Poskladaný... na pretekoch som bou 2. diskvalifikovali môjho kamaráta s ktorým som mal myslím si že pekné súboje takže je to tak fotky po pretekoch a galériu + videá s pretekov dám zajtra už nevládzem ani písať
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
škoda že sama diskvalifikovali lebo to bol pekný súboj ako na LFS len toto bolo best ..vytiekli mi tlmiče odtrhol sa šrób na ramene ale dojazdil som a som celkom spokojný.......!!! //dr_obesen idem dávať GTi .....
Shaft Vodič
Registrácia : 20.10.2010 Počet príspevkov : 218 Auto : VW Golf GSXR 1600 Bydlisko : Horný Badín
no páni po dlhšom lenošení som sa do toho zase pustil bola kope práce ale už mi ostali len tlmiče predné a vyriešiť výkon ktorý som už "asi" vyriešil kúpil som štvor klapku mikuni tak uvidíme čo to spraví zajtra to idem montovať idem montovať aj kameru do auta tak bude asi aj video zo skúšania ...
Shaft Vodič
Registrácia : 20.10.2010 Počet príspevkov : 218 Auto : VW Golf GSXR 1600 Bydlisko : Horný Badín
No chcel by som vás pozvať na ďalší autocross opäť v Oslanoch pri Partizánskom ktorý sa bude konať 26.6 viac na www.wrcecko.sk bude to pamätnejšia jazda keďže 30teho oslavujem narodeniny tak dúfam že sa prídete pozrieť ...ak niekto príde môžte aj na skok do depa a pridávam sikrít foto
Shaft Vodič
na...a je po pretekoch som sklamaný aj nie...vo finále som mal menšiu nehodu poškodila chladič a už to nechcelo ísť...ale nahánať 1,9 GTi peugeoty nie je bohviečo tak som aj spokojný
Shaft Vodič
dávno som sem nič nepridal žiadnu fotku tak pridávam aktuálny stav kasne
ďalej čo sa tak udialo asi nové komplet brzdy do predu pridané kotúče s chladením všetko nové ložiská čapy a to hlavné nový motor 1,6 GTi (EG) z mk1 po uprave hlavy,vačka na karburátoroch športový výfuk koncový tlmič HKS Carbon Ti
a ešte by som vás rád všetkých pozval v Nedeľu (27.5.2012) sa bude konať autocross v Motorsport Arene Beckert (Oslany) ktorého sa zúčastním :-)
Shaft Vodič