MarekP Autoškolák
Vek : 41 Registrácia : 10.02.2009 Počet príspevkov : 107 Auto : VW G5, 1.9TDI, VW Passat 2.0TDI SportLine (125kW DSG), Tatra 613
| Predmet: Dodatocna montaz hmloviek 13/7/2009, 13:36 | |
| Caute, je problem dodatocne namontovat na Golf V hmlovky? | |
|
synak Pretekár
Vek : 43 Registrácia : 08.07.2008 Počet príspevkov : 320 Auto : GV Bydlisko : BA - stare mesto
| Predmet: Re: Dodatocna montaz hmloviek 13/7/2009, 15:14 | |
| ...celkom hej.. nakolko ked som si chcel dat dorobit xenony tak som zistil jednu vec.. GV pouziva dva druhy RJ na svetla (tusim je spolcna aj na stierace ale to neviem na isto) cize ak mas od vyroby hmlovky tak mas moznost aj nakodovat xenony, ak od vyroby hmlovky nemas tak je tam ina riadiacka na ktoru hmlovky ani xen. nepripojis (resp. nenakodujes cez VAG aby ti fungovali) tusim bola aj podmienka ze ked si pri objednavke noveho golfa chcel xen. tak hmlokvy k tomu boli automaticky...v susednom prislevku o xenonoch je o tom nieco popisane.. jedine ze by si tie hmlovky napojil inac.. zvlast kabelaz ,prepinac a tak.. ..ta riadiacka stoji cca 400 € co som pocul od ludi co mi riesli tie xen. | |
|
synak Pretekár
Vek : 43 Registrácia : 08.07.2008 Počet príspevkov : 320 Auto : GV Bydlisko : BA - stare mesto
| Predmet: Re: Dodatocna montaz hmloviek 13/7/2009, 15:16 | |
| ...este pre pochopenie a zjednodusenie toho mojho gulasu ..nieje podmienka mat xen. na to aby si mal hmlovky.. | |
|
dream7000 Autoškolák
Registrácia : 30.12.2008 Počet príspevkov : 87 Auto : GOLF 5,6 Bydlisko : Námestovo
| Predmet: Re: Dodatocna montaz hmloviek 13/7/2009, 15:41 | |
| no trošku ťa poopravím, je to RJ centralnej elektriky a je ich mnoho/ nie dva/ druhov.....ak maš k dispozícii VAG zisti číslo BSG /RJ centrálnej elektriky/ v tvojom aute, ak nie musíš ho fyzicky pozrieť pod volantom resp. nad pedálmi a podľa čísla sa dá určiť či tvoja jednotka podporuje montáž hmloviek alebo nie, inak nie je problém vyrobiť kabeláž, okrem toho potrebuješ vymeniť aj vypínač svetiel nakoľko tvoj asi nebude mať polohu na predne hmlovky, príp. vymeniť BSG, aj ta sa dá poriešiť .....okrem toho ak sa do toho pustíš môžeš urobiť aj funkciu Corner hmloviek t.j. že sa ti budú hmlovky prisvecovať do zákrut ale len do 40 km/hod rýchlosti.....riešil som to a je to funkčné...viac info cez SZ, skype alebo ICQ....ahoj | |
|
DominikVF Autoškolák
Vek : 38 Registrácia : 18.09.2009 Počet príspevkov : 122 Auto : golf5 1,9 TDi 77 kW (chip 140 PS 315 NM).. 2006 (model 2007) Bydlisko : Košice - okolie
| Predmet: Re: Dodatocna montaz hmloviek 9/2/2010, 20:52 | |
| tak ja som dnes objednal predný nárazník a su v nom už aj hmlovky, doteraz som hmlovky nemal.. tak ich zrejme časom budem chcieť aj spojazdniť... ja sa ešte ozvem na túto tému, až auto budem mať poskladané a pojazdné... a ešte to, že dnes som pozeral ked mi zdvihli auto na stolicu, že tam vpredu za tými mriežkami nejaké kábeliky su tam.. neviem k čomu to je, či predpríprava na tie hmlovky, alebo na niečo iné sú tam... a prepínač v aute nemám na polohu prepnutia predných hmloviek, tak aj ten potom budem musieť dokupiť... ale to má teraz čas ešte.. | |
|
sajmon717 Začiatočník
Vek : 33 Registrácia : 24.08.2012 Počet príspevkov : 35 Auto : GOLF 5 , golf mk3 cabrio, golf mk3 GTI Bydlisko : ŠURANY
| Predmet: Re: Dodatocna montaz hmloviek 7/1/2013, 12:31 | |
| zdravim ja som kupil hmlovky a nemam kabelaz ako by som to mal riesit zvlast kable cez poistku a na svoj vypinac ? alebo ked som kupil novy vypinac svetiel chromovy z scirocca tak tam mam aj polohu na predne hmlovky da sa to aj na to napojit ? dakujem za radu | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Dodatocna montaz hmloviek | |
| |
|