaj nad davanim signalu... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 7/6/2008, 22:27 | |
| |
|
| |
demik32 Vodič
Vek : 31 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 175 Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla Bydlisko : Vranov nad Topľou
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 31/8/2009, 21:21 | |
| - baciluss napísal:
- janny napísal:
Pocul som, ze je stym kopec roboty a v konecnom dosledku mozu zhoret motorceky kvoli zkrizeniu neakych list. Kto s tym mate aku skusenost a ake su orientacne ceny??? Vopred dakujem... Zozen si origo stahovacky s kablami, konektormi aj prechodkami aj spinace s madlami a ja ti to tam nakopem ked chces. ja som si zohnal to všetko čo si tu napísal, a dalej ? ako mám pokračovať ? treba ťahať ešte nejake kable s poistkovej skrinky do tých šroubovacích svoriek v stlpikoch ? alebo tam už predrpíprava je ? | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 1/9/2009, 10:42 | |
| - demik32 napísal:
- baciluss napísal:
- janny napísal:
Pocul som, ze je stym kopec roboty a v konecnom dosledku mozu zhoret motorceky kvoli zkrizeniu neakych list. Kto s tym mate aku skusenost a ake su orientacne ceny??? Vopred dakujem... Zozen si origo stahovacky s kablami, konektormi aj prechodkami aj spinace s madlami a ja ti to tam nakopem ked chces. ja som si zohnal to všetko čo si tu napísal, a dalej ? ako mám pokračovať ? treba ťahať ešte nejake kable s poistkovej skrinky do tých šroubovacích svoriek v stlpikoch ? alebo tam už predrpíprava je ? Ano treba natahat + a - a vsetko pospajat dokopy... Ziadna predpriprava tam nebude... | |
|
| |
demik32 Vodič
Vek : 31 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 175 Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla Bydlisko : Vranov nad Topľou
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 1/9/2009, 12:04 | |
| ok diky a nahodou nejaka provizorna schema by sa nenašla ? alebo nejaka originalna na zapojenie el. okien? asi tam bude aj tak viac káblov kedže od šoféra ešte ide kábel na ovládanie spolujazdca, a zo zadu by mali ist nejake káble do stredového panela kde sa ovladaju zadné okna | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 1/9/2009, 22:20 | |
| - demik32 napísal:
- ok diky a nahodou nejaka provizorna schema by sa nenašla ? alebo nejaka originalna na zapojenie el. okien?
asi tam bude aj tak viac káblov kedže od šoféra ešte ide kábel na ovládanie spolujazdca, a zo zadu by mali ist nejake káble do stredového panela kde sa ovladaju zadné okna Daj mail... | |
|
| |
demik32 Vodič
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) 18/10/2009, 12:40 | |
| - baciluss napísal:
- demik32 napísal:
- ok diky a nahodou nejaka provizorna schema by sa nenašla ? alebo nejaka originalna na zapojenie el. okien?
asi tam bude aj tak viac káblov kedže od šoféra ešte ide kábel na ovládanie spolujazdca, a zo zadu by mali ist nejake káble do stredového panela kde sa ovladaju zadné okna Daj mail... demik32@azet.sk | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) | |
| |
|
| |
| Elektricke stahovanie okien (dodatocna montaz) | |
|