Chcel by som vám predstaviť moje dielo (zatiaľ nedokončené) work in progress!!!! Jedná sa o dvoječku golfa upravenú na autocross ďalší popis pridám pomedzi fotošky:D
Nesmejte sa za takú cenu ako som ho kúpil vám nespravia ani rám nie to ešte motor alebo pojazdných golf hračkáreň je drahšia prvé čo som urobil som ho zbavil tých "výmyslou" to auto bolo typu UFO
Vybral som motor podvozok atď...prichystal na ošetrenie do budúcna a nalakovanie bielou
Reaktivny základ nanesený
Okolo motora nastriekané,zložený podvozok
Motor osadený jedná sa o klasickú 1,6ku z jemne upravenou hlavou motor je tam len dočasne na novú sezónu chystám 1,6GTi
Nový chladič ...starý sklamal a vytiekol asi zo všade aj tade kde sa to ani nedá
výfukové potrubie od zvodov + pružný diel
ešte neobrúsené zvody museli sme ich zavariť kvôli tomu že na 1x sa nedal pružný diel a po dopade sa polámaly ...
Spomínaný pružný diel o priemere 75mm
včera sme montovali výfuk
zakladal som BMW BBS ...sú ĺahké a pomerne dosť pevné a ani nevyzerajú zle takže to je moje "nové" autíčko inak kto má záujem 24.4 sa chystám ísť jazdiť Slovenský autocrossový pohár v Oslanoch tak tým vás aj pozývam pozrieť sa
Naposledy upravil Shaft dňa 24/5/2012, 14:14, celkom upravené 3 krát.
VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
ok bol som sa previesť asfalt 1-2 hrabe do bezvedomia som veľmi spokojný s výkonom kto by bol povedal že to tak pôjde kokos ešte zladím rýchlosti voľnobeh a pôjde do farby idem dávať do neho kameru tak dám aj video potom
sykye Agent
Vek : 36 Registrácia : 27.04.2009 Počet príspevkov : 1442 Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps) Bydlisko : Poltár
sam rozmyslam co si mam o tvojom vytvore mysliet, za jedno robis rozne upravy co je zaujimave no za druhe v podstate tu karu ides jemne zdemolovat, hmmm co sa mi moc nepaci , ale zase je to nieco ine tak vela zdaru bratum.
a este tak medzi recou tie zvody co si robil, ma to nejaky vyznam? ked su pozvarane dost divoko , lebo niekde som cital ze koli vykonu je dobre ked su zvody zvnutra hladke a co najmenej lomov.
Shaft Vodič
Registrácia : 20.10.2010 Počet príspevkov : 218 Auto : VW Golf GSXR 1600 Bydlisko : Horný Badín
no nejak moc sa už nebúcha, pri 1,6 moc tie hrany cítiť nie je ale je to tam leštené ten výfuk išiel dobre z 2,0 takže ja to cítim minimálne ale dal som to spraviť no aby to bolo skoro vôbec nie cítiť a chystám sa aj tak nový výfuk teda zvody kupovať ... 24.4 Oslany idem ak máte záujem prídte sa pozrieť
mr.palino Vodič
Vek : 31 Registrácia : 27.01.2011 Počet príspevkov : 162 Auto : VW Golf 3 1.6 (swap 1.8) Bydlisko : Sečovce
ako tá 1. fotka? díky moc ešte pár detailov a bude to hotové..našiel som doma pôvodné GTi nárazníky tie prvé ešte čo sú ako úzke takže to bude ladiť s oknom ešte ich oživím prišlo mi pár nálepiek keď to bude hotové pofotím mám celkom pekné kolieska na fotenie tak uvidíme ako to ukáže :-)
mr.palino Vodič
Vek : 31 Registrácia : 27.01.2011 Počet príspevkov : 162 Auto : VW Golf 3 1.6 (swap 1.8) Bydlisko : Sečovce